19 Απρ 2008

73% λαμβάνουν μέτρα για αντιμετώπιση της λειψυδρίας

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα της έρευνας της Φουκούς για την αντιμετώπιση της Λειψυδρίας στην Κύπρο. Στη δημοσκόπηση μας που κράτησε για 5 περίπου μέρες, ψήφισαν 120 αναγνώστες, εκ των οποίων μόνο το 1/4 περίπου (ποσοστό 27%) δήλωσαν ότι "Δεν φακκούν πεννιά" δηλ. δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο για αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

Πιο δημοφιλές μέτρο είναι η κατάργηση/αναβολή της προσωπικής καθαριότητας, αφού 30% των επισκεπτών μας δήλωσαν ότι μένουν άλουτοι. Δεύτερο δημοφιλέστερο μέτρο (24%) για την εξοικονόμηση νερού είναι η κατανάλωση μπύρων (ή και άλλων εμφιαλωμένων ποτών).

Ένα σεβαστό ποσοστό 12% προτιμά να κατουρά στον κήπο του, τακτική που θεωρείται ιδιαίτερα πρακτική αφού αφενώς ποτίζουν τον κήπο τους χωρίς τη χρήση νερού, και αφετέρου δεν σπαταλούν άδικα νερό τραβόντας το καζανάκι της τουαλέτας.

Μόλις 7% των επισκεπτών της Φουκούς εφοδιάστηκαν με 3ο ντεπόζιτο νερού στην κατοικία τους με στόχο να έχουν επιπλέον αποθέματα ύδατος ακόμα και στις μέρες που θα διακόπτεται η παροχή νερού από την υδατοπρομήθεια.

Η Φουκού επικροτεί τους άλουτους για την πρωτοβουλία τους, και ευελπιστεί ότι σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα τους. Είμαστε βέβαιοι ότι αν είχε περισσότερους άλουτους η Κύπρος, η υδατοπρομήθεια δεν θα έφτανε στο σημείο να μας κόβει το νερό.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Fiba's Mickey Mouse
Μπορεί η ομάδα μας να έκανε μια άθλια εμφάνιση όπως την χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Αθλοπαιδειές Ηρως Γεωργίου μιλώντας στον ΣΠΟΡΤΣ 1 ωστόσο εξίσου άθλια ήταν η παρουσία στο παρκέ του ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και του εκ των διαιτητών του ημιτελικού αγώνα του Λιθουανού Φιλιππάουσκας. Σίγουρα μετά από μια τέτοια παρουσία της ομάδας μας και αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορείς να πείς και πολλά πράγματα για τους εξωγενείς παράγοντες της μοιραίας αυτής ήττας. Ωστόσο η παρουσία του εν λόγω διαιτητή ήταν προκλητικότατη, πιθανότατα και εσκεμμένη και η Fiba Europe αν μη τι άλλο θα πρέπει να ζητήσει από την ομάδα μας ένα συγνώμη γι΄αυτό.

Κατά τ΄άλλα το Final Four συνεχίζεται και η οργανωτική επιτροπή παρά την μεγάλη απογοήτευση της μετά τον αποκλεισμό της ομάδας μας συνεχίζει την σκληρή δουλειά για να στεφθεί η διοργάνωση με επιτυχία. Την Κυριακή στις 17:30 θα γίνει ο μικρός τελικός ανάμεσα στην Πρωτέας ΕΚΑ ΑΕΛ και την Ταρτού Ρόκ Εσθονίας ενώ στις 20:00 θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Μπάρονς Λεττονίας και την Ντέξια Μόνς Βελγίου.
WWW.AEL-LIMASSOL.NET

EXASAN ME 15 PONTUS MESA STO SPITI TUS KAI TUS FTEI O LITHUANOS DIETITIS. E RE GLENTIA.

Ανώνυμος είπε...

Ανέτοιμη στο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία φάνηκε να είναι η Πρωτέας ΕΚΑ ΑΕΛ η οποία στον μεγάλο ημιτελικό του Fiba Eurocup παραδόθηκε κυριολεκτικά στην αντίπαλο της και γνώρισε την ήττα με 70-55. Η Βασίλισσα μας χάρισε πολλές μαγικές βραδιές, πολλές βραδιές χαράς και ευτυχίας. Απόψε όμως μας πότισε μεγάλη πίκρα και η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολο να ξημερώσει. Η Ντέξια Μόνς καλύτερα διαβασμένη και παίζοντας άμυνα για σεμινάριο ήταν πιο έτοιμη από την δική μας ομάδα που δεν μπόρεσε σε καμμιά στιγμή να αντιδράσει παρά μόνο στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου όταν ο κόσμος που δήλωσε και πάλι εντυπωσιακά παρών προσπάθησε να σπρώξει την ομάδα μας στην ανατροπή. Δυστυχώς όμως ο κόσμος δεν βάζει τα καλάθια κι΄αυτοί που ήταν στο παρκέ δεν έβρισκαν τρόπο να το κάνουν.

AGAPITE ANWNYME... AFTO APO TO IDIO SITE TIS AEL

Ανώνυμος είπε...

pezeis me ton pono mas re firestarter?
afhkan mas xoris neron oi malakes..

Ανώνυμος είπε...

The othег day, ωhіlе I was at ωorκ, my cousin stole my apple
ipаԁ anԁ tеsted to see if it can survіνe a 40 foot drop, just so ѕhе can be a уoutube sensation.

My iΡad is now destroyed and ѕhe has 83 vіews.
I knoω this iѕ totally off toρic but I haԁ to ѕhаre
it ωith someοne!

My homeρаgе; make breasts larger

Ανώνυμος είπε...

Good day! Would you mind if I share your blog with my zynga group?

There's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Cheers

Feel free to visit my blog - pub equipment

Ανώνυμος είπε...

Hey there! I'm at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

Also visit my weblog ... Fathers Day Gift Baskets

Ανώνυμος είπε...

Hey! I know thiѕ is kind of off topic
but I ωas wоnԁеring іf you knеω where I could locate a captcha plugіn for
my cοmment foгm? I'm using the same blog platform as yours and I'm havіng dіfficulty fіndіng
one? Thanks a lot!

Stoρ by my ωebѕіte; simple woodwork projects

Ανώνυμος είπε...

Terrіfic post hοwеveг I was wondering if you сould write а
litte moгe οn thіs subject?

Ι'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Kudos!

Here is my web page ... grow breasts