28 Δεκ 2008

Kαζαμίας 2009 (Μέρος Β)

Ιούλιος
- Δραπετεύει ο ισοβίτης κατάδικος Ανδρέας Αριστοδήμου (άλλως Γιουρούκκης) από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν τα τελευταία 2.5 χρόνια με επιθετικής μορφής πυτιρίδα.
- Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β' αυτοεξορίζεται στη Τζαμάϊκα λόγω των έντονων διαφωνιών του με αποφάσεις του Υπουργού Παιδείας.
- Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του Δημοτικού Θεάτρου στη Λευκωσία. Για λόγους ασφάλειας το νέο θέατρο είναι θερινό χωρίς οροφή. Τα εγκαίνια τελεί η δήμαρχος Λευκωσίας Ελένη Μαύρου-Erdogruloglu.
- Η Τράπεζα Κύπρου κατάσχει 2500 παραθαλάσσιες επαύλεις στην Πάφο και τη Λεμεσό, και 7000 απούλητα διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο από χρεωκοπημένες εταιρείες developers.
- Ο Ντιόγκο μεταγράφεται στην Chelsea για 150 εκ. ευρώ, ενώ ο Αντώνης Νικοπολίδης υπογράφει νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό διάρκειας 7 ετών + 7 χρόνια να κουρεύει το γρασίδι του σταδίου Καραϊσκάκη ως κηπουρός.

Αύγουστος
- Μετά από έντονες διαφωνίες τους με το ΑΚΕΛ για το θέμα κατασκευής αποχετευτικού στην κοινότητα Βάσας Κοιλανίου, παραιτούνται από τη συγκυβέρνηση το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ, η Έπαλξη Ανασυγκρότησης Κέντρου και το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών. Ο Πρόεδρος παραχωρεί τα υπουργεία που εγκαταλείπονται στον ΔΗΣΥ, ο οποίος είχε στηρίξει τις θέσεις Χριστόφια στο θέμα του αποχετευτικού της Βάσας.
- Τα ψηλά καταθετικά επιτόκια από Ελβετικές τράπεζες αναγκάζουν τις ΗΠΑ να εισβάλουν στη χώρα. Η επίθεση αυτή αποτελέι μέρος της εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα "War Against Financial Terror". Αμερικάνικα βομβαρδιστικά καταστρέφουν τα εργοστάσια της Rolex, της Swatch και της Toblerone.
- Ο Ηγούμενος Εφραίμ καταδικάζεται σε 27 χρόνια φυλάκιση για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς 2.5 εκτάρια γης τον χρόνο.
- Πραγματοποιεί συναυλία στο Λευκόθεο το θρυλικό ροκ συγκρότημα Led Zeppelin. Στη διάρκεια της συναυλίας, ο 97χρονος ντράμμερ του συγκροτήματος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.
- Στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League η Ομόνοια αποκλείεται από την Γκρεβενμάγιερ Λουξεμβούργου.

Σεπτέμβριος
- Η Ραμόνα Φίλιπ ξυρίζει το κεφάλι της στα πλαίσια του Fashion Week 2009. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση εκφράζουν τη διαφωνία τους για την κίνηση της Ρουμάνας.
- Με απόφαση των κομμάτων της συγκυβέρνησης (ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ) δημιουργείται Υπουργείο Τουρκοκυπρίων. Πρώτη Υπουργός Τουρκοκυπρίων αναλαμβάνει η κα Καίτη Κληρίδου- Σιαμμά.
- Αποφυλακίζεται από την κλινική Αρεταίειον, λόγω καλής διαγωγής, ο ισοβίτης Ιερόθεος Χριστοδούλου Ρόπας.
- Η Αστυνομία Κύπρου τοποθετεί 60,000 νέες κάμερες σε ολόκληρη την Κύπρο για τον έλεγχο οδικών παραβάσεων. 2 από τις κάμερες είναι πραγματικές, ενώ οι υπόλοιπες 59,998 είναι εικονικές.
- H στρατιωτική θητεία μειώνεται στους 22 μήνες, 17 μέρες, 8 ώρες και 7 λεπτά.
- Η κυβέρνηση εξαγγέλλει νέα μέτρα για τη στήριξη των οικοδομικών βιομηχανιών Τζιοβάννη και Νεοφύτου
- Ο κύπριος αντισφαιριστής Μάρκος Παγδατής μετακομίζει στη Νικαράγουα και βρίσκεται ξανά υπό τις οδηγίες του Γιάννου Χατζηγεωργίου.

Οκτώβριος
- Στη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της ανεξαρτησίας, παρελαύνει λόχος Τουρκοκυπρίων εφέδρων μεχμετζίκ αδελφών μας. Ομάδα νεαρών ακροδεξιών που φώναζαν συνθήματα συλλαμβάνεται από την Αστυνομία για ρατσιστική συμπεριφορά.
- Μετά από καταρρακτώδεις βροχές που συνεχίζονται αδιάκοπα για 18 μέρες υπερχειλίζουν οι ποταμοί Γαρύλλης, Κατούρης και Κοτσίρκας, καθώς επίσης και τα φράγματα Κούρρη και Γερμασόγειας. Η Λεμεσός πλημμυρίζει και στον παραλιακό κυκλοφορούν μόνο ταχύπλοα.
- Λόγω της συνεχίζόμενης παγκόσμιας οικονομκής κρίσης ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Σταύρος Ευαγόρου εισηγείται την επαναφορά της Κυπριακής λίρας.
- Λόγω υπερπληρότητας των Κεντρικών Φυλακών, 87 κατάδικοι μεταφέρονται στο ξενοδοχείο Anassa στον Ακάμα.
- Ο πρόεδρος Χριστόφιας συγκινημένος τοποθετεί τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου "Kibris Barış ve Pezevenklik Stadiyum" της Ομόνοιας που θα κτιστεί δημοσία δαπάνη στον χώρο του παλιού ΓΣΠ.

Νοέμβριος
- Συνεχίζεται η βαριά βροχόπτωση. Ο πρόεδρος Χριστόφιας ζητά το άμεσο κλείσιμο όλων των μονάδων αφαλάτωσης. Η εταιρεία Ocean Tankers καλείτε να αντλήσει το νερό από τους δρόμους και το μεταφέρει στην Ελλάδα για εμπλουτισμό του υδροφορέα της λίμνης Ιωαννίνων.
- Η Βαλεντίνα Τσίγκη εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Αμερικάνικου περιοδικού Sports Illustrated λανσάροντας τις νέες αθλητικές φόρμες Paraikkas.
- Αγγουροπαραγωγοί αποκλείουν το νέο αεροδρόμιο Πάφου σκορπώντας αγγούρια στο δίαυλο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη καταβολή αποζημίωσης από την κυβέρνηση για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες.
- Ο Αρχιεπόσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β' ιδρύει την Ορθόδοξη Εκκλησία Ιαμαϊκής & Πάσης Καραϊβικής. Μοιράζει μετοχές της Ελληνικής Τράπεζας (ονομαστικής αξίας €0.07 στο ΧΑΚ) και βαφτίζει χιλιάδες μαύρους με το όνομα Tommy B.
- Ομάδα χρεωκοπημένων Developers πραγματοποιεί απεργία πείνας έξω από Costa Coffee στη Λευκωσία απαιτώντας περαιτέρω στήριξη από την κυβέρνηση.
- Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναλαμβάνει ως προπονητής την Αλ Χιλάλ Σαουδικής Αραβίας με ετήσιες απολαβές 4.5 εκ. δολλάρια, δηλώνοντας ότι όνειρο του είναι η κατάκτηση του Ασιατικού Champions League.

Δεκέμβριος
- Η Ινώ Αναστασιάδου φτάνει τους 933,753,494 friends στο Facebook
- Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι συνομιλίες Χριστόφια - Ταλάτ. Η 100η συνάντηση εορτάζεται σε ειδική δεξίωση με πυροτεχνήματα στο αεροδρόμιο Λευκωσίας. Στη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος Χριστόφιας, ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ εκφράζουν την αισιοδοξία τους για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος μέχρι το τέλος του έτους 2024.
- Επιστρέφει από τις διακοπές του στη Θαϋλάνδη ο ισοβίτης κατάδικος Παναγιώτης Καυκαρής. Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο η Αστυνομία διαπιστώνει ότι ο κατάδικος απουσίαζε από τις κεντρικές φυλακές τα τελευταία 4 χρόνια. Μετά από την εξέλιξη αυτή υποβάλλει την παραίτηση του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Χρίστος Πουργουρίδης.
- Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Μάρκο Παγδατή. Ο κύπριος πρωταθλητής του τέννις, με την καθοδήγηση της μάμμας του Άντρης, κατακτά τη δεύτερη θέση στο διεθνές τουρνουά Paramytha Open στη γειτονιά του.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ahahahahahaha πολλα καλο ρε παιδκια!!!

Μη ξεχασουμε να πουμε καλη χρονια και ηπατιτιδα στην θυρα 9.

Ανώνυμος είπε...

σαν να τζιαι λαλειτε πολλες μπηχτες για την ομονοια? ατε να δουμεν!

Ανώνυμος είπε...

γιατι, μηπως φοβασαι την ομονοια και τη δυναμη της ρε φασιστουιν? τοσο πατριωτης εισαι που γραφεις και greeklish ρε βλακα.
χαιρετισμους στο χαπεσιη.

Sike είπε...

LOL, πολλά καλός

αν έshει κάτι που εύχομαι να δώκεις πάνω, εν τζείνο με τες 100 συνομιλίες Ταλαττόφια. Θεωρώ πιο ασφαλές να συνεχίσουν τον idle κουνουshμά και το έφκαρμα της τύχης στον καφέ, παρά να μας κοττήσουν κανένα δημοψόφισμα πάλε για ένα renamed σχέδιο.

MARINOS είπε...

ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

o allos iden omonoia kai piraxtike ... ani3ete ton nous sas se touti tin xwra

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟμονοια

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

omonia kai ta kastana psimena.

Ανώνυμος είπε...

xates xouloi mazi.
xoxoxo

Ανώνυμος είπε...

re sheftalia
pemas k gia to xa xa xapoel

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε Σιεφταλλιά μου, άπαιχτο! πολύ καλύτερο από το μέρος Α. όσοι πάσχουν από έλλειψη χιούμορ να πα να σσιεπαστούν

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
haha είπε...

Ομονοιάτη spammer από το Brooklyn φασίστας είσαι και φαίνεσαι.

Όσες φορές και αν γράψεις τες μαλακίες σου θα τες σβήνουμε επειδή έτσι γουστάρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε γιατί τσακώνεστε? Ο καθένας με το χιούμορ του. Η σάτιρα δεν είναι τίποτα περισότερο από την υποκειμενική έκφραση "κακεντρεχούς" σχολίου εναντίον κάποιου (ή κάτι) που είναι απεχθές προς τον σατιρίζοντα.. Ούτε εγώ θεωρώ χιουμοριστικό τον Καζαμία Α + Β, μάλλον σαχλό θα τον χαρακτήριζα με χιούμορ καφενέ, αλλά αυτή είναι η άποψη που, καθόλα υποκειμενική και αστήρικτη.
Όσο για τους "φασίστες" ένθεν και ένθεν...νομίζω ότι και τα δύο μέρη (Μπρούκλυν και Φαϊαρσταρτερ) είστε στο ίδιο χάλι. Λάθος και οι 2.

Ανώνυμος είπε...

"Eυπρεπή" ανώνυμε πε μας οτι εκυστησες τζαι μεν το φιλοσοφεις πολλα το πραμα...

Ανώνυμος είπε...

Ευρεπής? Όχι φίλε μου, ευρεπής δεν είμαι..
Απλά βλέποντας το alias σου και την λέξη "εκύστησες" εκατάλαβα τον νου σου...
Άτε κνίστου...σεισμέ

Ανώνυμος είπε...

mborei o seismos nan gaaros (genikos), alla en kala pou sou lalei. anorgasmikie. go buy some sense of humour and come back later

Ανώνυμος είπε...

Poly petyximeno auto me tin Basa Koilaniou.!!! Eimai apo tin Basa kai einai ena yperoxo xorio!! Exei paei kaneis??

Ανώνυμος είπε...

AHAHAHAHAHAHAAAAA
OMONOIATHS STO BROOKLYN THS NEAS YORKHS????????????

MUAHAHAHAHAHA!!!

PWS SOY FAINESTE! SPOYDAZEI H' DOYLEVEI STO ANTRO TOY KAPITALISMOY TZAI PAIZEI TO TZAI KOYMMOYNISTHS TOYTOS???

Tssssssssssssss

Ανώνυμος είπε...

kumunistes me mobile, lvd tv, eponima ruxa den ine kumunistes alla travesti.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βουζονόπατσε πέμου που πουλούν τούντο κονσερβοποιημένο sense of humor να πάω να αγοράσω και εγώ λλίον, να δω και κανένα οργασμό δηλαδής, όϊ τίποτις άλλο.
Μα ρε Γαααααρε (τον αποελισμό εν τον αποκάλεσα γάρο - συ είπας) που τα πότε το χιούμορ και το γέλιο εγίνειν αντίδραση ρεφλεξολογική σε ότιδήποτε έχει την ταπέλλα "χιουμοριστικό"?
Η έννοια και η αντίληψη του χιούμορ είναι καθαρά υποκειμενική. Άλλοι γελούν με τον Σεφερλή εγώ εν γελώ. Εγώ γουστάρω "Ράδιο Αρβύλα" άλλοι όχι. Εσύ γουστάρεις και γελάς με το χιούμορ του συγκεκριμένου Ποστ της Φουκούς, εγώ γουστάρω και γελώ με άλλα ποστ της Φουκούς. Τι να κάνουμε δηλαδή? Να μπούμε όυλλοι σε μια μάντρα και να πεμπερίζουμε ρυθμικά?

By the way αν ο κομμουνιστής αντίς για LCD έχει plasma, τί είναι?

Ανώνυμος είπε...

Ρε βουζουνοπατσε εσυ go and buy some βαζελινη τζαι ελα που ποδα γαιδουρογαιδαρε.

Σιουρα εν υποκειμενικη η αντιληψη του χιουμορ αλλα αμα εισαι χομονοιατης τζαι ουλλοι περιπαιζουν σε καπου θα εσιεις τζαι εσυ προβλημα.

Ανώνυμος είπε...

ρε αμπαλατοι ουλλοι σας που εβρεθηκαν κουμμουνιστες στην Κυπρο?
ΗΛΙΘΙΟΙ!
Το αντρο του καπιταλισμου η αμερικη? μεγα λαθος. η Κινα ειναι!

papoutsosiko είπε...

egrapsan sas tziai oi efimerides

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=844438&-V=articles

dokisisofi είπε...

Ianouarios 2009: Oi sxoliastes tis foukous einai entos thematos.
Febrouarios 2009: Lyetai to kyrpiako
Martios 2009: To telos tou kosmou

LOKMADES είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΛΥ ΟΡΑΙΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ.ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

PWS KAI AFISES E3O TIN AELARA? POLLOI PARA3ENO

Ανώνυμος είπε...

re pedia kala ke orea, ke ne gelasame... ke idika san gineka gelasa polla me to sxolio gia in tsingi na diafimizi formes paraikas! apekto! omos exo mia diafonia esto ke an graftike humoristika... nomizo oti den prepi na thavoume me tetio tropo ton padgati, ke an katafere na kerdisi kapion titlo re pedia min xexnate oti anevike psila... kai oti gia arketa xronia ine mesa stous protous sto tennis esto ke an den ine Protos! simasia exi oti exi xexorisi, ke allo titlo na min kerdisi evgale tin kypro apo tin afania se themata athlitismou, mas ekane olous mikrous ke megalous na latrepsoume to tennis! min ta isopedonoume ola, tora xriazete ithiki ipostirixi ke na pistepsoume se afton mbas ke kerdisi xana ke anevi stin vathmologia!

Ανώνυμος είπε...

For the reason that the admin of this site is working,
no hesitation very quickly it will be renowned, due to its feature contents.
My webpage : GFI Norte