3 Νοε 2010

Akis Express


Νέα Υπηρεσία του κράτους για Οδοντιατρική περίθαλψη

5 σχόλια:

SKonte είπε...

vre kalos tous psistes, long time no see

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Βρε βρε καλώς τα παιδιά!

Pasxalina είπε...

Firestarter, ξέχασες το κραγιόν...μόνο αυτό του λείπει

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά ένα σχόλιο, σε μερικά μπλογκς μας κάνετε τη ζωή μας δύσκολη να γράψουμε σχόλια, χρειάζονται κωδικοί κάθε φορά κλπ. ειδικά στο christofias watch!!!

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) θα ήθελε δημόσια να δηλώσει τη στήριξή του στο δοκιμαζόμενο από τα ύπουλα χτυπήματα του οχλοδημοκρατισμού, Άκη Παπασάββα.

Ο Άκης Παπασάββας, υπήρξε στο παρελθόν πολέμιος του κληριδισμού και του ανανιστικού διαχωρισμού, με πολυσέλιδες επιστημονικές αναλύσεις στη Χαραυγή και σε άλλα έντυπα. Όμως τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να έχει μετανοήσει έμπρακτα για τις πολιτικές θέσεις που διατύπωσε στο παρελθόν, υποστηρίζοντας στις περασμένες εκλογές διζωνικό υποψήφιο και βοηθώντας έμπρακτα στην επανεκλογή του. Τάχθηκε με συνέπεια και ιδιαίτερη ένταση ενάντια στις απορριπτικές αντιδιζωνικές πολιτικές δυνάμεις που βρίσκονταν πίσω από τον απορριπτικό αντιφυλετιστή Τάσσο Παπαδόπουλο.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο ιδεολογικός μας πάππος, Γλαύκος Κληρίδης θα έπρεπε να ένιωθε πολύ υπερήφανος για τη συνδρομή του Άκη Παπασάββα σε εκλογή του κληριδιστή υποψηφίου Δ.Χριστόφια.

Από το διορισμό του δε στη θέση Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα και μετά, φροντίζει να στηρίζει και να περιβάλλει με εμπιστοσύνη τους χειρισμούς του Προέδρου Χριστόφια και να φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμος για τους σχεδιασμούς της Εθνικής Κυβερνήσεως.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί να παραμερίζει τις παλαιότερες ιδεολογικές διαφορές, για το ευρύτερο καλό της διάδοσης και έμπρακτης εμπέδωσης των διζωνικοφυλετικών μας οραμάτων. Γι' αυτό δεν έχουμε κανένα ενδοιασμό να στηρίξουμε τον πανταχόθεν βαλλόμενο Άκη Παπασάββα. Λυπούμαστε δε ιδιαίτερα, που πλην του Προέδρου Χριστόφια, δεν έχει βρεθεί κανένας να συμπαρασταθεί στο δοκιμαζόμενο Άκη Παπασάββα.

Και επί της ουσίας όμως, θεωρούμε ότι ορθά έλαβε το επίδομα για τις οδοντιατρικές εργασίες που του έγιναν, ο Άκης Παπασάββας. Η απόλυτη ισοπέδωση και η προσδοκία για "ίση μεταχείριση" ενός άνδρα του νομικοπολιτικού διαμετρήματος με τα διάφορα κοινωνικά μιάσματα και τους "κιλίτζιρους" του περιθωρίου, συνιστά ανεπίτρεπτη ισοπέδωση, ξένη προς τη δική μας ιδεολογία και προς τα δικά μας οράματα.

Τα ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά του Άκη Παπασάββα, είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο άρειο πρότυπο, το οποίο πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Το λευκό δέρμα, η θέση του λοβού των αυτιών, η συμμετρική μύτη και ο τόνος πρασίνου στις κόρες των ματιών συνιστούν ένα εξαιρετικό αμάλγαμα άρειων χαρακτηριστικών.

Η ρητορική δεινότητα επίσης του κ. Παπασάββα, το πείσμα του και η αδιάλειπτη ικανότητα να διεγείρει τα πλήθη, μας θυμίζουν μεγάλους ηγέτες στην ιστορία του Ολοκληρωτισμού, όπως οι Α.Χίτλερ, Μ.Μουσολίνι κ.α.

Ούτε θεωρούμε ότι επειδή ο κ. Παπασάββας λαμβάνει 200,000 ΕΥΡΩ το χρόνο από το κράτος, πρέπει να λογοδοτεί σε οιονδήποτε. Η ύπαρξη οικονομικών διαβαθμίσεων, είναι εκ των ων ουκ άνευ σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και αλλίμονο αν δεν παρέχονται κίνητρα στους πιστούς και αφοσιωμένους στυλοβάτες των εκάστοτε Εθνικών Κυβερνήσεων.

Ο Α.Παπασάββας έχει μάλιστα να επιδείξει σπουδαίες περγαμηνές στον αγώνα για καταπολέμηση της εξυφαινόμενης συνομωσίας κατά του Προέδρου Χριστόφια από διάφορα Blogs, σατιρικά έντυπα και οχλοδημοκρατικά σύνολα.

Λυπούμαστε δε, που το ασυγκράτητο παραλήρημα των αντιδιζωνιστών εναντίον του κ. Παπασάββα, έχει παρασύρει και ομοϊδεάτες μας, όπως οι συντάκτες της εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΗΣ", η οποία θα έπρεπε να πρωτοστατεί στη διατήρηση του αρραγούς ανάμεσα στο φιλοδιζωνικό πολιτικό κίνημα.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου προειδοποιεί τους συνομώτες εναντίον της Εθνικής Κυβερνήσεως, ότι δε θα επιδείξει άλλη ανοχή! Η οχλοδημοκρατική προπαγάνδα θα ηττηθεί κατά κράτος!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ!

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.)