8 Φεβ 2009

Κωλολάμπης

Για ακόμα μια χρονιά η Κύπρος θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον. Φέτος τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η 16χρονη Χριστίνα Μεταξά (αρφή του Νικολά Μεταξά που το Χ-φάχτορ) με το τραγούδι "Κωλολάμπης" (αγγλιστί "Firefly") που έγραψε ο Νικόλας. Από αυτά που πρόλαβα να δω το Σάββατο τη νύχτα στο ΡΙΚ, το τραγούδι ήταν όντως ένα από τα καλύτερα που διαγωνίστηκαν και είναι ευχάριστο που για άλλη μια χρονιά θα εκπροσωπηθούμε από φρέσκα πρόσωπα και νεαρά ντόπια ταλέντα. Καλή επιτυχία στη Χριστίνα και στο Νικόλα.

Παρόλα αυτά, εξοκολουθώ να πιστεύω ότι στο τέλος του διαγωνισμού το μόνο που θα μας μείνει θα είναι η πικρή γεύση της απογοήτευσης που θα αφήσουν τα γνωστά λόμπυ που κρίνουν κάθε χρόνο το νικητή.

Ο Κωλολάμπης μας πάει (πετώντας κιόλας!) ξεβράκωτος στα αγγούρια.

5 σχόλια:

Νευρικoς είπε...

Παναΰρκα...

Ανώνυμος είπε...

e kopelia psiste tpt k aikete mas nistikous twra teleytea

Ανώνυμος είπε...

η μιτσιά εν άπειρη. άμαν προχτές έτρεμεν ο κώλος της μπροστά που τους ττοππουζοκυπρέους που να πα να τραουδήσει μπροστά που τους κωλολάμπηες τους ευρωμπέους;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ !!! Με μία λέξη η κατάντια μας και φέτος στην EUROVISION. Αν επιθημεί το ΡΙΚ να κάνει διαγωνισμούς τραγουδιού νέων ταλέντων τριμίκλινης, ας το κάνει χωρίς να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι. Η τραγουδίστρια.... αν μπορείς να την αποκαλέσεις έτσι... είναι άπειρη, παράφωνη και χωρίς σωστή άρθρωση. Ακόμα δεν αποδηκοποιήσαμε τα αριανά που τραγουδούσε. Και καλού κακού, φορέστε της ένα pamber μήπως απο το φόον της κάμει τα πάνω της.

nic είπε...

αξιόλογη προσπάθεια
όι για γιουροβίζιον όμως

εν θα την θάψω, νομίζω ξέρουν πως δεν έχουν υπόθεση τζι ας πηαίννουν για την πρωτιά, οπως είπεν ο νικόλας