25 Ιουν 2009

Διαμαρτυρία για τη Λωρίδα 2+

Όσοι διαφωνείτε με την εφαρμογή του "μέτρου" της Λωρίδας 2+, κάντε click στην πιο κάτω εικόνα (για μεγέθυνση), τυπώστε την στον εκτυπωτή σας και τοποθετήστε την στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας.



Διαμαρτυρηθείτε!

Θέλουμε λύσεις. Όχι προβλήματα!

28 σχόλια:

MARINOS είπε...

TELEIO!
TO KANW AMESA!

Ανώνυμος είπε...

+2

seismos seismos apoelismos είπε...

Που ειν ο μαλακας ο οκκας?

Sike είπε...

εμμ, συμφωνώ στο ότι εν μεγάλη πελλάρα το 2+, συμφωνώ τζιαι με το μήνυμα στο αυτοκόλλητο, αλλά διαφωνώ με το να [φων]ασκούμαστε πριν καν το δοκιμάσουμε και, συνεπώς, πριν καν αποδειχτεί ότι εν προβληματικό. Που τη στιγμή που είπαν ότι θα εφαρμοστεί δοκιμαστικά για κανένα μήνα, δεν βλέπω το λόγο να μην το ανεχτούμε - φατσάρει μου λλίον πολλά αππωμενο-αναρχο-αντιεξουσιαστικό τούντο πράμα που προτείνετε τζιαι εκνευρίζουμαι στην ιδέα ότι κάμποσοι πελλαροκυπραίοι θα το κάμουν τζιαι θα νομίζουν εν τζιαι κοπέλλια θέμα.

akis είπε...

den 3erw gia sena Sike,

omws egw pou pernw ka8hmerina apo th lewforo lemesou se wres aixmhs, agxwnomai mono pou skeftomai ti 8a ginei th deytera.

shmera to prwi pou phgaina douleia epsaxna apegnwsmena na dw autokinito me >1 atomo kai den vrhka. den nomizw na alla3ei auto th deytera. apla 8a anagkastoun OLOI na kini8oun se 1 lwrida.

KATISHI MAS!

exw thn entypwsh oti DEN einai o swstos tropos gia na alla3ei kati.

gia na eimai eilikrinis, trefw kapoies elpides oti kata tis 7.10 to prwi 8a ginei ths poutanas kai oi mpatsoun 8a er8oun na cancellaroun to metro gia na "swsoun" thn katastash.

o 8eos na balei to xeri tou!

Sike είπε...

μα αφού ήδη ο υπουργός είπεν ότι η αστυνομία δεν θα μας γράφει αν «παρανομούμε» - άρα, τι σόι δοκιμή θα είναι εν εκατάλαβα.

ΣΙΕΦΤΑΛΙΑΣ είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ FIRESTARTER, ΠΟΥ "ΑΝΟΙΞΕ" ΤΟ ΘΕΜΑ 2+ (Ο ΦΟΥΚΟΥΒΙΟΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ) ΔΙΟΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΑΪΚΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΕ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΤΟ 2+ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΦΘΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ.

ΚΥΡΙΕ FIRESTARTER ΚΟΨΕ ΤΑ ΞΕΝΥΚΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2+ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Η ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.

ΕΓΩ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2+ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ FIRESTARTER ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

haha είπε...

Καλώς τα κάστανα!
Αποφάσισε και ο Σιεφταλιάς να γράψει κάτι στο blog.

Εσύ κύριε Σιεφταλιά πάεις στη δουλειά σου με την τταππουροκωλού, και είσαι το γιούιν του μάστρου σου και τελικά νομίζεις ότι είσαι και ο cool Ευρωπαίος με οικολογική νοοτροπία...


Σικέ, ανυπομονώ να δω πως θα αντιμετωπίζει η αστυνομία τους "παρανομούντες"...

nic είπε...

Μα πώς δε θα γράφει η αστυνομία τους παρανομούντες; Αφού όσοι παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας θα πληρώνουν το 23ευρον τους.

Εν καταλάβω, εξηγάτε μου

haha είπε...

Neerie,

Φαίνεται ότι οι έντονες διαμαρτυρίες από πολλούς πολίτες άρχισαν να πιάνουν τόπο. Στην ιστοσελίδα του πολίτη σήμερα δημοσιεύτηκε το ακόλουθο άρθρο:

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=880077&-V=articles&-p

Περιέχει δηλώσεις του Υπουργού που υπονοεί πιθανή αναβολή του μέτρου ή την μη επιβολή προστίμου.

Αναμένουμε!

antioxlos είπε...

Το σκεπτικό είναι ότι πρέπει οι μοναχικοί οδηγοί να ταλαιπωρούνται ώστε να βρούν τρόπους να πηγαίνουν δουλειά, είτε με παρέα είτε με δημόσια μέσα μεταφοράς, σε τελική αναλυση για να μειωθούν τα αυτοκίνητα. Σε άλλες χώρες δεν έχουν τέτοιες λωρίδες; Όποιος πει ότι εκεί έχουν πιο πολλές λωρίδες, του λέω ότι εκεί έχουν και εκατομμύρια οδηγούς. Τι φωνάζετε πριν δοκιμασετε κάτι; Φυσικά αμφιβάλλω αν θα πετύχει το μέτρο για το λόγο ότι α) δε θα το σεβαστούν οι ιθαγενείς οδηγοί και β) το κάνουν σε μια περίοδο που δε θα έχει κίνηση ως εκ τούτου δε θα ταλαιπωρηθεί κανείς ακόμα και να μείνει στη δεξιά λωρίδα, άρα θα πούνε απ το Υπουργείο, "πέτυχε το πείραμα μας το δεχτηκε και ο κόσμος επειδή δεν ταλαιπωρήθηκε".
Παιδιά πριν αρχίσετε με την αστυνομία πάλι, δεν είναι όλα ιδέες απ το Αρχηγείο Αστυνομίας, κάποια πράγματα τα σκέφτονται δημόσιοι λειτουργοί από Υπουργεία και πληρώνονται καλά για να βγάζουν σχεδια. Το βάρος έρχεται στο να φροντίσει η αστυνομία την εφαρμογή κάποιου κανονισμού και νόμου. Αλλα πιστευω μιλώ σε έξυπνα άτομα και το αντιλαμβάνεστε ήδη αυτό :)

aloupas είπε...

pros ast:
filouin ta teleftea 3 xronia minisko stin athina kai ontos exoun leoforiolorides alla exoun kai mian faousan leoforia kai ta leoforia eproipirxan 1 dekaetian prin pou tis lorides. ara pou en na kamoun kala organomenes grammes leoforion me xartes stis staseis kai me anakinoseis mesa sto leoforion me to onoma tis stasis kai meta pou 10 xronia pou en na mathoumen na ta xrisimopoioumen na skeutoun na kamoun kai loridan. os tote tin lorida tin 2+ na tin mpiksoun tzame pou kseroun

Ανώνυμος είπε...

ego doulevo stin aristeri pleura tis leoforou lemesou, kai den me voleuvei katholou h dexia lorida .
Odigo moni kathe proi apo thn allh akrh ths leukosias.
gia poio logo na krato th dexia lorida afou strivo aristera;

rizlos είπε...

ouuuu mammaaaa en tha mporo na odhgo pou ti lorida pou odigousa toso jerooooo...

thelw na paw aristera je eimai deksia, ti na kamw???

twra enna prepei na pienw douleia me ena filo h synadelfo mou pou en eplinne ta dontia tou prwi prwi je enna mou mila mesto aftokinito..

ase pou enna tsakonoumaste je gia to stathmo.

je to leoforio? na karterw mestous hlious h wra 7 to prwi?? oi manamou egw mono savvatokyriako kamnw iliotherapia.

je na perimenw je MISH WRA na ertei to leoforio? kalytera na odhgoume oulloi pou ena aftokinito je na pienoume douleia.

inta an ishe tropo ita na odhgw thkio tin idia wra. ena aristerotimono aftomato jena kanoniko. na men sas pw na piaw 2 aftomata aytokinita je mia motoroua mesti mesi.

aiste tous ta evloimena na to kamoun, perkei doume xairi. je as valoun je mpatsous pantou na mas grafoun.

giati aksizei mas.

rizlos είπε...

Mr. ALOUPA, egw giati na piaw to leoforio afou enna peiksw anyway mesti kinisi?

afou oi dromoi en mporoun na megalosoun allo, ektos an ripsoun ta cafe tis makareiou katw (prama me to opoio den exw kanena provlima egw) h an ksylosoun ta dentra oulla pou en aristera deksia twn dromwn (prama me to opoio eimai sigouros oti polloi kypraioi en exoun provlima). thwreis allh lysh?

pou tin allh, fuck it. who needs trees?

Τράγος είπε...

"sike: φατσάρει μου λλίον πολλά αππωμενο-αναρχο-αντιεξουσιαστικό τούντο πράμα"

Ένα δικαίωμα κουμπάρε ΔΙΕΚΔΙΚΑΣ το, εν το ζηθκιανέυκεις.

οι δρόμοι εν σκατα, τα χαιγουει εχουν τούμπες τζιε λουκκους, τα κυρτώματα εννα τα κάμουν τετράγωνα αλλο λιο άμπα τζιε εν εξιμπαρωθηκαν τελλια τα αυτοκίνητα μας, μέσα μεταφοράς έν εσχιη, τα skillz των κυπράιων πας το οδηγημα, ξέρουμε τα, τούτη η μαλακία μας έλειπε.

Διουν τόσα ριάλλια γαμώτο, κόφκουν δέντρα δέντρα, ππαλίαζουν χωράθκια, χτίζουν τζιε άλλες λωρίδες για να μεν πίσσουμε, (άσχετα πως αυτόματα μετατρέπονται σε παρκινγκ). Ας κάμουν κανένα τρένο γαμώτο, μετρό, κατι που να πιντώνει τες επαρχίες.

Ανώνυμος είπε...

Εταιρεία οδικής βοήθειας auto stop +2 ltd.
Η εταιρεία μας θα διαθέτει ανθρώπινο προσωπικό σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μεταξύ πρίν τα φώτα Καλησπέρα και μετά τα φώτα του πρώην Woolworth. Όποιος/α επιθυμεί θα παραλαμβάνει άτομο της εταιρείας μας για να έχει πρόσβαση σε όποια λωρίδα επιθυμεί και θα τον απελευθερώνει όπου δεν χρειάζεται άλλο. Το προσωπικό μας θα είναι εφοδιασμένο με ειδική αναγνωριστική ενδυμασία.
Χρέωση 3 ευρώ η κούρσα. Ειδικές τιμές σε καθημερινούς πελάτες. Τα στοιχεία της εταιρείας μας θα δημοσιευτούν αφού εγκριθούν οι σχετικές άδειες.
Κύριε ελέησον, ούτε ο συμπαθής Χ. Τορναρίτης να ήμουν. Τι δαιμόνιο μυαλό ε;

Riccos είπε...

Εταιρεία οδικής βοήθειας Auto Stop +2 Ltd.
Η εταιρεία μας θα διαθέτει σε διάφορους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μεταξύ Καλησπέρα και Woolworth ανθρώπινο προσωπικό. Όποιος/α επιθυμεί θα παραλαμβάνει άτομο της εταιρείας μας για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποια λωρίδα θέλει. Θα τον απελευθερώνει εκεί που δεν τον χρειάζεται πλέον. Χρέωση 3 ευρώ η κούρσα. Ειδικές τιμές σε καθημερινούς πελάτες. Τα στοιχεία της εταιρείας μας θα δημοσιευτούν αφού εγκριθούν οι σχετικές εγκρίσεις (μπορεί το auto stop σε αυτό τον τόπο να απαγορεύεται).
Κύριε ελέησον. Ούτε ο συμπαθής Χ. Τορναρίτης να ήμουν. Τι δαιμόνιο μυαλό ε;

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι δυνατό να πετύχει τέτοιο μέτρο;
Εδώ ούτε καν τη σήμανση για την λωρίδα δεν καταφέρνουν να την κάνουν σωστά και θα καταφέρουν να πετύχουν την απάβλυνση του κυκλοφοριακού.

Mr.Giskard είπε...

Καλά ρε κουμπάρε, δηλαδή, σοβαρομιλάτε; Εσιει τόσα τζιαι τόσα στραβά τζιαι ανάποδα δαμέσα, κόσμος πεθανίσκει επειδή πρέπει να καρτερά μήνες για μιαν εξέταση, αστυνομικοί εν συνέταιροι με μαφιόζους τζιαι εσάς το μόνο που σας επείραξε τόσο πολλά ώστε να κάμετε αυτοκόλλητο εν η λεωφωλωρίδα;

Βλέπω ότι έσιετε σωστές προτεραιότητες στη ζωή.

Αν σας πειράζει τόσο πολλά τζιαι εν μπορείτε να το αντέξετε μεταναστέψετε ή αρκέψετε αντάρτικο.

Γελοιότητες.

Ο Αλούπας είπε την πιο σωστήν κουβένταν. Σε άλλες χώρες πρώτα εκάμαν δημόσιες συγκοινωνίες τζιαι μετά εκάμαν κανονισμούς για την κυκλοφορία.

Αν βάλεις ούλλα τα λεωφορεία της Λευκωσίας - που τα παραπάνω εν κάτι σαράβαλα 40 χρονων χωρίς κλιματισμό - εν ζήτημα αν θα χωρήσουν το 1/10 τζείνων που δουλεύκουν στην περιοχή που εννά εφαρμόσουν το μέτρο. Ασε που από το κάθε προάστειο περνούν ένα ή θκυο λεωφορεία κάθε μισήν ώρα, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Εν τω μεταξύ, αν προσέξετε την σήμανση που εκάμαν, η πογιά καλά καλά εν φαίνεται. Εν σάννα τζιαι η ίδια η κυβέρνηση εν παίρνει στα σοβαρά τούτο το εγχείρημα.

Οι μόνον τούτο, αλλά μπορεί να γυρίσει τζιαι μπούμεραγκ τούτη η ιστορία. Οταν μετά που εννά τελειώσει τούτη η ιστορία το συμπέρασμα εννά είναι ότι έγινε της πουτάνας με την κίνηση, όσοι αντιτίθενται στις δημόσιες συγκοινωνίες εννά μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα. Ενώ αν εκάμναν τις συγκοινωνίες πρώτα τότε μπορεί να ελλιόστευκε που τα αλήθκεια η κίνηση τζιαι θα ήταν πολλά καλή αρχή για πιο πολλές πρωτοβουλίες στις πόλεις.

Αλλά για να γίνεις υπουργός σε τούτο το τόπο η εξυπνάδα εν περπατά πολλά.

Επειδή οι παραπάνω που σας εν θα μπορέσουν να έβρουν κάποιο για να πηέννετε τζιαι να έρκεστε στη δουλειά προτείνω να αγοράσετε καμια φουσκωτή κούκλα που το ιντερνετ, να την ντύσετε τζιαι να την βάλετε στη θέση του συνοδηγού.

haha είπε...

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Αλήθεια, το Υπουργείο Συγκοινωνιών & Έργων κάνει σκέψεις για αναβολή του μέτρου για τις 8 Ιουλίου.

aloupas είπε...

@rislo: eisai periballontistis tou kanape pou tous anthropous pou nomizoun oti me to baloun 1 ttenekouin stin anakiklosin kai na grapsoun mia malakia stin foukoun esosan tin gi. Manstepse kati en kamneis tipote me ta millosfotzismata. kai to siggekerimeno metro en millosfotzisman. ta problimata en ta lioun oi politikoi lion ta oi mixanikoi (me ptixion gia osoun en kseroun px mixanologoi ilextrologoi politkioi mixanikoi). sto ipourgion sigginonion pao stisximan en erotisan oute ena mixanikon gia to siggekrimeon metro en ipologisan poson allasei i kinis ipologisan mono ta prostimata pou en na sinaksi i kybernisi pou apo oti katalabo paei poukato. tora pou to skeutoume mipos ise stelexos tou akel? en balaftei na rotate kanena plasma pou kserei prin na orisete "filolaika" metra

Sike είπε...

lol riccos

APOEL UK είπε...

E paidia stilto ta arthra kai thn psifoforia sta mme! En polla sovaro to thema

APOEL UK είπε...

to rizlos:

Hpame na vroun lyseis oi na ta kamoun xeirotera!!! Apo to 2+ yparxei kalyterh lysh! Na men allaksei tipote.

Ekeino pou prospa8oun na mas kanoun damesa einai na protimhsoume thn katastash prin to 2+ outos wste meta tes 16 Augustou na leme ''Hnta kala epi3a sthn kinhsh alla para prin twra en kalytera''

alex είπε...

οχι σε αυτο το ηλιθιο μέτρο. ενας λεμεσαινος ηρτε να μας λυσει το κυκλοφοριακο! ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΛΕΟΦΩΡΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΟΦΩΡΙΟΛΩΡΥΔΕΣ.Ασε που θα αυξηθουν καιτα δτστυχηματα αφου οσοι θελουν να παν αριστερα κινδυνευουν απο τον ταξιτζη που ερχεται πατημενος! οσοι δε, θελουν να στριψουν δεξια θα υποστουν το βρισιδι τηε λωρυδας τους που θα εχει σπασμενα τα νευρα.
πειτε μου αληθεια ποσοι πανε δυο-δυο στη δουλεια. εδω δεν ειναι οι αποστασεις της αμερικής.
0ΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ ΤΩΡΑ.

alex είπε...

επισης πρεπει να πω στους φιλους που μου μιλουν για παρομοιο μετρο στο εξωτερικο οτι ναι υπαρχει αλλα μονο σε μεγαλες λεοφωρους χωρις μιαν φαουσα στριψιματα δεξια και αριστερα. συνολικος αριθμος στριψιματων γιατι τα μετρησα 27!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aw, this was an exceptionally nice post.

Taking the time and actual effort to produce a top notch article… but what can I
say… I hesitate a lot and don't manage to get anything done.

My website - Zackery Darrius