26 Ιουν 2008

Güle güle Türkiye

Μετά από μια εντυπωσιακή πορεία, η Τουρκία αποχαιρέτισε επιτέλους το Euro 2008, αφού έχασε χθες βράδυ στον ημιτελικό από τη Γερμανία με 3-2.

Τουρκία - Κροατία
Η Τουρκία είχε εντυπωσιάσει τους ποδοσφαιρόφιλους με τις συνεχόμενες ανατροπές που πέτυχε στα 3 προηγούμενα παιχνίδια. Αποκορύφωμα της κωλοφαρδίας της ήταν ο αγώνας Τουρκία - Κροατία όταν δέχτηκε τέρμα στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις και λίγο αργότερα να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι.

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί, πως περιέγραψε τον δραματικό αυτό αγώνα ο σχολιαστής του τουρκικού καναλιού a-tv. (Για τους υπότιτλους στα κυπριακά βοήθησε ο τουρκοκύπριος συνεργάτης της Φουκούς Eşek Karakarvun).


44 σχόλια:

drakouna είπε...

Το comment για τη γυναίκα του Ερτογάν και για την πρωτεύουσα της Τουρκίας κορυφαίο :)

Ανώνυμος είπε...

οππαςς και τουρκο συνεργατη?? περαστικα πετε του!

συνοψιζοντας και για να μη ξεχνιομαστε: ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

hahahaha!!!! polla kalo! teleio... efirtika pou to gelio! :P :P

Ανώνυμος είπε...

apo ta kalitera posts ever
well done guys
perastika sta turkuthkia
den tha paris tropeo pote othomane

Sike είπε...

LOL για το βίδεο

η λέξη κλειδί του κειμένου εν το "επιτέλους" μαχαχαχ

ctrl-alt-backspace είπε...

τέλειο!!!

Ανώνυμος είπε...

re apoelisme en gia astio pou to ebalan gia ton synergati,,,to telos itan telio e re mipos o basko nta gama intan ELLHNAAS ;p

nic είπε...

Φιρμός!! αχαχαχα
άτε τζαι καλή θάλασσα παίδες!

ΑλφαΒήτα είπε...

Περαστικά σας "Έλληνες"
Πάει το Γιούρο...γιατί πήρατε τον πούλλο!
Ντροπή σας!

Ανώνυμος είπε...

RE ALFA VITA

TA PERASTIKA INE GIA OLUS MAS.
OLOI ELLINES IMASTE.

Ανώνυμος είπε...

en albanos alopos o alfabita ,,alla grafei ellinikA MPRAVO

Ανώνυμος είπε...

μπορεί να είναι αρμένης όπως τον κάρογιαν ή μαρωνίτης

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα γινεις Ελληνας ποτε αλβανε αλβανε!!

ρε αλφα βητα εσεις τι επηρετε? και ρωσια και τουρκια out περαστικα

HeathenAssault είπε...

re apoelisme en thoris pos i rossia ala3e... afu osi rossoi erkunte kypro en skinheads :P

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Exexexexexe.
En polla megali i pellara sas telika.
I like!!!
:)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον εμπνευστή, είσαστε καθηγητές!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα άρεσε μου η τουρκού γκόμενα με τη μαντίλα.
Μάλον ο ο τούρκος εκφωνητής μόνο το Μόντριτς έξέρε που την Κροατία :)

HeathenAssault είπε...

telione re anonima paene kolla kanena filladio e3o pu ta dimosia ktiria

Ανώνυμος είπε...

kala na pathoun oi vromo tourjoi apoeleisme lioteros fanatismos en jai vlaptei kanena

Ανώνυμος είπε...

lol "καλα να παθουν οι βρομοτουρτζιοι
λιοτερος φανατισμος ρε αποελισμε"
καλο ρε συντροφε αλλα δεν συμφωνω και δεν θεωρω το τουρκος καλος μονο νεκρος φανατισμο αλλα δικαιοσυνη.

Ανώνυμος είπε...

mpravo re apoelisme,,pe ta,,en o pollis o antifanatismos o antiratsismos kai i dimokratia p 8a mas katastre4i,,,nai re tourkos kalos mono nekros,,mono etsi,,

ΣΙΕΦΤΑΛΙΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΦΙΛΟΙ ΦΘΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΟΡΙΑ.
ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥ ΔΙΓΡΑΦΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΕΒΡΙΖΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΣΟ ΕΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.

ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΩΣ ΕΒΡΙΣΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΕΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Η ΟΧΙ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΤΕ ΤΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΜΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΝΑΙ ΕΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΕΧΘΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΩ

Ανώνυμος είπε...

egine pola tis modas telefteos na to pezun poloi antifasistes les kai exume provlima fasismu stin kipro. prospathume na dimiurgisume ena provlima apo monoi mas eki pu den iparxi. o turkos ine apenanti kai emis vlepume fantastikus echtrus.

ego pote den katalaba ti diafora metaxi fasismu kai kumunismu. kai ta dio ine diktatorika kathestota.
ego niotho elinas kai kapioi to theorun ethnikistiko. allos niothi rosso, allos kuvanos.

otan epeze elada-rosia imnun se ena cafe kai poloi nearoi omoniates ipostirizan tin rosia oxi giati ine kali omada alla to evlepan os agona dexias-aristeras. tora pu kolla afto den katalava.

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια στον Esek Karakarvun (χαχα) για την συνδρομη του.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε αντιεθνικιστη υπαρχουν δυο επιλογες 1.να εισαι περηφανος και ενταξει με τζινο που εισαι(στην δικη μας περιπτωση Ελληνας) και 2.να το παιζεις αναρχικος επειδη εν της μοδας τζαι να εχεις συμπλεγμα κατωτεροτητας με τζινο που εισαι. Ομως για εσας το πρωτο ισοδυναμει με "εθνικισμο". Αν δεν θελετε να ειστε Ελληνες πολλα ωραια η πορτα ειναι ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα μπορειτε να διαλεξετε μια χωρα να μαθετε τη γλωσσα να μεινετε εκει χρονια και σιγα σιγα θα γινετε ενας απο αυτους ετσι θα γλυτωσουμε απο τα αναρχομπουμπουκια.

Για τους αριστερους τωρα να μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω παρα πολλα ποτε επολεμησετε για την πατριδα. Τζαι την "αντισταση" σας στους Γερμανους που την αφηκετε οταν ο Χιτλερ τα βρηκε με τον Σταλιν?

Προς το παρον εγω βλεπω οτι μονο εσεις καμνετε κακο στο Εθνος.
Τζαι βλεπουμε ποσο πολυ αγωνιζεται ο συντροφος Χριστοφιας για τον λαο και την εργατικη ταξη, κανει αγωνα συντροφε κανει...

Καποιοι ενεν ουτε αριστεροι ουτε δεξιοι αλλα εν ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Kάμνεις ένα μεγάλο λάθος.Όποιαδηποτε ενέργεια γίνεται που αντιεθνικιστές ερμηνεύεις τη σαν απάρνηση της εθνικής ταυτότητας,ενώ εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ενάντια στις λογικές εθνικής ενότητας και εθνικών συμφερόντων.

Γιατί πολύ απλά ο εθνικισμός ως ιδεολογία υπάρχει εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα επιβολής κυριαρχίας και καθυπόταξης. Το έθνος αποτελεί τον συνεκτικό δεσμό ανωτέρων και κατωτέρων κοινωνικών στρωμάτων, καταπιεστών και καταπιεζομένων. Εξυπηρετεί και διαιωνίζει αυτή τη διάκριση αφού εντοπίζει τον εχθρό σε ένα άλλο έθνος – το οποίο παρεπιπτόντως διαπερνάται από την ίδια αντίφαση. Ένας από τους κυριότερους λόγους επιβολής κυριαρχίας στα κατώτερα στρώματα είναι η αποδοχή από αυτά της εθνικής ενότητας και των κοινών εθνικών συμφερόντων – τα κοινά εθνικά συμφέροντα δεν υπάρχουν είναι μια απάτη. Επικαλούμενη αυτά οι κυβερνήσεις δικαιολογούν και επιβάλλουν την αυταρχική τους πολιτική.


Η αναγνώριση της Ελλάδας ως της “μητέρας πατρίδας”, ως της χώρας στην οποία πρέπει με κάθε τρόπο να συγκολληθούμε, αδυνατεί να αντιληφθεί πως Ελλάδα δεν είναι μια ιδέα, μια φαντασιακή έννοια που υπάρχει στο υπερπέραν. Ο ελληνικός κοινωνικός σχηματισμός υπάρχει μέσα στην ιστορική του εξέλιξη όχι ανεξάρτητα από τις κοινωνικές και ταξικές συγκρούσεις αλλά μέσα σ' αυτές και καθοριζόμενος απ' αυτές. Εμείς αναγνωρίζουμε, τιμούμε και διδασκόμαστε από τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού εργατικού κινήματος, όχι γιατί αυτό ήταν ελληνικό αλλά γιατί υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα ταξικά κινήματα της Ευρώπης. Οι ελληνολάγνοι, νοσταλγοί ένδοξων χουντικών καθεστώτων, ήταν αντίθετα απέναντι, με τους “εχθρούς” που ο λαός πολέμησε.


Αναρχικός δεν είμαι ομως το συμπλεγμα κατωτερότητας μάλλον είναι οι εθνικιστές που το έχουν κάθως σε μια απέλπιδα προσπάθεια τους να δείξουν ότι δεν είναι υπόδουλοι των κρατικών συμφεροντων και ότι αγωνίζονται τάχα και αυτοί για τα λαικές ανάγκες,επιχείρησαν τη περασμένη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη να κάνουν πορεία ενάντια στη ακρίβεια όμως πάλι ήταν 50 γραφικοί τύποι που δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε πορεία ως συνήθως.

Ο χίτλερ δεν τα βρήκε με τον στάλιν,απλά είχε υπογραφεί ένα σύμφωνο μη επέμβασης το οποίο όμως υπογράφτηκε το 40 και περισσότερο λειτούργησε σαν ανακωχή αφού ξέρουμε όλοι τα αμέσως επόμενα χρόνια ο χίτλερ έκανε επέμβαση σε Ελλάδα και ΕΣΣΔ.Εγώ για τη αντίσταση στη Ελλάδα σου είπα αλλά δεν απάντησες.


Δεν υποστηρίζω τον χριστόφια ούτε πιστεύω ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εργατικής τάξης,μάλλον το αντίθετο κάμνει αφού διαχειρίζεται τον καπιταλισμό.

Τούτο που λέεις δεν είμαστε ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί αλλά έλληνες δείχνει ακριβώς τη υποδούλωση σας στο σύστημα πίσω από τα εθνικά συμφέροντα

Ανώνυμος είπε...

HAte pallikaria pamen na eley8erosoumen tin TZypron!!

mison lepton omws dioti popse en na paw zoo tze prepei na kamw kratish..

Ma pu en to I phone mu?

aa eto.. htan dipla pou ta kli8kia ths BMw tu papa mu..

ate kopelia tourkos kalos monon nekros pamen na tous sfa3oumen oullous!!


ARibaa!!

TSIOU TSIOU TSIOU! Prrrrt..

Ανώνυμος είπε...

απαντησα σου γιε μου για την "αντισταση" σας και ερωτησα που ηταν οταν εκαμε εστω και προσωρινη ανακωχη ο Χιτλερ με τον παππουλη σας, εσυ αλλα μου λαλεις.

Οσο και αν δεν το χωνευετε ακομα, υπαρχουν τα εθνη και οι ταξεις κτλ. Τουτος εν ο ρεαλιστικος κοσμος, ο δικος σου εσενα και των ομοιδεατων σου που ονειρευεστε ενα κοσμο "διχως εθνη κτλ κτλ" ειναι απλα ουτοπικος.
Τζαι να σου πω και κατι ο Χριστοφιας σου και ολοι οι "κομμουνιστες" και οι "φασιστες" χεστηκαν για την εργατικη ταξη ή για τον λαο. Ο μονος που εκαμε κατι για τον λαο ηταν ο μισητος σας Χιτλερ.

χαχα να σαι καλα ρε ανωνυμε εθυμισες μου τους αναρχοφλωρους οταν ειναι ετοιμη να γραψουν συνθηματακια στα εξαρχεια!!

Ατε περαστικα σας και να θυμαστε οτι ο εθνικοσοσιαλισμος ειναι η μονη ιδεολογια που αγγιξε πραγματικα ολο τον λαο ουτε ο κομμουνισμος σας ουτε ο φασισμος σας!

Ανώνυμος είπε...

Καλά που είπες ότι είσαι νεοναζί να μιλούμε ξεκάθαρα.

Για τη αντίσταση περιπαιζεις με?Αφου τότε δεν είχε κάνει επίθεση η Γερμανία στη Ελλάδα.Μετά όμως που έκαμε εκεί και στη σ.ένωση ήταν που έφαε τα μούτρα του ο χίτλερ.Και δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά η Ελλάδα έχει τους πιο πολλούς νεκρούς από τον χίτλερ και τους ομοιδεάτες του που ΄τοσο πολύ θαυμάζεις.

Εξήγησα σου ότι τα εθνικά και τα ταξικά συμφέροντα συγκρουονται εσύ όμως εξακολουθείς να βλέπεις μόνο το εθνικό στοιχείο για να προσδιορίσεις ότιδηποτε

Για τον χριστόφια είπα σου και συ επιμένεις.Ο χίτλερ τι έκαμε μπορείς να μου πεις?
Αν δεν είχε τη στήριξη του κεφαλαίου δεν θα έπαιρνε ποτέ τη εξουσία ούτε θα τη διατηρούσε όσο ήταν.

Ο ανώνυμος μάλλον για σας τα έγραψε..
Συνθηματάκια στα εξάρχεια?Ιδέα δεν έχεις τι γίνεται.Άλλοι είναι αυτοί που δεν μπορουν να βγουν από τις τρύπες τους.

haha είπε...

Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να βλέπουν φαντάσματα, παραποιώντας αυτά που διαβάζουν! Πως τα καταφέρνετε και το γύριζετε πάντα στο πολιτικό, οποιοδήποτε θέμα και αν βάλουμε;

Το video με τον τούρκο σχολιαστή και τους υπότιτλους στα κυπριακά, το βάλαμε ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! Δεν υπήρχε κανένα πολιτικό υπονοούμενο.

Ξυπνάτε!

Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

αφου το παιζεις τοσο σχετικος τοτε θα ξερεις οτι αν οι εγγλεζοι αν δεν ετρωαν τον "φασιστα" Μεταξα που μια χαρα τα εκαταφερνεν και αν δεν εβαλαν στρατο στην Ελλαδα ο Χιτλερ δεν θα εκανε επιθεση, μια επιθεση που μαλιστα χαρακτηρισε ηλιθια. Αρεσκει μου που λαλεις οτι εγω ενειξερω τι γινετε.
Τζαι τουτο για το οτι ταχα ο Χιτλερ εσκοτωσε πιο πολλους Ελληνες πρωτη φορα το ακουω!

ενεν εμεις που πετασσουμε ενα σπιρτουι μεσα σε ενα βιβλιοπωλειο και μετα τρεχουμε σαν λαγοι.

Επειδη εν προκειτε να σε πεισω ουτε εσυ προκειτε να μου αλλαξεις γνωμη να το σταματησουμε δαμε.

HeathenAssault είπε...

pantos tima tn antifasista oti ine apo tus ligus pu dilonun kumunistes k aristeri k 3eri ti simeni! alopos en o protos pu gnorizo k malista ine o protos pu paradexete oti to akel ine kapitalistiko. etsi gia na dixnume oti sevumaste k ts antithetes apopsis otan ine sovares...
re apoelisme kofko tn kamnis copy paste tn antepithesi damesa :P
k kati allo... eprose3ate tpt filladia gia tn dizoniki-dikinotiki lisi?(tsina me to skediui ts afrodiris pu esxi dimena mathkia)

MariosDeme είπε...

πολλά δυνατο !

Ανώνυμος είπε...

να σου πω ρε συντροφε εξανακουσα για την αντεπιθεση αλλα εν εμπηκα ποτε στο site τους αλλα αφου συμφωνουμε θα επιδιωξω να το επισκεπτω;)

για τα φυλλαδια καπου τα ειδα νομιζω, γιατι ρωτας?

HeathenAssault είπε...

thelo na akuso gnomes gia ta filladia ^^

Ανώνυμος είπε...

firmos hahahahahahhahaha

Ανώνυμος είπε...

σε γενικες γραμμες πολλα καλα, λαλουν αληθειες για την ομοσπονδια που ποτε εν θα μας τις πουν οι πολιτικοι και πολλα εξυπνη η ιδεα με την αφροδιτη που εχει δεμενα ματια γιατι ετσι ειμαστε ουλοι τωρα.

HeathenAssault είπε...

estile su to k esena enas pu to u tube?

Ανώνυμος είπε...

οι, νομιζω πως το ηβρα στο δρομο τζαι εδιαβασα το αλλα εν θυμουμαι πολλα καλα γιατι εχει καιρο..

Ανώνυμος είπε...

FILOI THS FOUKOUS, POLOI ORAIO TO VIDEO KAI BRAVO SAS. POU MPORO NA TO BRO GIA NA TO KANO YPLOAD GIA LIGES MERES SE ENA SITE? FYSIKA THA GRAPSO OTI EINAI APO ESAS

Ανώνυμος είπε...

Whіle the early months with a young pupρy require
training and dіѕcipline, one way to inject a bit
of fun into the process is by integrаtіng gаmes into your puppy caгe and training program.
Not considerably mess can be bгought оn by ѕitting at the comрuter.
They need to κeep ѕucking in as they walk to the chair аnd ԁгop theiг ghoѕt into the containег.
Eхeгcising utilіzing the trampolinе vіdeο gamеs just beсame an еfficient and fun ways to get cleansе and toned.
However, it will be more fun and enjoуable when you have
campіng gameѕ οn your lіst.

Feel frеe to visit my site ... Kids fun games

Ανώνυμος είπε...

Hi, Neat post. Therе's an issue with your website in internet explorer, would test this? IE nonetheless is the market chief and a good component to other folks will leave out your magnificent writing due to this problem.

Here is my page - apartments with utilities