28 Αυγ 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Έτσι μας κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ..."


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη Φουκού

Το φυσούν και δεν κρυώνει ακόμα οι Δανοί! Τόσο τα ΜΜΕ της Δανίας, όσο και οι οπαδοί της FC Kobenhavn (Κοπεγχάγη) ψάχνουν ακόμα το λάθος αφού δεν θέλουν να πιστέψουν ότι μια ομάδα από την Κύπρο τους "έκλεψε" τη θέση στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γνωστής Δανέζικης ιστοσελίδας Ekstrabladet.dk, σημαντικό ρόλο στη νίκη-πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Κοπεγχάγης έπαιξε ένας Νορβηγός όνοματι Richard Jansen. Ο Jansen είναι οπαδός της Νορβηγικής ομάδας Stabaek η οποία αποκλείστηκε από την Κοπεγχάγη λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, και είχε στην κατοχή του DVD με ολόκληρους τους 2 αγώνες που έγιναν σε Δανία και Νορβηγία.

Όταν ο ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε να παίξει με την Κοπεγχάγη, η διοίκηση του Δανέζικου συλλόγου αρνήθηκε να προμηθεύσει τους πρωταθλητές Κύπρου με DVD των τελευταίων τους ευρωπαϊκών αγώνων, επιχειρώντας να κρατήσουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο σκοτάδι. Τότε ήταν που εμφανίστηκε ο Jansen σαν από μηχανής Θεός και προμήθευσε τον ΑΠΟΕΛ με τα DVD!

Ο Jansen είχε μιλήσει πρώτα στη Νορβηγική εφημερίδα Dabladet και δήλωσε ότι είχε εκνευριστεί όταν η ομάδα του Stabaek αποκλείστηκε από την FC Kobenhavn της οποίας προπονητής είναι ο επίσης Νορβηγός Ståle Solbakken. Ο Jansen θεώρησε τη συμπεριφορά κα τις δηλώσεις του Solbakken αλαζωνικές και γι'αυτό έψαχνε τρόπους να τον εκδικηθεί. Εντόπισε στοιχεία επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ και ήρθε από μόνος του σε επαφή με τους πρωταθλητές. Όταν διαπίστωσε ότι δεν είχαν DVD των προηγούμενων αγώνων, τους τα έστειλε αμέσως.

Σύμφωνα με τα σκανδιναβικά ΜΜΕ εξασφαλίστηκαν και δηλώσεις κάποιου παράγοντα του ΑΠΟΕΛ ( Γ. Αυγουστή) ο οποίος παραδέχτηκε ότι τα DVD βοήθησαν αρκετά στην προετοιμασία για τους αγώνες. Από την άλλη, ο προπονητής της Κοπεγχάγης φέρεται να δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι τα DVD έκαναν τη διαφορά, αφού το ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε έυκολα να τα εξασφάλιζε και από αλλού.

Κλείνοντας το άρθρο αναφέρεται ότι τώρα το ΑΠΟΕΛ θα επιβραβεύσει τον Richard Jensen για τη βοήθεια του φιλοξενόντας τον σε ένα από τους εντός έδρας αγώνες του στους ομίλους του Champions League.

Έγω προσωπικά πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο λάθος του Solbakken να πάρει το time-out για νερό στο 15ο λεπτό. Αν το έπαιρνε στο 17ο λεπτό ίσως να γλίτωνε το πέναλτυ.

12 σχόλια:

seismos seismos apoelismos είπε...

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ CHAMPIONS LEAGUE. ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΕΛ.

ΚαΙ τΕλΟσ.. e-BATE εσείς τωρά!!!

Ανώνυμος είπε...

emis idi ebikame :)

Ανώνυμος είπε...

to oti en edoke i ida i omada ta dvd ton agonon tous faneroni oti thema efan tin thema en ixan tin aksioprepian na kai athlitiko pneuma tis eugenous amillas na doukoun oi idioi ta dvd pou tin stigmi pou ta dvd emorousen to apoel na ta piasei kai pou 3tous. en eimai apoelistas alla pisteuko oti en keros an arkepsoun kipriakes omades na piennoun stin europin gia beltiothei kai i piotita tou kypriakou podosferou

Ανώνυμος είπε...

kala re atheofove! tha mas peis tora poios sou metafrase pou ta danezika?? :):):):)

drogba είπε...

Diladi tora pou paiksei me tin Atletico (exei DVD twn agwnwn me PAO) kai tin Chelsea (vriskei eukola olous tous agwnes tis!), to APOEL tha kanei peripato?

Akoma ta exoun xamenoi oi Danoi!
Den kseroun pothen tous irten.

kokokokoko koko kokoko kokoko koko

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ αλλα ειπα να το γραψω. Ειδετε τι ωραιο δωρο εκαμαμεν οι φορολογουμενοι στο χριστοφκια μεσο του μ.νεοφυτου? Τον Μακριδη. Εχει κανενα που ακομα πιστευκει πως σοβαρα η κατασταση εν βρωμει που χιλια μιλια? Καμετε ενα ελεγχο και δειτε τα δημοσια εργα και ποιος τα πιανει συνεχεια τα τελευταια χρονια.
Να γραψουν για χορηγο πανω στην φανελλα της ομονοιας καιτην κυπριακη δημοκρατια(με φωτο. μια μπανανα) και κανει.

theo είπε...

symfwnw me ton pio panw

seismos seismos apoelismos είπε...

Τζαι γω. Ρε μακρίδη είσαι λέλλα, είσαι λέλλα με των τούρκων τη φανέλλα.

Kap είπε...

Steilete tous tziai llia dvds tou Apop Kinyras-Pegeias.

Ανώνυμος είπε...

Afou den ederen o apoel. en isopalia pou irte

Ανώνυμος είπε...

This is a helpful suggestion. financial help

Ανώνυμος είπε...

Simply wish to say your article is as astonishing. The clarity in your publish is simply great and
i can suppose you are knowledgeable on this subject. Fine along with your permission let me to
snatch your RSS feed to keep up to date with impending post.
Thank you one million and please keep up the gratifying work.


Here is my homepage ... tao of badass