1 Απρ 2009

Μείωση της διαφοράς για την Ομόνοια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του foukou.blogspot.com, η ποινή που επέβαλε η Επιτροπή επίλυσης διαφορών της FIFA στο σωματείο ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας φαίνεται να έχει απρόσμενες εξελίξεις που θα επηρεάσουν την ομαλή έκβαση του πρωταθλήματος.

Πέρα από το χρηματικό πρόστιμο και την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα της Πέγειας, η FIFA ζήτησε από την ΚΟΠ όπως απονείμει τους αφαιρεθέντες βαθμούς στις δύο τελευταίες ομάδες που ηττήθηκαν από τον ΑΠΟΠ σε αγώνες του Β' γύρου του πρωταθλήματος. Με την απόφαση αυτή, η ΚΟΠ οφείλει, πέρα από την αφαιρέση 6 βαθμών από την ομάδα του ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, να προσθέσει από 3 βαθμούς στον Εθνικό Άχνα και την Ομόνοια Λευκωσίας (αφού σύμφωνα με τη FIFA, οι νίκες αυτές ήταν παράτυπες).

Μετά από την εξέλιξη αυτή η Βαθμολογία της Α' Κατηγορίας μεταβάλλεται ως εξής:

ΑΠΟΕΛ 72
ΟΜΟΝΟΙΑ 70
ΑΝΟΡΘΩΣΗ 62
ΑΕΛ 43
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 44
ΕΘΝΙΚΟΣ 44
ΠΕΓΕΙΑ 35
ΔΟΞΑ 32
ΑΕΠ 28
ΑΠΕΠ 26
ΕΝΩΣΗ 25
ΑΛΚΗ 20
ΑΕΚ 15
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 7

Η διαφορά μεταξύ των πρωτοπόρων ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας μειώνεται πλέον στους 2 βαθμούς και το προσεχές ντέρμπυ της Δευτέρας αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού με νίκη η Ομόνοια ανεβαίνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Παραθέτουμε αντίγραφο του φαξ που απέστειλε η FIFA προς την ΚΟΠ:



Παράγοντας της Ομόνοιας με τον οποίο επικοινωνήσαμε χτες το απογεύμα επιβεβαίωσε την εξέλιξη αυτή, και μας ανέφερε ότι "γίνονται προσπάθειες και για ακύρωση των τελευταίων αποτελεσμάτων του ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας και στο θεσμό του Κυπέλλου, έτσι ώστε να περάσει η Ομόνοια στα ημιτελικά, όπως ακριβώς αρμόζει στη Βασίλισσα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου".

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

protaprilia xoxoxoxoxo

STELARAS είπε...

KALO, ALLA DEN PIANNEI TO PROTAPRILIATIKO ASTEIO SAS!!..



Kalo mina na exete..

Ανώνυμος είπε...

i omonia apo moni tis ine astio

seismos seismos apoelismos είπε...

lol
και σκέτος ο τίτλος "Χομόνοια λαός πρωτάθλημα" είναι από μόνος του πρωταπρηλιάτικο αστείο. Σε λία χρόνια εν να προσθέσουν και το "ρε!".

Ανώνυμος είπε...

OMONOIA LAOS PRWTATHLIMA

GAMW TO skato

Ανώνυμος είπε...

Kalo, alla ofthalmofanes oti prokite peri protapriliatikou. Den nomizo na gelastike esto kai enas.

Ανώνυμος είπε...

re en exete ipothesi. copy paste pou xaravgi to athro

ΣΙΕΦΤΑΛΙΑΣ είπε...

FILE 10.23

KATARXIN EMIS DEN ANTIGRAFUME ALLA MAS ANTIGRAFUN.

ITAN APLI SIPTOSI ME TIN HARAVGI.
TO KIMENO MAS BIKE ONLINE STIS 9.07 TO PROI KAI GIA NA ETIMASTI I EPISTOLI TIS FIFA XRIASTIKAME MERIKES ORES. I DULIA MAS XEKINISE 2 MERES PROIGUMENOS.

POS INE DINATON NA ANTIGRAPSAME TIN HARAVGI MESA SE 2-3 ORES META PU KIKLOFORISE STA PERIPTERA ME TOSI DULIA PU EPREPE NA KANUME ?

haha είπε...

Αν παίρναμε κάτι από εφημερίδα θα το αναφέραμε όπως κάνουμε πάντα. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να αναφέρουμε τες πηγές μας. Οι εφημερίδες είναι που έχουν το πρόβλημα συνήθως.

Δεν ξέρω αν το νόημα του κειμένου της Χαραυγής ήταν το ίδιο με του δικού μας κειμένου, πάντως copy/paste δεν μπορεί να είναι απλά επειδή το έγραψα μόνος μου. Επίσης αμφιβάλλω αν η εφημρίδα που διαβάζεις έβαλε "αντίγραφο" του φαξ της ΦΙΦΑ. Αν έβαλε, μάλλον θα το αντέγραψε από εμάς.

george είπε...

oi efimerides typononte apo tin proigoumeni.. kapou tha to akousete.

makari na allaxoun ta dedomena kai tha epalnelthoume.

Ανώνυμος είπε...

ne re george

i fuku itan sto tipografio tin ora pu etiponetun i haravgula i ora 12 ta mesanikta.

Ανώνυμος είπε...

Marriage ceremony Meal

Have a look at my web-site: lawyer search engine optimization
my web page - legal leads