24 Δεκ 2007

Προβληματίζεται ο Ματσάκης

Έντονα προβληματισμένος παρουσιάζεται ο ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ Μάριος Ματσάκης με το σκηνικό των προεδρικών εκλογών, αφού όπως δήλωσε, δεν τον εκφράζει κανένας από τους τέσσερις (μέχρι τώρα) υποψήφιους. Για το λόγο αυτό, ο ιατροδικαστής εξετάζει το ενδεχόμενο να κατέλθει ο ίδιος σαν υποψήφιος πρόεδρος.

Όπως γράψαμε και παλιότερα, ο κ. Μάτσακης αρέσκεται στο κατσιάρισμα. Αυτό που πρέπει όμως να τονίσουμε, είναι ότι πάντα κατσιαρίζει εκ του ασφαλούς.

Θυμηθείτε όταν έκανε τις καταδρομικές του επιχειρήσεις στις βρετανικές βάσεις για να εμποδίσει άσκηση των βρετανών, ή οταν πήγε σε εγκατελειμένο φυλάκιο των τούρκων στη νεκρή ζώνη για να κατεβάσει τη σημαία. Τα έκανε πάντα μπροστά σε κάμερες (τις οποίες καλούσε ο ίδιος), και επίσης βρισκόταν πάντα υπό την βουλευτική ή ευρωβουλευτική του ασυλία.

Ακόμα και οταν συνελήφθη από την ψευδοαστυνομία των κατεχομένων, βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη ευρωβουλευτών και ήταν βέβαιος ότι οι οθωμανοί στο τέλος θα κώλωναν (όπως και έγινε).

Το βέβαιο είναι ότι ο Ματσάκης πάλι κατσιαρίζει και καταφέρνει για ακόμα μια φορά να ακουστεί. Ίσως με τον τρόπο αυτό να θέλει να εξασφαλίσει υποσχέσεις για το πολιτικό του μέλλον; Πάντως αν κατεβεί στις εκλογές θα έχει πλάκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: