1 Ιουν 2009

Τον βαρέθηκαν και οι ταμπέλλες

Η ιστορία με τις αφίσες του Αριστίνδην Υποψήφιου του ΔΗΣΥ που γέμισαν οι στράτες έχει καταντήσει πλέον κλισέ. Σχολιάζεται συνεχώς (αρνητικά) από όλους, και φυσικά ακόμα και από τα ΜΜΕ. Ειρωνικά σχόλια είδαμε στο Φιλελεύθερο, στη City, στην Offsite, στις Πατάτες Αντιναχτές, και ακούσαμε ακόμα και στα ραδιοφώνα. Μέχρι και γκρουπ στο facebook έκαναν για τες αφίσες του Πιτσιλλίδη. Και μάλλον όχι άδικα!

Αφού αν δεν κάνω λάθος, μόνο από τες τουαλέτες των McDonalds λείπει η φάτσα του. Αν δεν είναι ο ίδιος (ο Πιτσιλλίδης) ιδιοκτήτης της Ad Board ή της Mega Print, τότε σίγουρα έφαε πολλλλλά λεφτά για την εκστρατεία του. Ακόμα και αν του εκάμαν extra super dooper special rates, σίγουρα θα αγόραζε σπίτι στον Πρωταρά (με πισίνα και θέα τη θάλασσα) με τα λεφτά που ξόδεψε. Και να πει κανείς ότι έχει chance να εκλεγεί ...αφού είναι φως φανάρι ότι ο Κασουλίδης, η Θεοχάρους και ο Στυλιανίδης θα είναι (με διαφορά) οι διεκδικητές των 2 εδρών του Συναγερμού.



Πρόχτες που οδηγούσα, έπεσα πάνω σε μια ακόμα πινακίδα - από αυτές που περιστρέφονται και εμφανίζουν αφίσες εναλλάξ. Τότε διαπίστωσα ότι ακόμα και τα billboards βαρέθηκαν να βλέπουν τη photoshopped-φάτσα του λεξιπλάστη με το fake colgate smile. Έτσι λοιπόν η ταμπέλλα (στα φώτα του πρώην Εξάγωνου) αποφάσισε να μαγγώσει αφήνοντας τον θεολόγο μισοδότζιην.

6 σχόλια:

KDoGG είπε...

An den kamnw lathos o Kykkou i kapoios allos papas eplerwse gia to panayiri touto. Me ta lefta twn pistwn ennoeitai...

Ανώνυμος είπε...

epivevewmenes plirofories: 1 ekatommyrio dwrea pou tin ekklisia gia tin kampania tou aristindin ;)

Ανώνυμος είπε...

μιλτιαδης νεοφυτου οεο!

demileni είπε...

Μα καλά, πόσον εχάριστοι είστε; Εν λαλείτε που εβρέθηκε και μια καινούρια φάτσα να διακοσμεί τους τοίχους και τις πλατείες, φωνάζετε κιόλας; Τς!!!! Ντροπή!

Ειλικρινά, θα προτιμούσα να εβρέθετουν τζιαι ένας πελλός στα μέρη μου να γεμίσει τους τόπους με τη φάτσαν του παρά να βλέπω ΠΑΛΕ (Εδώ και πολλάααα χρόνια) Καραμανλή και Παπανδρέου!

SKonte είπε...

gia na to lalei o anonimos oti en epivevaiomeno pisteyko ton!

Ανώνυμος είπε...

ustera leoun sou pigaine na psifiseis . kleftes apateones pou trone ta lefta ton anthropon. kapia mera ena vrethei kai enas sovaros anthropos na ta vgazei stin fora xoris na foate