21 Φεβ 2008

Συλλεκτικό CD: Χριστόφιας


Η εταιρεία Foukou Music Productions ανακοινώνει την κυκλοφορία του Συλλεκτικού Album "Ρίξε Κόκκινο στη Νύχτα" του ανερχόμενου ενωτικού καλλιτέχνη Χριστόφια.

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης είχε σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και προπαγάνδα για 2 χρόνια στη Μόσχα και υπηρέτησε για χρόνια στην ΕΔΟΝ, ΠΕΟ και άλλα ακρωτηριασμένα όργανα του ΑΚΕΛ. Επίσης διετέλεσε πρόεδρος της Βουλής και Συμπρόεδρος της Κυβέρνησης Παπαδόπουλου για 4.5 χρόνια. Για περίοδο 6 μηνών ανακάλυψε ότι διαφωνεί με τον Πρόεδρο αλλά μετά του πέρασε. Λόγω της ξαφνικής δημοτικότητας του αποφάσισε να στραφεί στη μεγάλη του αγάπη το τραγούδι.

Στο CD αυτό, ο Χριστόφιας ερμηνεύει γνωστά τραγούδια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Στα φωνητικά οι καταξιωμένοι τραγουδιστές: Νικολάϊ Κατσουριδέσκου (ΑΚΑ CCCP), DJ Armenis, Κεβενέζος και MC Andros K. Στα ηχητικά εφέ οι Papapetros, George Vass., Johnny be Good Omirou και Perdikos. Στο δίσκο περιλαμβάνεται και Bonus Track έκπληξη ντουέτο με τη σέξι φωνή του τενόρου Tassos.

Την κυκλοφορία του CD χορηγούν οι εταιρείες "Λαϊκό Καφεπολείο", "Ζιβάνα ΠΟΕΛ", "Old Marathon Tours". Χορηγοί επικοινωνίας η εφημερίδα "Xαραυγούλα", τα τηλεοπτικά κανάλια RICK 1, MENGA, ANT3, CMC PLass TV και ο ραδιοσταθμός "Άσπρα FM". Το CD περιλαμβάνει τα ακόλουθα τραγούδια:

1. Ρίξε κόκκινο στη νύχτα
2, Spaciba baby (Rumba Version)
3. Για πάντα μαζί
4. опвяервлаго льробянса дыенл вия
5. Κόκκινο γαρύφαλλο
6. Αυτός ο άλλος
7. 家宗教局 叶小文透 中国与梵蒂冈
8. (Οι δυο καρδιές μας σαν δυο) Συγκοινωνούντα δοχεία
9. Δεν θα χωρίσουμε ποτέ
10. Ταιριάζουμε
11. Βάλε το κόκκινο φουστάνι
12. Için lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz
13. Ζήτα μου ότι θες - πάρε μου ότι θές (ντουέτο με Τάσσο)

Τιμή πώλησης: 3 Υπουργεία, 1.5 Προεδρία βουλής, 5 Ημικρατικοί Οργανισμοί, Επίτροπο Ε.Ε. και δωρεάν κουπόνια της Αεροφλότ. Σημειώνεται ότι αριθμός CD θα διατίθεται δωρεάν με κάθε season ticket της Ομόνοιας, της ΑΕΛ, της Νέας Σαλαμίνας, της Αλκής, της ΑΥΜΑ ve Çetin Kaya.

Όσοι επιθυμούν να ακούσουν τον Χριστόφια να τραγουδά live μαζί με την ορχήστρα "Єζεκίας", μπορούν να τον επισκεφθούν στον κέντρο "Κοκκινού" στην Αγία Άννα. Από την ερχόμενη Δευτέρα ο Χριστόφιας θα αρχίσει περιοδεία σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και του Συμφώνου της Βαρσοβίας, την Κίνα, την Κούβα και τη Β. Κορέα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χεχε

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μολις ειδα μιαν Ελληνικη σημαια στο συλλαλητηρια του γριστοφκια!!! τσ τσ τσ εγιναν τζαι τουτοι "εθνικιστες" ρε γαμωτο. ντροπη!!
Υ.Γ με ειρωνικο υφος τα λαλω!

Ανώνυμος είπε...

o en logo kalitexnis tragouda aman meraklosi kai to thrilikon
"o kir stalin pethane paraponemenos"
kai to
"giriseeeee" (spaei i foni mou sidera)afieromeno ston tasson