20 Ιουλ 2009

Νέο Blog: Στα Κάρβουνα της Φουκούς

Φίλοι αναγνώστες της Φουκούς,

Εμείς, οι συντελεστές του blog FOUKOU, εγκαινιάζουμε σήμερα ένα νέο blog, κάπως διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει.

Ζώντας και βλέπωντας καθημερινά τα διάφορα στραβά και παράλογα που διαδραματίζονται στην Κύπρο, πολλές φορές εκνευριζόμαστε και αγανακτούμε από την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια, το ρουσφέτι, τη γραφειοκρατεία και την ξεδιάντροπη συμπεριφορά που έχουν αυτοί (είτε ιδιώτες, είτε κυβερνητικοί), που μας πουλούν υπηρεσίες και προϊόντα.

Σκοπός του karvouna.blogspot.com δεν είναι άλλος από το να κατονομάζει και να ρεζιλεύει τον κάθε ξεδιάντροπο που μας κοροϊδεύει ή μας κλέβει στα φανερά χωρίς ίχνος ντροπής.

Ποιός από εσάς δεν έχει ακριβοπληρώσει έναν καφέ, ή ενα πάρκινγκ;
Ποιός δεν έτυχε εξευτελιστικής συμπεριφοράς από υπάλληλο κάποιας εταιρείας ή οργανισμού;
Ποιός δεν είχε άσχημες εμπειρίες από κυβερνητικού υπαλλήλους ή αστυνομικούς;
Στο χώρο αυτό θα κατονομάζουμε όλους αυτούς που βγάζουν από τα ρούχα μας, γιατί έτσι τους αξίζει!

Είμαστε βεβαιοι ότι έχετε πολλά περιστατικά να μας πείτε και γι'αυτό θα υπάρξει δυσκολία στην τεκμηρίωση της κάθε περίπτωσης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δημοσιεύσουμε μόνο τα περιστατικά για τα οποία είμαστε απόλυτα βέβαιοι (είτε από προσωπικές μας εμπειρίες, είτε από εμπειρίες έμπιστων μας προσώπων ή με τα απαραίτητα τεκμήρια π.χ. φωτογραφιες, αποδείξεις κλπ). Στείλτε μας e-mail στο foukoublog@gmail.com και ενημερώστε μας.

Επίσης στο χώρο αυτό θα αναδημοσιεύουμε ενδιαφέροντα άρθρα από τα ΜΜΕ που αφορούν την ακρίβεια, την αισχροκέρδια, την ηλιθιότητα και την αναίδια ορισμένων ανθρώπων που επηρεάζουν τις ζωές μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις και δεν πιστεύουμε ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο. Είμαστε βέβαιοι όμως ότι σε κάποιους αξίζει να εκτεθούν για αυτά που κάνουν. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τους ψήσουμε στα κάρβουνα της φουκούς.

7 σχόλια:

Sike είπε...

nomizw tha paei kala to egxeirima!

varte poukatw "megas ypostiriktis: SIK"

Ανώνυμος είπε...

Άτε να δούμε. Μακάρι να τα προλαβαίνεται ρε κοπέλια. Μεν ξιάσετε ότι τζαι για να παραγγέλουμε τωρά πρέπει να μιλούμε αγγλικά η ότιδηποτε άλλο εκτος που ελληνικά-κυπριακά.
Ατε συνεχηστε το ψήσιμο κοπέλια

Eólica είπε...

Πολλά καλή η πρωτοβουλία σας κοπέλια! Τώρα να πιάσω κανένα κινητό με φωτογραφική να αρκέψω να στέλνω τίποτε!

MARINOS είπε...

Καλες επιτυχίες!
Θα είμαι παρών!

Ανώνυμος είπε...

ego thelo san proto thema na katonomastei o empnestis tis loridas 2++ kai fotografies na ginei rezilin

nic είπε...

πόννα σας πάρουν πρέφαν οι μεγάλοι, προσέχετε...

κατά τα άλλα, thumbs up!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ BLOG ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ... ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΚΟΥ!