24 Φεβ 2010

ΔΗΚΟ το κόμμα των ΠΙΘΗΚΩΝ



Το ΔΗΚΟ ενεργώντας για μια ακόμη φορά ως κόμμα εξουσίας με ξεκάθαρα συμφεροντολογικά κριτήρια και πέρα από κάθε λογική αποφάσισε να παραμένει στην κυβέρνηση Χριστόφια.

Μέσα σε μία νύκτα τα στελέχη του ΔΗΚΟ έκαναν γαργάρα τις υποχωρήσεις Χριστόφια στο Κυπριακό για τις οποίες μέχρι πριν από λίγο καιρό έσχιζαν τα ιμάτια τους. Μας απέδειξαν ότι τα θέματα βασικών αρχών στο Κυπριακό και οικονομίας είναι ψιλά γράμματα. Η καρέκλα, τα Υπουργεία, το ρουσφέτι το οποίο αυτοί ανήγαγαν σε επιστήμη (χωρίς βέβαια τα άλλα κόμματα να υστερούν) και γενικά τα λάφυρα της εξουσίας είναι αυτοσκοπός και διαχρονικός στόχος του ΔΗΚΟ. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση και για να γίνεται κουβέντα.

Το ΔΗΚΟ των "αρχών και των ξεκάθαρων θέσεων" συμμετείχε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε όλες τις κυβερνήσεις της Κυπριακης Δημοκρατίας δηλαδή Μακαρίου Σπ. Κυπριανού, Βασιλείου, Κληρίδη, Τάσσου Παπαδόπουλου και Χριστόφια.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι τα στελέχη του ΔΗΚΟ που επιθυμούσαν την αποχώρηση από τη συγκυβέρνηση (Νικόλας, Κολοκασίδης, Κενεβέζος και σία) πριν από 2 χρόνια ήταν οι πρωτεργάτες για υποστήριξη στον β' γύρο των προεδρικών εκλογών της υποψηφιότητας Χριστόφια ενώ αυτοί που ήθελαν παραμονή στην κυβέρνηση ήταν υπερ της στήριξης Κασουλίδη.

Έτσι λοιπόν θυμήθηκα το σύνθημα που φώναζαν στους Δηκοϊκούς τη δεκαετία του 1980 ΔΗΚΟ, ΔΗΚΟ το κόμμα των Πιθήκων.

11 σχόλια:

Κκουλλάς είπε...

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ.....
Εθθυμήθηκα το τζι εγώ τζι εγυρόφερνε το νου μου τες τελευταίες μέρες.
Αλλά ο Καρογιάν εν χωνεύκεται με τίποτε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ CHRISTOFIAS WATCH, ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΣΥΑΚΕΛ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΚΟΑΚΕΛ ΑΚΕΛΔΗΚΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!! Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

to christofias-watch edo kai liges meres eginen karogian-watch

Ανώνυμος είπε...

αφου πια πανε πακέτο οι δυο τους...

arxidia watch είπε...

To Xristofias Watch na piasi pou to sherouin ton Nikola k ton Koulia kai na pan na graftoun sto EvroKo (an den egraftikan idi)

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην φύγουν...μην ξεχνάτε ότι οι δηκοϊκοί είναι δηκοϊκοί...

Κυπριακόφωνος είπε...

Ούτε καν η λέξη καρεκλοκένταυροι εν μπορεί να αρκέψει να περιγράφει την κατάνκιαν του (ΕΝ-)ΔΗΚΟ(-ΜΟΥ).

Το τραγελαφικόν ήτουν που εκουρτήσασιν την ΕΔΕΚ να φκει που την συγκυβέρνησην γιατί υποτίθεται σαν ΔΗΚΟ ετοιμάζασιν την δικήν τους έξοδον. Εν τέλη απεδείχτειν ότι εθέλαν να γελάσουσιν της ΕΔΕΚ για πκιάσιν μιαν επιπλέον υπουργικήν καρέκλαν ειστό κυβερνητικόν σχήμαν!! χαχαχα

SKonte είπε...

pragmati me to antipalo -kommatika- deos mporei na kamo kala telika, alla tous dikoikous den tous simpatho. opou fisa o anemos, simferontologoi, volemenoi os ton ena. an iparxei dikoikos ektos kivernisis simainei en vlakas.

Ανώνυμος είπε...

Doksasi o theos pou exoun kapioi ta @@ na ta grapsoun me to onoma tous ta gegonota...

Deuteri fora pou to DIKO kleete oti ena fii pou tin kivernisi, kai pale parameni.

I megali ora, i krisimi ora, je oules oi pellares pou petasi o karogian je i parea tou..

Ena komma simferontologon XORIS TAUTOTITA kai xaraxtira. Mon ona glifoun jiame pou ftinoun..

Λούης είπε...

Οϊ ρε παιθκιά, το ΔΗΚΟ εν έχασεν τον πατριωτισμό του. Απλά ανέβαλεν την αποχώρηση που την κυβέρνηση για ακόμα ένα χρόνο. Μετά τις επόμενες βΟλεφτικές, εν να αποχωρήσει που την κυβέρνηση. Απλά να βοηθήσει το ΑΚΕΛ να ξαναφκεί ο Μάριος Προεδρος της Βουλής, τζιαι άρεσεν του... Τζιαι μετα εν να θυμηθούν τζιαι τις αρχές τζιαι τις υποχωρήσεις, τζιαι τις διάφορες μαλακίες που επιππιλλούσαν τόσες μέρες..

ΦΑΣΙΚΚστας είπε...

Απαιτούμε συγκυβέρνηση ΑΚΕΛ-ΦΑΣΙΚΚ-ΔΗΚΟ για την σωτηρία της Κύπρου.