10 Δεκ 2009

Obama: F*cking for virginity

Βραβεύτηκε σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος Barack Obama με το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Πριν από 9 μόλις μέρες, οι ΗΠΑ έστειλαν ακόμα 30,000 στρατιώτες στο Αφγανιστάν για να ενισχύσουν τις "συμμαχικές δυνάμεις" πολέμου και να ολοκληρώσουν το βίτσιο του πνευματικά καθυστερημένου τέως προέδρου George W. Bush.



ΟΚ, στο Αφγανιστάν βρίσκονται οι Ταλιμπάν. Ίσως να κρύβεται και ο Bin Laden εκεί. Ίσως κάποιοι να είναι πεπεισμένοι ότι οι ΗΠΑ βοηθούν με αυτό τον τρόπο στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Ακόμα και αν δεχτούμε ότι ο πόλεμος αυτός γίνεται για "καλό" (?) σκοπό, η βράβευση του προέδρου της χώρας που ηγείται του μεγαλύτερου πολέμου στον πλανήτη σήμερα, με Νόμπελ Ειρήνης είναι κάτι που αδυνατώ να καταλάβω.

Μόλις ξέφτισε ακόμα ένας θεσμός.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1os??

MARINOS είπε...

Η ομιλία του ήταν ακόμη πιο εξοργιστική!
Μίλησε περισσότερο για το πότε είναι δίκαιος ένας πόλεμος, παρά να μιλήσει για τα καλά της ειρήνης...

Ανώνυμος είπε...

Poios ton gama re ton malaka. Eto en emeis oi mitsioi pou ti trwme kathe fora.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου, ο θεσμός ξεφτυλίστηκε από το 1973 όταν το βραβείο πήγε στον Κίσιγκερ.

Κυπριακόφωνος είπε...

Πολύ σωστά το έθεσεν ο ανώνυμος. Το βραβείον εκατάντησεν αστείον. Φυσικά τι να περιμένεις από μιάν επιτροπήν που αποτελείται από νορβηγούς; Οι Σκανδιναβικές χώρες προπολλού πωλήσανε την ψυχή τους. Ρίξτε μιά ματιά για το που πηγαίνανε όλα τα Νόμπελ πριν τον 2ον Παγκόσμιο και που πήγανε μετέπειτα. Δεν είναι βραβείο αλλά διπλωματικό όπλο της Σκανδιναβίας.

Briskas είπε...

Εβραβευσαν τον μαύρο (εν χαϊδευτικά που το λαλώ) επειδή εδήλωσεν προεκλογικά ότι θέλει να σταματήσει τον πόλεμο στο Ιράκ & στο Αφγανιστάν. Όμως ακόμα δεν είδαμεν να γίνεται κάτι στην πράξη. Γιατί δεν επερίμεναν να πραγματοποιηθούν οι εξαγγελίες τζαι μετά να τον βραβεύσουν (αν πραγματικά το αξίζει);

Στο κάτω κάτω, τζαι η Χομόνοια είπεν ότι θέλει να πιάσει πρωτάθλημα φέτος. Εννα της το δώκουμεν που τωρά???

Ανώνυμος είπε...

exei tosa pramata sthn epikairothta ths CY aiste ta amerikanouthkia en hmaste kalyteroi

Ανώνυμος είπε...

Το νομπελ "ειρηνης" ειναι κατι σαν μπονους.Στις 100.000 δολοφονιες παιρνεις και ενα νομπελ.