12 Μαρ 2009

Διαφημιστική καμπάνια στο Ιράν


Target Market: Property Investors

Η Φουκού αποκαλύπτει σήμερα σε αποκλειστικότητα τις πρώτες άμεσες ενέργειες που έλαβε το Υπουργείο Εμπορίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο για προσέλκυση τουρισμού και προώθηση επενδύσεων από το Ιράν (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση).

Σε στενή συνεργασία με μεγάλο διαφημιστικό γραφείο - που ανέλαβε και στο παρελθόν κυβερνητικές καμπάνιες - έχουν ετοιμαστεί διαφημιστικές αφίσες οι οποίες θα κατακλύσουν τις πινακίδες στους δρόμους της Τεχεράνης τις επόμενες μέρες.

Στις αφίσες απεικονίζονται γνωστές ιστορικές προσωπικότητες του Περσικού έθνους (Ξέρξης, Χομεΐνι, Αχμαντινετζάντ, κ.α.), οι οποίες με "πιασάρικα" σλόγκαν προωθούν προϊόντα, έθιμα και παραδόσεις τις Κύπρου. Στόχος της καμπάνιας είναι να επισκεφτούν την Κύπρο όσο το δυνατό περισσότεροι ππαραλλίες Πέρσες μέχρι το επόμενο weekend για να γιορτάσουν το Περσικό Νέο Έτος με το φιλόξενο κυπριακό λαό και να προσφέρουν απλόχερα ππαράν για να σώσουν την κακομάζαλη την οικονομία μας.


Target Market: Quality tourism


Target Market: Cultural-tourism & Agro-tourism

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polla kalon. egiw sympathw ton axatinetzat epidi en xoneukei tous pisokountides enw oi englezoi kai oi amerikanoi prospathoun na mas tous epivaloun. o agonas kata ths pangosmiopoihshs einai kai anti pisokountikos.

nic είπε...

έννα πλακώσουν ποδά να ανταποδώσουν την επίσκεψη του Μεγαλέξαντρου (αφού δεν τους έκατσεν η Ελλάδα)?

καλώς να ορίσουν, να μάθουμεν τζι εμείς αλλό καμιάν γλώσσα φαρσί
(η περσική γλώσσα λέγεται Φαρσί)

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ρε 307 εισαι κατα της παγκοσμιοποιησης εσυ? γιατι γραφεις greeklish τοτε?

SKonte είπε...

ωραια καμπανια