11 Φεβ 2009

Τόλμη και Αιμομιξία


Τωρά που τέλειωσε (επιτέλους!) το "Μίλα μου" και κόπηκαν (δόξασοι ο Θεός) οι "Καράολοι αλα κρεμ", το Σίγμα βάλθηκε να μας πείσει ότι υπάρχουν και χειρότερα σίριαλ. Για το λόγο αυτό θυμήθηκε να ξεθάψει την "Τόλμη και Γοητεία".

Δυστυχώς η αμερικάνικη σειρά που είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Κύπρος και η Ιταλία, δεν είχε σταματήσει να γυρίζεται όλα αυτά τα χρόνια. Απλά το ΡΙΚ, στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου (ως κρατικό ίδρυμα), μας είχε απαλλάξει από το μαρτύριο της, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα του με την προϊστορική σειρά γουέστερν "Gunsmoke" και την Ανανική εκπομπή "Biz".

Έτσι λοιπόν επιστρέφει στη ζωή μας μετά από 10 χρόνια η υπέροχη οικογένεια Φόρεστερ, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Sigma! Φυσικά ορισμένοι χαρακτήρες έχουν μεγαλώσει σε ηλικία (π.χ. τα παιδιά του Έρικ και της Μπρουκ), και ορισμένοι άλλοι παρέμειναν στάσιμοι. Ο Έρικ και η Στέφανι (διαζευγέμνοι για τρίτη φορά) έχουν πλέον και 2 κόρες (δεν θυμούμαι αν υπήρχαν όταν πήγαινα δημοτικό). Ο Ριτζ ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί την αγαπημένη του Μπρουκ με την οποία ήταν και παλαιότερα παντρεμένος. Όμως μαζί της ήταν παντρεμένος και ο αδερφός του Θορν (ο οποίος πλέον είναι αγνοούμενος αφού αυτομόλησαν όλοι οι ηθοποιοί που τον υποδύθηκαν από τον 20ο αιώνα μέχρι σήμερα). Παντρεμένος με την Μπρουκ υπήρξε και ο πατέρας του Ριτζ, Έρικ Φόρεστερ με την οποία απέκτησε και παιδιά (πριν 10 χρόνια περίπου), τα οποία (λόγω ορμονικών διαταραχών?) σήμερα είναι λίγο κάτω από τα 30. Επίσης η Μπρουκ είχε δεσμό και με ακόμα ένα εταιροθαλή αδερφό του Ριτζ, καθώς επίσης και με τον πρώην σύζυγο της κόρης της, με τον οποίο έκανε και παιδί.

Επίσης, στο νέο κύκλο της σειράς, ο Ριτζ Φόρεστερ δεν είναι πλέον Φορεστερ, αφού η μάμμα του τελικά τον έκαμε με τον (μαρωνίτη?) Μάσσιμο Μαρόνι (όταν τον Έρικ δεν τον χωρούσαν οι πόρτες για περάσει από κάτω). Ο Μαρόνι τώρα είναι παντρεμένος με άλλη και έχει και ένα γιο (που είναι εταιροθαλής αδερφός του Ριτζ). Ο εταιροθαλής αδερφός του Ριτζ έρχεται και αυτός στη ζωή των Φόρεστερ και προσπαθεί να κλέψει την Μπρουκ από τον Ριτζ, ενώ έχει ήδη αποκτήσει παιδί μαζί της αφού μετά από ιατρικό λάθος στο νοσοκομείο οι γιατροί τοποθέτησαν ωάριο της Μπρουκ στη μήτρα της γυναίκας του Τέιλορ! (Έννεν που τον νου μου που το κατέβασα τούτο. Είναι από το σενάριο της σειράς!).

Στη διάρκεια της σειράς συνεχίζονται οι έρωτες και οι ίντριγκες ακόμα και μεταξύ συγγενών. Π.χ. ο Ριτζ είχε φλερτάρει έντονα με την εταιροθαλή αδερφή του Μπρίτζετ (κόρη του Έρικ και της Μπρουκ που τελικά δεν ήταν αδερφή του), ενώ ο αδερφός της Μπρίτζετ (Ρικ) φλέρταρε με τις ανιψιές του. Ειλικρινά λυπούμαι που το λέω... Τελικά ίσως να μου λείψει η γερόντισσα του "Μίλα μου".

10 σχόλια:

Terra Incognita είπε...

Τούτο που με ανησυχεί εν ότι τα ξέρεις τούτα ούλλα...

rocky smarties είπε...

Ma eshei kosmo kai vlepei etsi pramata? Arage to Budget tou Bold.. en parapanw i pio ligo pou to mila mou..alli pellara touto

haha είπε...

Προφανώς δεν έβλεπα τη σειρά αφού έχει 10 χρόνια που σταμάτησε να μεταδίδεται στην Κύπρο και θα ξαναρχίσει σύντομα.
Την περίληψη την άκουσα από το Σιγμα και έκανα ένα search στο wikipedia όταν έργαφα το ποστ για να επιβεβαιώσω τες λεπτομέρειες.

Κατάντια...

frou-frou είπε...

ELEOS dld.... evlepa to palia pou imoun mikri... alla tora oi misoi en stamenoi tzai petsies.... toulaxiston to mila mou itan pio realistiko (leme tora)

Sike είπε...

Χαχαχαχ! Mα η Κάρολάιν έθθα ξανααναστηθεί για πολλοστή φορά;;

Ανώνυμος είπε...

eleos me toutin tin siran. einai i pleon diastremmeni sira ston kosmo. prepi na kamoumen ena dimopsifisman gia na men erti stin kypro ksana touto to extroman. en ksero an sinfonite alla ftina tin eglitosamen prin 10 xronia. toutin tin fora mporei na men imasten toson tixeroi

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=i8Qt24kZbXs&eurl=http://www.facebook.com/home.php

Ανώνυμος είπε...

katigoreis , katigoreis, katigoreis ti seira, alla apo tin alli ksereis ooooolo to senario pou ekso....

nic είπε...

Sike έπιασες το λόο που το στόμα μου!

Ανώνυμος είπε...

Oufff... Ego ti na po pou logo sigkekrimenwn katastasewn den mporo na xaso epeisodio?!
Kai na itan kalogirismeni, na po st'anathema! Alla parakalw prose3te poso periorismenes einai oi ikanotites twn ithopoiwn... Mono i ithopoios pou paizei tin Stephanie Forrester en kali, kai mporei na men eimai kan antikeimeniki, alla na epireazomai apo to gegonos oti en teleios o rolos tis! Na leei ta pramata me t'onoma tous kai s'opoion aresei!
Anyway... Mporei na'n gi'afto pou efere tin seira to sigma... Gia na men fanei megali diafora talentou pou tes "dikes mas" "kalogirismenes" sapounoperes kai na exoun provlima... Dioti an 3ipnisei o kosmos kai pei "re ma ti en toutes oi m*l*kies pou thoroume", to sigma enna kleisei...