9 Μαρ 2010

Ποιός έιναι ο κύπριος παρτενέρ της Τζούλιας;

Έχουν γραφτεί διάφορα για τον πιθανό παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο καυτό βίντεο που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα. Κάποιες ιστοσελίδες και blogs στην Ελλάδα ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τον πορνοστάρ Ian Scott, ενώ κάποιες άλλες πηγές αναφερουν ότι ο παρτενέρ ήταν Κύπριος.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και ανάλυση του βίντεο από την επιστημονική ομάδα του foukou.blogspot.com φτάσαμε σε κάποια συμπεράσματα για τον πιθανό παρτενέρ της ελληνίδας (πορνό?)σταρ.



Συμπέρασμα 1:
Ο παρτενέρ της Τζούλιας ακούγεται σε κάποιες σκηνές να λέει "Ναι μωράκι μου, ναι". Οπότε αποκλείονται αμέσως οι κύριοι Συλλούρης και Παπαδόπουλος που μόνο ΟΧΙ μπορούν να προφέρουν τα τελευταία 7 χρόνια.

Συμπέρασμα 2: Ο παρτενέρ της Τζούλιας στο video έχει τατουάζ στο μπράτσο του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τατουάζ έχει και ο Κουλίας, όμως το δικό του βρίσκεται σε άλλο μέρος του σώματος του και αναγράφει τη λέξη ΟΧΙ. Οπότε δεν μπορεί να είναι ούτε αυτός.

Συμπέρασμα 3: Ο άντρας στο καυτό βίντεο προσφέρει στην Τζούλια ένα μπουκάλι σαμπάνια, το οποίο η ξανθιά καλλονή αδειάζει πρώτα στην μπανέρια και στο κορμί της, και ακολούθως το χρησιμοποιεί ως όργανο σαρκικής ηδονής. Επομένως αποκλείεται να είναι ο Αναστασιάδης, γιατί μόνο μπουκάλια ουίσκι περνούν από τα χέρια του.

Συμπέρασμα 4: Η Τζούλια έχει ύψος 1.76μ περίπου. Οπότε απολείονται αυτομάτως άτομα όπως ο Γιαννάκης Ομήρου και οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Μακρίδης και Αλωνεύτης και όσοι άλλοι έχουν ύψος κάτω από ενάμιση μέτρο, γιατί μόνο με forklift θα έφταναν την Τζούλια.

Συμπέρασμα 5: Ο Γιωργαλλίδης την φτάνει άνετα, όμως δεν θα μπορούσε να προφέρει με τόση ευφράδεια τα "αααααα" και "οοουυυυυυυυ"¨που λέει ο παρτενέρ της Τζούλιας στο βιντεο.

Συμπέρασμα 6: Ο παρτενέρ της Τζούλιας αποκλείεται να είναι Αποελίστας γιατί τον τελευταίο μήνα είναι όλοι τους πολύ ...πεσμένοι. Ούτε με πέναλτι στο 94' δεν σκοράρουν!

Συμπέρασμα 7: Ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες μόνο με φανταχτερές γραβάτες που έχουν τεράστιους κόμπους, γι'αυτό αποκλείεται να είναι ο προσοντούχος παρτενέρ.

Συμπέρασμα 8: Αν ήταν ο Οκκάς, θα ζητούσε πέναλτι μόλις έπεφτε πάνω του η Τζούλια.

Συμπέρασμα 9: Στη ροζ ταινία διακρίνεται άντρας με γυμνασμένο κορμί και σχηματισμένους κοιλιακούς, γι'αυτό υποψιαζόμαστε ότι δεν μπορεί να είναι ο Πανίκος Σταυριανός.

Συμπέρασμα 10: Εάν ήταν ο Περδίκης το μόριο του θα έμοιαζε με ελιωτή από τες πολλές ελιές που φέρει στην επιδερμίδα του.

Συμπέρασμα 11: Ο άντρας δεν μπορεί να είναι Ομονοιάτης, αλλιώς θα είχε δίπλα του ένα κύριο με σφυρίχτρα για να τον βοηθά να σκοράρει.

Συμπέρασμα 12: Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Κύπριος παρτενέρ είναι επιχειρηματίας που τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Ο παρτενέρ της Τζούλιας είναι ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ, πρώην Πρόεδρος της Ανόρθωσης και τώρα Γενικός Μάνατζερ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

7 σχόλια:

seismos seismos apoelismos είπε...

ahahahaha!!!! Μάχουμαι να με συνάξω που χαμαί!! ΧΑΧΑΧΑ!!!
Τυχεράκια Παντελή!! Τώρα ξέρουμε που πήγαν τα λεφτά του Champions league(μεν μου πεις οτι εγάμησες και δη την Τζούλια δωρεάν?!)!!

p.s δηλαδή ο Νικητής πόσον ύψος έσιει? 1.51? Εν μας τα λαλείτε καλά δαμαί...

Ανώνυμος είπε...

kokoko

pu ise re padeli gamia

. είπε...

hahahahah!!! eklee tze ethele!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ο Αντρέας Παντελή έχει συμμετάσχει σε τσόντα προσφάτως.Όχι με την Τζούλια όμως.Πήδησε τον Ολυμπιακό!

Ανώνυμος είπε...

tsiofta

Ανώνυμος είπε...

pidixe 2 fores ton gavro.

Ανώνυμος είπε...

Top to 11!!!