28 Ιουλ 2008

Πως είναι σήμερα;

Άναυδη έχει μείνει η παγκόσμια κοινή γνώμη με την ανακάλυψη ενός από τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους των τελευταίων χρόνων. Ο πρώην ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας Ράντοβαν Κάρατζιτς, ο οποίος καταζητείται τα τελευταία 13 χρόνια και κατηγορείται για τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου, βρέθηκε τελικά στο Βελιγράδι εντελώς αγνώριστος. Έχοντας πια αφήσει μακριά άσπρη γενειάδα και μακριά μαλλιά, ο Κάρατζιτς "υποδύεται" τον guru εναλλακτικής ιατρικής, διαλογισμού και yoga. Έχει αποκτήσει μάλιστα και πλαστή ταυτότητα με το όνομα Dragan Dabic και με τη νέα του εμφάνιση κυκλοφορούσε τα τελευταία χρόνια ελεύθερος στη Σερβία, όπου εργαζόταν και αρθρογραφούσε τακτικά σε περιοδικά που είχαν θέμα την υγιεινή ζωή.



Με την ευκαιρία αυτή, η ομάδα του foukou.blogspot.com άρχισε έρευνες για την διακρίβωση της τύχης Κυπρίων πολιτικών που έχουν εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα πως έχουν "μεταμφιεστεί" και που κυκλοφορούν κάποιοι "γνωστοί" συμπατριώτες μας που έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί.

Ο Ψευδοπολιτικός

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο τέως πρόεδρος του Κινήματος Ελευθέρων Δημοκρατών, Μιχάλης Παπαπέτρου αισθανόμενος βαθιά πικρία και απογοήτευση από τη μειωμένη ανταπόκριση του λαού στις αποφάσεις του κόμματος του, έχει μετακομίσει στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου όπου ασκεί το επάγγελμα του σουβλιτζιή πουλώντας γύρο και şiş köfte σε κεντρικό δρόμο της Κερύνειας.

Κυκλοφορά πλέον με το όνομα Μeh-Ali Ananoglu και με ταυτότητα του ψευδοκράτους. Έχει πλέον ξυρισμένο κεφάλι (σε στυλ Talat - Denktaş), εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου και έχει ιδρύσει το κόμμα Kuzey Kibris Köfte Partisi (KKKP). Ο φακός του συνεργάτη μας Eşek Karvunoglu συνέλαβε τον κ. Ananoglu στη διάρκεια επίσημης συνάντησης που είχε το ΚΚΚΡ με το Δημοκρατικό Κόμμα του Serdar Denktas.


Ο Ερημίτης

Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος, μετά την ήττα του στις προεδρικές εκλογές έχει εγκαταλείψει την πολιτική. Μετά και την τελευταία συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, όπου κατάλαβε ότι πλέον τον έχουν όλοι γραμμένο κανονικά, ο Τάσσος φόρεσε πρόχειρα ένα σκουρόχρωμο μανδύα και έφυγε σκαστός από τη Στράκκα. Κατευθύνθηκε προς τους κάμπους της Παναγίας της Χρυσορογιάτισσας όπου πλέον ζει σαν ερημίτης σε σπηλιές.

Παρέα με τους θάμνους και τα ερπετά της φύσης προσδοκεί να βρει την απόλυτη ηρεμία. Σκοπεύει να ασκητέψει και να απομονωθεί από τον υπόλοιπο κόσμο μέχρι να ανακτήσει τη γαλήνη της ψυχής του που στερήθηκε κατά την ψυχοφθόρα πενταετία στο Προεδρικό. Τον τέως πρόεδρο συνάντησε ο συνεργάτης μας Φουκούβιος σε μια εξόρμηση τους στους κάμπους για να μαζέψει αγρέλια. Ο Τάσσος έχει πλέον μακριά μαλλιά και γένια, και το μόνο χαρακτηριστικό που προδίδει την πραγματική του ταυτότητα είναι η τεραστίων διαστάσεων μύτη του. Εμπνευσμένος από τις παλιές αγαπημένες του ταινίες ουέστερν με τον ινδιάνο Jeronimo, αποφάσισε να μετονομαστεί σε ερημίτη Ιερώνυμο. Παραθέτουμε για πρώτη φορά σήμερα πρόσφατη φωτογραφία του (από το κινητό του Φουκούβιου).




Ο Καρατέκα

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τάσσου, πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις και πρώην υπεύθυνος εκστρατείας για επανεκλογή του Τάσσου, Γιώργος Λιλλήκας αφού απέτυχε να πείσει τους ΑΚΕΛικούς ότι κατά βάθος παραμένει αριστερόφρον, ταξίδεψε μέχρι την Κίνα, όπου υπεβλήθη σε φλεβαροπλαστική εγχείρηση και απέκτησε Κινεζική ταυτότα με το όνομα Λι-Λι Κα-Κα.

Παράλληλα, άρχισε να ασχολείται με ασιατικές πολεμικές τέχνες και τώρα προπονείται εντατικά για την Ολυμπιάδα του Πεκίνου που αρχίζει σε λίγες μέρες. Φιλοδοξεί ότι θα καταφέρει να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο καράτε, έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολα αποδεκτός από τον Κυπριακό λαό (και ιδιαίτερα τους οπαδούς του ΑΚΕΛ) όταν με το καλό αποφασίσει να επιστρέψει στην Κύπρο.



Ο Guru

Στην Ασία βρίσκεται επίσης και ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης. Αυτός όμως έχει καταλύσει σε μοναστήρι του Θιβέτ. Οι υπεραιωνόβιοι ασιάτες μοναχοί, προσκάλεσαν τον βετεράνο Κύπριο πολιτικό στο μοναστήρι τους, όπου τον έχρισαν Guru. Οι βουδιστές μόναχοι έμειναν έκθαμβοι από τις γνώσεις του πρώην προέδρου και έκριναν ότι οι συμβουλές του είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στην προσπάθεια που κάνουν για ανακάλυψη του ελιξηρίου της νιότης και για απόκτηση διαχρονικής διαύγειας πνεύματος.

Το μοναστήρι του Guru βρίσκεται σε δασώδη περιοχή του ορεινού Θιβέτ, κοντά στη φύση. Τον συναντήσαμε τυχαία να παίρνει βόλτα τον τίγρη του για να κατουρήσει. Όταν τον ρωτήσαμε αν δεν φοβάται τον τίγρη, ο Δαλάϊ Γλαύκος μας απάντησε με τον αστείρευτο του χιούμορ "Εγώ εδάμασα τον Ντενκτάς! Εννά φοηθώ τον τίγρη;"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XEXE

POLI KALO POST.
SAS PETHIMISAME. ISASTAN DIAKOPES ?

Ανώνυμος είπε...

ton pittokopiti en to iden kanenas?
akousa oti kani ton souvlitzi stin Pafo. Alithia omos!

Ανώνυμος είπε...

file o Karadic den eitan proedros tis goungoslavias eitan servos tis vosnias kai eitan polemarxos

haha είπε...

ΟΚ ανωνύμε
το διορθώσαμε

Ανώνυμος είπε...

AEL LAOS PROTATHLIMA REEEEEE

Ανώνυμος είπε...

AEL LAOS PROTATHLIMA??? FANTAZOUME EN ASTEIO.. :)