27 Αυγ 2008

Γνωστοί - Άγνωστοι ?

Χθες, Τετάρτη 26 Αυγούστου, έφτασε στην Αθηνά η αποστολή της Ανόρθωσης για τον επαναληπτικό αγώνα του 3 - 0 στο Αντ. Παπαδόπουλος. Από τις πρώτες κιόλας ώρες της άφιξης της στην Ελληνική πρωτεύουσα, η κυπριακή ομάδα δέχτηκε - σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις - επιθέσεις και προπηλακισμούς από οπαδούς του Ολυμπιακού.

Αρκετά ελλαδικά ΜΜΕ (π.χ. ΑΝΤ1, Euro2day κ.α.) αποδίδουν άλλο ένα φαινόμενο βίας στους "Γνωστούς - Άγνωστους". Η ονομασία "Γνωστοί - Άγνωστοι" είναι ιδιαίτερα προσφιλής στους ελλαδίτες δημοσιογράφους και χρησιποιείται στις περιπτώσεις όπου:
α) αδυνατούν,
β) φοβούνται, ή
γ) δεν θέλουν να κατονομάσουν κάποιο άτομο.

Η Φουκού εξασφάλισε και παρουσιάζει σήμερα τη φωτογραφία ενός "γνωστού - άγνωστου" που έδρασε χτες στο γήπεδο Καραϊσκάκη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τη μανία και το απίστευτο… μίσος που έδειξαν οι «φουσκωτοί» του Ολυμπιακού Πειραιώς και του προέδρου του δεν γλύτωσε ούτε ο Ανδρέας Παντελή. Στην προσπάθειά του να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος δέχτηκε επίθεση και κτύπημα από τα «παλληκάρια» που μαζεύτηκαν έξω από το Καραϊσκάκη.
Ήταν μια σκηνή η οποία ουσιαστικά αποτύπωνε τις προθέσεις των χούλιγκαν, που δεν σεβάστηκαν κανένα και μάλιστα αν μπορούσαν θα έκαναν ακόμα μεγαλύτερα κακά στην αποστολή της Ανόρθωσης.
Έκδηλα απογοητευμένος και προβληματισμένος ο Ανδρέας Παντελή και αφού καταλάγιασε κάπως η κατάσταση, μας είπε για το θλιβερό συμβάν σε χθεσινοβαδυνή μας επικοινωνία.
«Είναι δύσκολο να πει κανείς κάτι. Έγινε προπηλακισμός από χίλια άτομα. Υπήρχε κίνδυνος να μη γίνει η προπόνηση. Μας ακολούθησαν μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Ρωτήστε την Αστυνομία... Ήταν χαώδης η κατάσταση. Ο παρατηρητής είδε τα πάντα».
Έτσι λοιπόν σχολίασε το συμβάν της ντροπής ο πρόεδρος και πλέον αυτό που εύχονται όλοι στην ομάδα μας είναι να αποτραπούν τα χειρότερα σήμερα. Εκεί που όπως φαίνεται ο Κόκκαλης και οι… χουλιγκάνοι του θα θελήσουν να επιστρατεύσουν τα πλέον αθέμιτα μέσα για να ανατρέψουν το 3-0 που τόσο καθαρά και δίκαια δέχτηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πριν από δύο βδομάδες.

Από το Site του supersport fm Κύπρου..
Και τα χαϊβάνι ατα δικά μας δεν πάνε πίσω από τους "εκλεκτούς εν ελλάδι αδελφούς """δημοσιογράφους""""

Sike είπε...

μα που το λαιμό τζιαι κάτω σοβαρομιλά?! επήεν μάππα με το πιστόλι?!

ουάου μαν :/

Ανώνυμος είπε...

lol τς τς τς ιντα "οπαδοι" ενει τουτοι οι ανωμαλοι α!! θα τους μαθουν και στην Μητερα Πατριδα...
Ο Παντελη λαλει 1000 τα ελλαδικα μεσα ενημερωσης μιλουν για 50 ατομα!

Ανώνυμος είπε...

den exi simasia an itan 50 i 1000.
ute enas den eprepe na vriskete eki gia kani afta ta esxi.
oi kalamaraes edixan ton nun tus kai den milo mono gia tis efimerides tu osfp alla olus.
se etsi periptosis katalavenis giati i ellada exi pesi toso xamila. ta plista mme prospathun na kukkulosun afta pu eginan i na ta ipovathmisun.

Ανώνυμος είπε...

kala na pathoun oi patataries. an den perasei o thrilos den tha meinei patataris mesa sto karaiskaki.

Ανώνυμος είπε...

Προσεχετε ρε που ουλλοι τωρα ηβρετε αφορμη να κατηγορεισετε την Ελλαδα για τις μαλακιες που εκαμαν 50 ατομα! Αλλα εν απωθημενα τουτα...φκαινουν...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Σεισμέ, όταν πήγε η Ανόρθωση στην Τουρκία και πήγαν να τους λυντσάρουν λέγατε...
"οι π*****-τρανσπορτίτες" ή "οι π*****-τουρτζοί"???

Οί όποτε μας συμφέρει...

Ανώνυμος είπε...

RE apoelista mou iremise. Dame esys pou masto pezete Wannabe ellinares opote sas simferi peripezete tin prosfigia kai tin ammoxwsto (Oi monoi pou plirosan to poulima apo ellada kai tin prodosia entos. Kai xrisimopiate to varwsi gia na pikarete.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε1 δεν σε πιανω, θελεις να πεις οτι οι τουρτζιοι και οι Ελλαδιτες εν το ιδιο πραμα??

Ανωνυμε2 εν καποιοι αλλοι που θελουν να γινουν αποκλειστικα "Κυπρεοι" τζαι θωρουν στα ονειρα τους κυπριακα "εθνοι". Εν περιπεζουμε την Αμμοχωστο ρε εξυπνοβλακα αλλα τζινους που την εγκατελειψαν. Αν δεν καμνω λαθος το εμετικο συνθημα για το Βαρωσι εν οι χομονοιατες που το λαλουν.

Ανώνυμος είπε...

Kala re file m apoelista eixes apetisi na minoun ta ginekopeda na polemisoun?? O stratos 3eris pou itan?
Anw oloi thimounte kati Mpakira kai grosi gamiete to varwsi kai plithora sinthimaton apo apoel.

ANW dame einai kipros kai oxi ellada. Eimaste kiproi kai xwra mas i kipros. I kipros einai pou mas ipostirizi kai prostatevi kamia alloi xwra ston Kosmo...