19 Μαρ 2009

Τυφλή και παλαβή (updated)

"Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας αθώωσε και απάλλαξε σήμερα από κάθε κατηγορία τους δέκα αστυνομικούς που κατηγορούνται ότι κακοποίησαν δύο φοιτητές στις 20 Δεκεμβρίου του 2005 στη Λευκωσία. Την απόφαση του Κακουργιοδικείου ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Γιασεμής Γιασεμή. Η ανάγνωση της απόφασης 158 σελίδων από τα τρία μέλη του Κακουργιοδικείου, με επικεφαλής τον κ. Γιασεμή, άρχισε στις 9.30 το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις 14.30.

Το Κακουργιοδικείο δεν έκανε δεκτό ως μαρτυρικό υλικό το βίντεο που κατέθεσε η κατηγορούσα αρχή για την υπόθεση. Σύμφωνα με την απόφαση, το βίντεο απορρίφθηκε ως μαρτυρικό υλικό γιατί "στέρησε το δικαίωμα στους αστυνομικούς της δίκαιης δίκης" αφού η υπεράσπιση δεν μπόρεσε να ανακρίνει τον παραγωγό της βιντεοταινίας, όπως αποφάνθηκε το Κακουργιοδικείο.
"
Απόσπασμα από άρθρο της Εφημερίδας "Πολίτης".

Οι 10 αθώοι αστυνομικοί είναι οι ακόλουθοι:

Αντρέας Ευσταθίου,
Χάρης Χαρίτου,
Ανδρέας Παναγή,
Γεώργιος Κυλίλης,
Κώστας Τούμπας,
Χριστιάνα Αντωνίου,
Γιώργος Παύλου,
Ιορδάνης Ιορδάνου,
Ανδρέας Χρίστου,
Τεύκρος Χαραλάμπους.






Τα 10 χτηνά που βλέπεται στο πιο πάνω video (που πήραμε από την ιστοσελίδα του "Πολίτη") να ξυλοφορτώνουν τον Μάρκο Παπαγεωργίου και το Γιάννο Νικολάου, από αύριο μπορεί να είναι υπεύθυνα για την προστασία και αστυνόμευση μας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, οι 10 αθώοι αστυνομικοί παραδέκτηκαν έμμεσα και με διάφορους τρόπους ότι αυτοί είναι που φαίνονται στο video να ασκούν βία στους δύο παραπονούμενους. Μετά την αθώωση τους οι 10 πιθανόν να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους στο αστυνομικό σώμα και να αποζημιωθούν για την απώλεια μέρους των εισοδημάτων τους.

Το άτομο που οπτικογράφησε τη σκηνή φοβήθηκε να εμφανιστεί επωνύμως και να καταθέσει τη μαρτυρία του στο δικαστήριο, έτσι η υπεράσπιση των 10 "οργάνων της τάξης" κατόρθωσε να απαλείψει το video αυτό από τα τεκμήρια της δίκης, αφού λόγω έλλειψης μαρτυρίας τίθεται υπό αμφισβήτιση η αυθεντικότητατ της ταινίας (δηλαδή μπορεί ο κύριος που παρέδωσε το βίντεο να βρήκε 12 αδκειασερούς παρέες του και να είπε στους 10 να το παίξουν σαδιστές και στους άλλους 2 να το παίζουν μαζοχιστές έτσι για πασιαμάν).
Ερώτηση:
- Αν ΕΣΥ έβλεπες τους 10 αστυνομικούς να ασκούν τόση βία πάνω σε δύο άτομα δεμένα με χειροπέδες, θα έβγαινες επώνυμα να μαρτυρήσεις εναντίον τους για να τους κάτσεις μέσα για κάμποσα χρόνια και να τους καταστρέψεις τη ζωή και την καριέρα τους (όπως ακριβώς θα τους άξιζε);
- Εγώ προσωπικά, θα σκεφτόμουν ότι: πίσω από αυτά τα 10 χτήνα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον άλλα 20-30 παρόμοια ή χειρότερα ζώα που πιθανόν να με απειλούν για μια ζωή (τόσο εμένα, όσο και τους δικούς μου). Και εάν κάποιοι από αυτούς τους αθώους αστυνομικούς κατέληγαν τελικά πίσω από τα σίδερα με τη δική μου μαρτυρία, θα φοβόμουν να κυκλοφορήσω έξω ...ή και μέσα στο σπίτι μου.

Το δικαστήριο έκρινε λέει ότι οι 10 αστυνομικοί είχαν "καταδικαστεί" και "προπηλακιστεί" από τα ΜΜΕ πριν γίνει καν δίκη.
Ερώτηση:
- Εάν δεν υπήρχαν τα ΜΜΕ η υπόθεση θα έβγαινε στην επιφάνεια;
- Μάλλον όχι. Αφού ο πολίτης που το οπτικογράφησε βρήκε μοναδική διέξοδο στα ΜΜΕ (Εφημερίδα Πολίτης) και μέχρι σήμερα φόβαται ακόμα να δώσει στοιχεία της ταυτότητας του στην αστυνομία (και δεν τον αδικώ!). Αν δεν μπορεί να καταφύγει κάποιος στην αστυνομία, που αλλού μπορεί να καταφύγει;

Ήθελα να γράψω κιάλλα, αλλά φοβάμαι για τη σωματική μου ακεραιότητα. Φαίνεται ότι σε αυτό τον τόπο ο καθένας μπορεί να δέρνει όποιον γουστάρει και όσο γουστάρει χωρίς να τιμωρείται. Αντιθέτως μάλιστα, εμείς οι υπόλοιποι πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε φόρους για να παίρνουν το μισθό τους και να επιβραβεύονται για τις πράξεις τους κάτι τέτοια ζώα.

Ρεπορτάζ του Αζά στο Σίγμα που βρήκαμε στο Youtube

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ: Κάτι βρωμεί σε αυτή την υπόθεση. Κάποιος είτε απειλήθηκε, είτε δωροδοκήθηκε. Και μακάρι να βγω ψεύτης.

Λένε ότι "η δικαιοσύνη είναι τυφλή". Στην Κύπρο πιστεύω ότι η δικαιοσύνη έχει επιλεκτική όραση (δεν τα πάει καλά με τα video), ενώ τώρα είμαι πεποισμένος ότι είναι και παλαβή.

29 σχόλια:

MARINOS είπε...

Ξέρεις ποιο είναι το θέμα;

Πως αμα ο νόμος λέει αυτά που λέει... τα χέρια των δικαστών είναι δεμένα..!

Συμφωνώ μαζί σου πως εδω αυτό που βλέπουμε είναι μια μεγάλη αδικία. Η απόφαση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη λογική. Όμως τα Δικαστήρια δεν είχαν μπροστά τους τα νομικά όπλα που θα τους επέτρεπαν να βγάλουν μια απόφαση σύμφωνη... με τη λογική...!

Εδω ακόμα οι Κανόνες Πολιτικής Δικονομίας είναι γραμμένοι στα αγγλικά και μόνο όσες αλλαγές/ προσθήκες γίνονται , γράφονται στην ελληνική, θα ασχοληθεί κανείς με έτσι υποθέσεις που σχετίζονται με κάμερες / διαδίκτυο κλπ κλπ???!

Ανώνυμος είπε...

κάθε μαρίνο άσχετε..... απλά σκάσε....

άνθρωποι ξενέρωτοι άοσμοι επιφανειακοί βολεμένοι

αυτός είναι ο εχθρός

Ανώνυμος είπε...

η δυστυχώς επιτυχημένη πρόβλεψη που είχα κάνει προ πολλών μηνών:

μια σημείωση αυτά δεν τα λέει κανένας νόμος όπως κλάνουν διάφοροι άσχετοι, αυτά τα λέει η νομολογία δηλαδή οι αποφάσεις του ΕΔΑΔ

ακόμα μια σημείωση, το πλέον εξωφρενικό στην όλη υπόθεση είναι ότι οκ, δεν δέκτηκαν τον βίντεο

υπήρχε όμως η μαρτυρία των δύο παιδιών

αυτή ήταν αρκετή για να καταδικάσει τα άθλια υποκείμενα

κι όμως οι "εντιμότατοι" Λένα Δημητριάδου, Εφραίμ και Γιασέμάσκης Γιασεμής

ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ

ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΑΝ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΚΕ

ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΥΠΗΡΧΕ
ΘΕΛΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ BEYONCE


http://osr55.wordpress.com/2008/06/25/69




Η δίκη για την άγρια κακοποίηση των δύο φοιτητών από την αστυνομία συνεχίζεται στο κακουργιοδικείο με τους αστυνομικούς να καλούνται να πουν την δική τους εξιστόρηση για το πώς έγιναν τα γεγονότα…………



Θυμάστε τι λέγαμε για το νόμο και τον ιστό της αράχνης;

Θα προβώ σε μια ριψοκίνδυνη πρόβλεψη….

Οι άθλιοι αυτοί τους οποίους βλέπουμε στο βίντεο να σαπίζουν στο ξύλο δύο ανθρώπους δεμένους και ξαπλωμένους και οι οποίοι μάλιστα είχαν το θράσος μέσω του πρώην υπαρχηγού της αστυνομίας Σωτήρη Χαραλάμπους ( ο οποίος ενώ ήταν εν ενεργεία υπαρχηγός ταυτόχρονα ασκούσε και το επάγγελμα του δικηγόρου!!!! Η!! διαπλοκή)

να κινήσουν αγωγή κατά των δύο παιδιών γιατί τους «επιτέθηκαν» και τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες!!!!

Ακριβώς δηλαδή ό,τι έγινε και στην υπόθεση της αμερικανικής πρεσβείας και ότι γίνεται συνήθως από την άγια μας αστυνομία

αυτοί οι άθλιοι λοιπόν, στο τέλος θα απαλλαγούν από την άγια δικαιοσύνη μας….. γιατί;

Το θέμα είναι καθαρά νομικό!

Το βίντεο είναι η μόνη μαρτυρία εναντίον των άχρηστων μπάτσων εκτός από τον λόγο των δύο παιδιών (τον λόγο των οποίων η «δικαιοσύνη» φυσικά θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων αφού στην αντίπερα όχθη βρίσκεται το «όργανο»)

Άρα χωρίς αυτό το βίντεο δεν θα υπάρχει επί της ουσία καμιά μαρτυρία εναντίον τους.

Το βίντεο το «τράβηξε» κάποιος πολίτης ο οποίος και παρέδωσε την κασέτα στον «Πολίτη» πρώτα και μετά στον Γενικό Εισαγγελέα

Ο πολίτης αυτός είναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ μάρτυρας στην υπόθεση…….. αλλά….

Ο άνθρωπος αυτός παρά τις επανειλημμένες παρακλήσεις από τον ίδιο τον Γενικό Εισαγγελέα να προβεί σε προφορική μαρτυρία στο δικαστήριο ούτως ώστε να γίνει δεκτό ως τεκμήριο το βίντεο αυτός αρνήθηκε να καταθέσει….

Και ακούστε και τον λόγο: ΦΟΒΑΤΑΙ την αστυνομία!!!!

Ο άνθρωπος αυτό φοβάται την άγια αστυνομία μας λες και είναι η κόζα νόστρα!!

Και είναι φυσικό, όταν βλέπεις 18!!! Άχρηστους μπάτσους να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο την ίδια ώρα να λες ότι αυτή είναι τακτική τους γενικευμένη και όχι κάτι μεμονωμένο

Λοιπόν, μια φωτογραφία ένα έγγραφο ένα βίντεο κλπ για να γίνει δεκτό ως τεκμήριο και να ισχύει ως μαρτυρία στο δικαστήριο πρέπει να κατατεθεί από το πρόσωπο το οποίο το συνέταξε ή έβγαλε την φωτογραφία το βίντεο κλπ αλλοιώς έχουμε εξ ακοής μαρτυρία η οποία σε αυτή την συγκεκριμένη ειδικά περιπτωση κατά τη γνώμη μου δεν θα γίνει δεκτή!

Το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μόνο σε δύο περιπτώσεις επέτρεψε σε πρόσωπα να μην καταθέσουν αυτοπροσώπως ή να μην καταθέσουν δημόσια αλλά μέσω βίντεο και άρα να μην υποστούν την διαδικασία της αντεξέτασης, διαδικασία εκ των ων ουκ άνευ για την δίκαιη δίκη

1. Στην περίπτωση που κάποιο πρόσωπο πάσχει από τόσο σοβαρή ασθένεια βρίσκεται κατάκειτος στο κρεβάτι του πόνου

2. Για σκοπούς προστασίας της ζωής των μαρτύρων και της οικογένειας στους

Στην περίπτωση μας ο λήπτης του βίντεο επικαλέστηκε τον δεύτερο λόγο ότι δηλαδή φοβάται για την ζωή του και την ακεραιότητα του από την αστυνομία!!!! (καλά ε φοβερό!!!!)

Και γιαυτό τον λόγο το βίντεο κατέθεσε στο δικαστήριο ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης

Συνεχίζουμε, το ΕΔΑΔ επέτρεψε την μη προφορική μαρτυρία μαρτύρων οι οποίοι δεν αντεξετάστηκαν από τους κατηγορούμενους στην περίπτωση μαφιόζων μεγαλεμπορων ναρκωτικών Κολομβιανών

Το ΕΔΑΔ έκρινε ότι η κατάθεση τους και η μαρτυρία τους έπρεπε να γίνει δεκτή έστω και αν δεν αντεξετάστηκαν από τους κατηγορουμένους γιατί ακριβώς ο ΦΟΒΟΣ για την ζωή τους από τους κολομβιανούς μαφιόζους εμπορους ναρκωτικών ήταν ΕΥΛΟΓΟΣ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ!



Στην περίπτωση μας δηλαδή τι θα πει το δικαστήριο; Ότι ο φόβος που νοιώθει ένας πολίτης από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που υποτίθεται είναι εκεί για να τον προστατεύσει (χαχα εδώ γελάμε) είναι ΕΥΛΟΓΟΣ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ???

Εάν πει τέτοιο πράμα τότε κοπέλια κλείστε το το μαγαζί να πάμεν ούλλοι έσσω μας τζαι κανεί!



Κατάληξη: οι άθλιοι αυτοί άχρηστοι υπάνθρωποι οι οποίοι δεν θα διστάσουν να κάνουν τα ίδια σε σας και στα παιδιά σας οποιαδήποτε στιγμή θα ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ όμορφα και ωραία!!!

Ο Αφελής είπε...

Σήμερα γίναμε όλοι μάρτυρες μια θλιβερής εικόνας. Διαπιστώσαμε αποσβολωμένοι τη κατάρρευση στη συνείδηση μας του θεσμού της δικαιοσύνης στον τόπο μας και το ίδιο να επιβεβαιώνει ο Δικηγόρος της Δημοκρατίας.

Παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση τις αποτρόπαιες πράξεις της Αστυνομίας της Κύπρου (πράξεις για τις οποίες μας έχει συνηθίσει η Αστυνομία μας), να βασανίζουν και να χτυπούν βάναυσα δύο νεαρά παιδιά και από την άλλη να βγαίνουν οι δικηγόροι των εγκληματιών και να δηλώνουν ότι έλαμψε η αλήθεια. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα να πνίγομαι και να αγαναχτώ. Αυτό που βλέπαμε ήταν ο μεγαλύτερος εμπαιγμός της νοημοσύνης του Κυπριακού λαού και ο εξευτελισμός της δικαστικής εξουσίας.

Μέχρι που θα φτάσουμε. Έχουμε, χωρίς αμφιβολία, αγγίξει τις νοοτροπίες φασιστικών καθεστώτων προφασιζόμενοι απηρχαιωμένους νόμους και θεσμούς.

Χτες κάποιοι συνάνθρωποι μας καταστράφηκαν γιατί το σύστημα δικαιοσύνης στη Κύπρο είναι ικανό να καταδικάζει αθώους.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους δικαστές και στους δικηγόρους των εγκληματιών αυτών. Αν βασάνιζαν και ξυλοκοπούσαν αλύπητα τα παιδιά τους, σαν καλοί δικηγόροι που είναι, ποιον θα υποστήριζαν? Τους εγκληματίες η τα παιδιά τους?

Και μια δεύτερη ερώτηση αν μου επιτρέπεται… Αυτοί οι διακεκριμένοι δικηγόροι έχουν ήσυχη τη συνείδηση τους που κατάφεραν να αθωώσουν τους εγκληματίες πελάτες τους και που κατάστρεψαν τις ζωές κάποιων αθώων ανθρώπων?

Η δική μου ηθική μου λέει ότι όταν υποστηρίζεις έναν εγκληματία είσαι δύο φορές εγκληματίας.

Λυπάμαι που δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό μου τη λογική ενός δικηγόρου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα μπορούσε η δικαιοσύνη να είναι υπόθεση πελατειακής σχέσης.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΘΗΚΕ Η ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

ΜΑΡΙΝΟ,

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΆ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΘΩΟΘΗΑΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ?
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ?

dokisisofi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
dokisisofi είπε...

μια απορία αντί άλλης (σβήνω τους χαραχτηρισμούς που έγραψα πριν, μήπως με ακούσει η δικαιοσύνη και επηρεαστεί):για ποιον ακριβώς λόγο το βίντεο δεν συνυπολογίστηκε; απο ποτε η πραγματικότητα θεωρείται δευτερευουσης σημασίας σε σχέση με τα λοούθκια των δικηγορίσκων και τα καμώματα της "δικαιοσύνης"?

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε μαμότο??? Φτάσαμε σε τέτοιο σημείο??? Παιδιά, εδώ είναι που πρέπει να ενωθούμε όλοι για κάτι που νομίζω ότι συμφωνούμε ΟΛΟΙ, από όλες τις ομάδες από όλα τα κόμματα. Σκέφτομαι δυνατά, μπορούμε να κάνουμε ένα blog για να διαδωθεί αυτή η αδικία?? Κάτι σαν petition που βλέπουμε κατά καιρούς??

nic είπε...

Δεν αποκλείεται να παίχτηκε μεγάλο παιγνίδι, ποιός ξέρει τί έγινε με τον κάμεραμαν τζαι δεν εμφανίζεται...

Το θέμα είναι ότι με τούτους τους νόμους δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Δεν δέχουνται το βίντεο ως μαρτυρία χωρίς τον κάμεραμαν. Αν το δεκτούν, φκάλλουν σου το βίντεο ψεύτικο.

Ζωή σε λόγου μας

Ανώνυμος είπε...

egw exw tin e3is aporia
to video pes lew pes tonizw pes ipo8etika tonizw ipo8etika den metra
martires den iparxoun ara einai o loos twn gouoruiwn enantiwn ton foitittwn ara gt na a8wo8oun

SKonte είπε...

o kliridis pou orietai giati den efrontise na allaxei aytos o nomos me ta video noritera? kai o martyras pou fovotan na martirisei eiden polles tainies fainetai pou skotonoun martyres prin na katathesoun.

Ανώνυμος είπε...

τι μαλακιες λαλεις ρε ανωνυμε? μα ποιος θα ενωθει και θα καμει και θα φκιασει? υστερα το μεσον και το βολεμα παει περιπατο μα σοβαρομιλας τωρα!!!! υστερα πως θα μπεις μες την κυβερνηση? ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Pos mporeite na vlepete mono ti mia pleyra...? Ta mesa mazikis enimerosis exoun dosei terastia diastasi sto olo thema...diamorfonontas gnomes kai apopseis ton perissoteron politon...Ki ego katadikazo tin praksi ton astynomikon...alla mesa stous 10 astynomikous pou dikazontan ematha oti kai kapoioi pou den symmetyxan apla perasan apo ekei. Kai gia skeyteite...xoris na thelo na dikaiologiso tous astynomikous...oi foitites einai athooi? Den ekanan tpt? Den eipan tpt? Den prokalesan? Epanalamvano oti den dikaiologo tin praksi ton astynomikon...alla vlepete pio sferika ta pragmata...anoixte ta matia sas k min vlepete osa theloun ta MME na deite...kai vgalte tis paropides.

Ανώνυμος είπε...

ακομα και τον χειροτερο φονια να έχεις άοπλο και ανυπεράσπιστο στα πόδια σου, δεν τον κλωτσάς και δεν τον κακοποιείς.πόσο μάλλον όταν έχεις τους συγκεκριμένους μιτσιούς που δεν μας είπε κανένας καθαρά τί ακριβώς έκαναν.

Ανώνυμος είπε...

ποσο μ.....ς εισαι ρε Στελιο Ιωαννιδη οποιος και να εισαι? Πρεπει να χανει η παττιχα σου.

SKonte είπε...

stelio ioannidi akou ti leei o anonimos apo pano mou (opoios kai na nai)

Ανώνυμος είπε...

Ego eipa oti den dikaiologo tin praksi ton astynomikon...kai milo eponyma...Den tha doso synexeia se aytes tis mikrotites kai tis vrisies pou dextika apo ena anegkefalo anonymo pou den eixe oute ta @@ na milisei eponyma...Apaksio na tou apantiso...Exoume dimokratia k o kathenas mporei na ekfrasei eleythera tin apopsi tou. Ego den evrisa kanenan...Eipa aplos tin apopsi m.

MARINOS είπε...

@ osr: αν άρχιζε ο καθένας να ρίχνει πέτρες σε αυτούς που τους πετροβολούν, τότε ακόμη και οι πέτρες θα αποκτούσαν αξία.

Ανώνυμος είπε...

Stelios Ioannides :
Ego ime allos anonimos. i anonimia eneshi na kami me arxidia eshi na kami me to an tha eshis pas ti kkele sou ton kathe malaka pou enna theli na se girepsi.
rotas an ften oi foitites...e oti jan tous ekaman oi foitites apoti fenete itan llio. kani touti i psixosi me tous thesmous. ektos jan nomizis ta narkotika, to koumari tzie oi poutanes en paranoma epidi katastrefoun mas. mallon katastrefoun mas epidi en paranoma.
kame mian ereuna na dis pos epian proagogi kapioi athropoi je pia en i drasi tous stin astinomia.
to lliotero pou eprepe na kamoun oi foitites itan tin ora pou tous enepsan oi mpatsoi na stamatisoun, jinoi na patisoun pezina na reksoun pou pano tous. tzie giati oi meta na evallasin je pisini.
tzie kati allo giati polles arloumpes peftoun je akousa je tin kouventa oti tora kamnoun tous mathimata simperiforas je euthiksias- e an xriazounte etsi mathimata eneprepe kan na ginei apodexti i etisi tous gia proslipsi.

Ανώνυμος είπε...

tora otan vlepoun tous sinkekrimenous roufianous sto podosfero ke siroun tous 4-5 rotsous pas tin kele ena exoun parapono?
elpizo na kani kati o isaggeleas ke na exoun deftero giro.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ είπε...

Επείγον!
Συνελήφθει ένα άτομο για επίθεση με μπογιές στα δικαστήρια! Κρατείται στον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού(τέλος της Μακαρίου). Μάζεμα η ώρα 5 έξω από το σταθμό!

Ανώνυμος είπε...

Ego symfono me ton Stelio pio pano. Gia na eimaste dikaioi prepei na leme k tou stravou to dikio...
Na katadikastoun k oi 2 pleyres. Kai oi foitites kai oi astynomikoi. Oute oi men oute oi den einai athooi.
Oso gia tous thesmous pou eipe kapoios pio pano...Ti theleis re file? Na men yparxoun nomoi? Na kamnei o kathenas oti tou kapnisei?
Oi nomoi yparxoun gia na yparxei mia taksi.

SKonte είπε...

Επείγον!
Συνελήφθει ένα άτομο για επίθεση με μπογιές στα δικαστήρια! Κρατείται στον αστυνομικό σταθμό Λυκαβητού(τέλος της Μακαρίου). Μάζεμα η ώρα 5 έξω από το σταθμό!

(θυμιζετε μου τα τσογλανια στην ελλάδα που θέλουν να ελευθερωνονται ληστες.)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ?

ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΟΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ?

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΚΕΛ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΕΣΚΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

emena den me edeire i mistiki stinomia, alla me stamatise blokarontas me me 2 aspra mitsubishi, me 6 andres na bgenoun apo mesa kai na mu vazoun flashlight sta matia mono kai mono gia na doun oti ime mia 27xroni gineka moni tis... itan arga kiolas peri ta 12 mesanixta, pustides... me stravosane kiolas (to flashlight sta matia skopo ehi tin sinsthimatiki sinhisi, diladi ine EMOTIONAL ASSAULT)

SKonte είπε...

isos na ithelan na se viasoun, to skeftikes ayto? etsi sinaisthimatika sigxismeni pou tha isouna

Ανώνυμος είπε...

το σχόλιό μου στο
http://koumparokratia.wordpress.com/

A είπε...

και εμένα το σχόλιο μου εδώ: http://blog.megahz.org/2009/03/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

innovealtot [url=http://wiki.openqa.org/display/~buy-cipro-without-no-prescription-online]Buy Cipro without no prescription online[/url] [url=http://wiki.openqa.org/display/~buy-motilium-without-no-prescription-online]Buy Motilium without no prescription online[/url]