2 Δεκ 2010

Ολοκλήρωση έρευνας για τα εμφυτεύματα Άκη


Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας που ο Υπουργός Υγείας δήλωνε στα ΜΜΕ ότι έδωσε εντολές για διοικητική έρευνα (πέρα από την ποινική έρευνα της Αστυνομίας) για τα χαμένα στοχεία από τον ιατρικό φάκελλο της υποθέσης με τα οδοντικά εμφυτεύματα του Άκη Παπασάββα. Οι αρμόδιιοι μας είπαν ότι έλειπαν από τον φάκελλο του φίλου του προέδρου οι πανοραμικές ακτινογραφίες και οι γνωμοδοτήσεις των ιατρών.

Είμαστε βέβαιοι ότι η και αυτή η έρευνα θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα λάμψει η αλήθεια !

5 σχόλια:

Invictus είπε...

Όπως τόσες και τόσες έρευνες άλλωστε...

MARINOS είπε...

Απαράδεκτοι!

APOEL UK είπε...

οταν θα βγαλουν πορισμα για τους φακελλους της ουεφα θα βγαλουν και για τον ακη.

Ανώνυμος είπε...

Στο κράτος της διαφθοράς, το Μακαριακό κατεστημένο αποτελεί την ραχοκοκαλιά. Έτσι, αντί για προσόντα και ήθος, αυτό που μετρά είναι πόσες φωτογραφίες του Μακαρίου έχει κάποιος στο γραφείο του. Στην φωτογραφία, ο κύριος Άκης φαίνεται να έχει δύο. Μπορεί νάχει και περισσότερες, αλλά δεν φαίνονται. Λοιπόν, οι φωτογραφέις του Μακαρίου στην Κυπριακή Δημοκρατία είναι σαν τα νισάνια στον στρατό. Όσα περισσότερα έχεις, τόσο πιο ψηλά βρίσκεσαι.

Aceras Anthropophorum είπε...

Χα χα!! Ωραία η παρατήρηση του ανώνυμου. Μια φωτογραφία του Μακαρίου για κάθε δόντι που πληρώννει το κράτος. Φανταστείται την δύναμην του για ρουσφέττι όταν ήταν εν ζωή.