19 Μαΐ 2009

Χαμαιλέων

Παρουσιάζουμε σήμερα σύντομο βίντεο με ένα χαμαιλέωντα. Είναι εντυπωσιακό το χάρισμα με το οποίο προίκισε η φύση αυτό το ερπετό έτσι ώστε να μπορεί να αλλάζει χρώματα, να προσαρμόζεται με το περιβάλλον και να ξεγελά αυτούς που βρίσκονται γύρω του. Παρόμοια χαρίσματα έχουν αναπτύξει και ορισμένοι άνθρωποι.



Ο Ττίμης Ευθυμίου (Πρόεδρος των "Ελευθέρων Πολιτών" και πρώην Υπουργός στη συγκυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ-ΕΔΕΚ), φέτος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

Άραγε που να βρίσκεται ο Λιλλήκας; Είχε καιρό να δούμε προεκλογική εκστρατεία χωρίς αυτόν. Μας έλειψε.

4 σχόλια:

Leni είπε...

Παρόλο που φαίνεται ότι εν τσας "πειραγμένο" το φιλμάκι, εντούτοι(τ)ς εν πολλά πετυχημένο, εύγε :)

nic είπε...

επίσης αγκρίζουνται εύκολα τζαι πιάννει τα κατάθλιψη αν δεν τους διάς σημασία. ένιξέρω αν έσιει έτσι πολιτικό

by the way εν το αγαπημένο μου ζώο μακράν. δεν έσιει λάθος, αν είχα τόπο θα το έβαλλα μέσα σε ένα δωμάτιο σπίτι μου να παίζει

MARINOS είπε...

Μιας και ανέφερες τον Ττίμη, αξίζει να κάνουμε και μια αναφορά στον Στυλιανίδη.

Το 1993 υποστήριξε Μέτωπο (Πασχαλίδη, εναντίον των ιδεών Γκάλι), μετά μπήκε στην κυβέρνηση Κληρίδη, το 2004 στήριξε το ΝΑΙ και ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΕΔΗ, το 2006 εκλέγηκε βουλευτής με το ΔΗΣΥ και σήμερα κάτω από την ίδια σημαία διεκδικεί έδρα στην ευρωβουλή. Πάλι καλά! Με τέτοια φορά , θα περίμενε κάποιος να ήταν υποψήφιος με το ΑΚΕΛ!

Ανώνυμος είπε...

κιααοολε... αν ήξερα ότι εν έτσι cool οι κουρκουταδες 8a επιανα και εγώ εναν για pet αντι να τους βαλλω τσιάρο να κρεπαρισκουν..