26 Ιουν 2008

Τι θα κάνουν μετά το Euro2008 ?

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος στο Euro2008, αρκετοί είναι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που κάνουν σκέψεις για στροφή στην καριέρα τους. Ήδη ο τερματοφύλακας της Εθνικής Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα και είναι πιθανόν να τον ακολουθήσουν και άλλοι.

Αποκλειστικές πληροφορίες της Φουκούς αναφέρουν ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από το τηλεοπτικό κανάλι ALPHA, με σκοπό να αντικαστήσει τον Νίκο Σεργιανόπουλο στη σειρά "Η Εξαφάνιση". Μετά τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού το κανάλι ψάχνει απεγνωσμένα να βρει γοητευτικό, γκριζομάλλη, μεσήλικα που να μοιάζει με τον ηθοποιό, έτσι ώστε να συνεχιστούν το συντομότερο τα γυρίσματα της σειράς. Ο διεθνής πορτιέρο είναι το πρώτο φαβορί.



Ρόλο σε ελληνική σειρά διεκδικεί και ο Άγγελος Μπασινάς, ο οποίος προορίζεται να υποδυθεί τον παιδικό φίλο της "Μαρίας της Άσχημης" σε περίπτωση που το MEGA αποφασίσει να γυρίζει και νέο κύκλο της ομώνυμης σειράς.



Ο συμπαίκτης τους στην Εθνική Σωτήρης Κυργιάκος, μετά τη διεθνή καριέρα που πραγματοποίησε σαν ποδοσφαιριστής, φιλοδοξεί να κάνει ανάλογη καριέρα και σαν ηθοποιός. Ο παραγωγός ταινιών George Lucas του έχει προσφέρει το ρόλο του νέου Jedi Master στο επόμενο prequel των ταινιών Star Wars.



Δεν αποκλείεται και άλλοι διεθνείς ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν τα παραδείγματα των συναδέλφων τους. Η Φουκού δεσμεύται να σας κρατήσει ενήμερους εάν προκύψουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

9 σχόλια:

dokisisofi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Heil sieg κοπελλια εκαθαρισεν η Γερμανια!! Gule Gule turkiye και αντε στον αγυριστο!

Ανώνυμος είπε...

re dokisisofi

ellinka milas mana mu ?

epidi tuta pu ipes en nomizo na katalave kanenas. ate a

dokisisofi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
nic είπε...

επιτυχημένο ;)

Ανώνυμος είπε...

εμένα ρε γμτ, κάποιον μου θυμίζει ο γιαννακόπουλος...
αλλά ποιόν?
δεν μποροώ να θυμηθώ!

dokisisofi είπε...

ginetai na ksananoikseis tin psifoforia na allaksw tin psifo mou?

Ανώνυμος είπε...

Ρε Λάκη, ο Γιαννακόπουλος μήπως σου θυμίζει γλόμπο ή καμιά σημαδούρα της θάλασσας?

dokisisofi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.