11 Οκτ 2011

Όταν ο ηγέτης φθίνει

Τότε που έγινες ηγέτης μας τα πράματα ήταν διαφορετικά. Πίστεψα και εγώ όπως και πολλοί οπαδοί σου ότι ο πατριωτισμός σου, το πάθος σου και η αγωνιστικότητα σου θα ήταν αρκετά για μια πετυχημένη θητεία.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν μετά το μεγάλο "μπαμ" του καλοκαιριού. Δυστυχώς φάνηκες κατώτερος των προσδοκιών μας. Η συνεισφορά σου για το καλό του συνόλου έχει περιοριστεί στο ελάχιστο και εσύ αδυνατείς να το καταλαβείς! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι συναγωνιστές σου για να καλύπτουν τες δικές σου αδυναμίες.

Τώρα πια με ενοχλεί και η φάτσα σου. Με ενοχλεί και το φουντωτό μαλλί σου. Με ενοχλεί η σιγουριά σου για την αγάπη χωρίς όρους που σου εκφράζουν οι οπαδοί. Με ενοχλεί που είσαι χώρκατος και δεν ξέρεις να μιλήσεις, και καθε φορά που μιλάς εκτείθεσε εσύ και μας εκθέτεις και εμάς που σε πιστέψαμε.

Κάνει πιον! Ήρτεν η ώρα να αποχωρήσεις από το προσκήνιο και να επιτρέψεις σε κάποιον άλλο που διαθέτει τα προσόντα να εκτελεί καθήκοντα ηγέτη! Μαρίνο Σατσιά, πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους να βγάλεις για πάντα το περιβραχιώνιο του αρχηγού...

2 σχόλια:

SKonte είπε...

έτσι. ο Σατσιάς να αποσυρθεί στην Α.Ε.Κελλακίου

Okyalos είπε...

Τουλαχιστον ο Σατσιας ξερει απο γεωγραφια και μπορεί να παει στην αντιπαλη περιοχη χωρις να χαθεί.Ενω ο εθνικός μας καφετζης...