21 Ιουλ 2008

Κατίνες, Ευχαριστούμε που μας αντιγράφετε

Το kerkida.net φάνηκε για μια ακόμη φορά συνεπέστατο στην προσφιλή του συνήθεια να κλέβει ιδέες και άρθρα από την Φουκού. Μετά την πρωϊνή καταχώρηση στην Φουκού (ώρα 9.01πμ) της συνέντευξης του Μούσα Μγκούνι το η οποία έγινε στις 4/7/2008 το γνωστό κατινίστικο site δημοσίευσε η ώρα 17.21 συνέντευξη του Μούσα. Πολλές από τις ερωτήσεις αλλά και το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι το ίδιο με τις δικές μας. Δεν αμφιβάλουμε ότι το κερκίδα όντως πήρε συνέντευξη από τον Μούσα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κλάπηκε η ιδέα μετά που μας διάβασαν.

Επίσης ένα άλλο περιστατικό που φανερώνει το χαρακτήρα και το ήθος των διαχειριστών του kerkida αποκαλύφθηκε στο φόρουμ των οπαδών της Ανόρθωσης Το Βήμα των Μαχητών από τον χρήστη Tsakatsouka, ο οποίος με στοιχεία αποδεικνύει ότι το kerkida ουδέποτε έγινε στόχος hackers όπως περήφανα ισχυρίζεται αλλά έπεσε θύμα της δικής του αμέλειας να ανανεώσει το ληγμένο domain !!!

Τα σχόλια δικά σας.

5 σχόλια:

BlaCk piTt είπε...

Εν έχουν υπόθεσην οι άνθρωποι...

Ανώνυμος είπε...

Kala re pedkia kai ego tous theoro lafazanies. Alla en dynaton na tous afikan na litourgisoun xtes kai na tous to kopsan pali simera?
Giati extes eleitourgouse..Simera to idio mynima..oti diladi en eplirosan ton loarkasmo!

Ανώνυμος είπε...

alopos den eperase i visa tous.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙΝΑ.ΝΕΤ

Αξιοθρήνητοι

Ανώνυμος είπε...

ekoitaksan je alloi ta stoixeia tou site je opws fenetai ekleisan epeidh eixan to domain apliroto gia kati meres...