22 Φεβ 2010

ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ vs Μενεγάκη-Λάτσιος: Βίοι παράλληλοι


Φαίνεται ότι η φουρτούνα που περνά ο γάμος της Ελένης Μενεγάκη με το σύζυγο της Γιάννη Λάτσιο έχει πολλά κοινά στοιχεία με τη φουρτούνα στις σχέσεις των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ. Σύμφωνα λοιπόν με διασταυρωμένες πληροφορίες του foukou.blogspot.com :

Η Γνωριμία:
- Και στις δύο περιπτώσεις είχε δημιουργηθεί το ειδύλλιο στο χώρο εργασίας των δύο πλευρών. Μενεγάκη - Λάτσιος γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά πλατώ του ΑΝΤ1, ενώ ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ ήρθαν πιο κοντά μέσω του Εθνικού Συμβουλίου για να φανε τον ΔΗΣΥ.

Ο Γάμος:
- Ενώ στην αρχή οι σχέσεις με το έταιρον ήμιση τους ήταν απλά φιλικές, στη συνέχεια κορυφώθηκαν και κατέληξαν σε γάμο (Λάτσιου - Μενεγάκη) και σε συγκυβέρνηση (ΔΗΚΟ - ΑΚΕΛ) αρχικά με πρόεδρο τον Τάσσο.

- Και οι δύο γάμοι έγιναν την περασμένη δεκαετία

Φυσικά χαρακτηριστικά:
- Χαρακτηριστικό της Μενεγάκη είναι τα πλατινέ ξανθά μαλλιά και η αγάπη που της τρέφει ο απλός κόσμος. Χαρακτηριστικό του μεγάλου ηγέτη του ΑΚΕΛ και νυν Προέδρου της Δημοκρατίας είναι τα γκρίζα μαλλιά με απόχρωση πλατίνας και η αγάπη που του έχει ο λαός.

- Και οι δύο τους έβαλαν λίγα κιλά τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν πειράζει γιατί είναι πιο cute.

Ποδοσφαιρική ομάδα:
- Ο ηγέτης του ΔΗΚΟ Μάριος Κάρογιαν, ως γνωστόν, είναι οπαδός της ΑΕΛ Λεμεσού. Ο Γιάννης Λάτσιος έχει καταγωγή από τη Λάρισα και φυσικά υποστηρίζει την τοπική του ομάδα Α.Ε.Λ. Λάρισα.

Η πρώτες τρικυμίες:
- Λίγο πριν τις Προδρικές του 2008, ο Χριστόφιας αποχώρησε από τη συγκυβέρνηση για να διεκδικήσει μόνος του την προεδρία. Ο Λάτσιος αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και πήγε στον ΑΛΦΑ αφήνοντας μόνη της τη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1.

- Μετά όμως η Μενεγάκη ακολούθησε τον άντρα της στον ΑΛΦΑ. Το ΔΗΚΟ ακολούθησε το ΑΚΕΛ στην νέα κυβέρνηση με πρόεδρο τον Χριστόφια.

- Λίγα χρόνια αργότερα ο Λάτσιος επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι, αυτός έβαλε το χέρι του στο αντίπαλο πρωινάδικο που μείωσε τα ποσοστά της συζύγου του (βλέπε Πρωινή εκπομπή ΑΝΤ1 με Καραμέρο και Χαριτάτο). Παράλληλα, το ΔΗΚΟ, ενώ παρέμεινε στη συγκυβέρνηση, άρχισε να ασκεί αντιπολίτευση στο ΑΚΕΛ.

Η Φουρτούνα:
- Οι κακές γλώσσες λένε ότι στη σχέση Μενεγάκη - Λάτσιου υπάρχει εδώ και καιρό κάποιο τρίτο πρόσωπο. Συγκεκριμένα αναφέρονται σε κάποιο επιχειρηματία - ξενοδόχο από την Άνδρο. Στις σχέσεις ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ υπήρχε πάντα τρίτο προσωπο (και τέταρτο, και πέμπτο...). Οι κακές γλώσσες λένε ότι κουκκουφά πολλά ο Άνδρος (Κυπριανού). Όμως στην πραγματικότητα τα τρίτα πρόσωπα ήταν πολλά και δίαφορα. Π.χ. η ΕΔΕΚ έμπαινε πάντα ανάμεσα τους και έβαζε χέρι στα υπουργεία. Σε κάποια φάση κάτι παίχτηκε με τους Οικολόγους. Επίσης οι ΕΔΗ και ο Χρυστοστομίδης φλέρταραν πολύ στενά το ΑΚΕΛ και γεύτηκαν και αυτοί λίγη χαρά. Ενώ σήμερα φαίνεται ότι το τρίτο πρόσωπο είναι είτε ο Ταλάτ ή ο ΔΗΣΥ.

- Κυριότερος λόγος για τη φουρτούνα στις σχέσεις ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ είναι φυσικά οι κόκκινες γραμμές που έχει διαγράψει η κάθε πλευρά στο εθνικό μας θέμα και ιδιαίτερα στις συνομιλίες Χριστόφια - Ταλάτ (βλέπε αριθμό εποίκων, εκ περιτροπής προεδρία, σταθμισμένη ψήφος, κλπ). Στην περίπτωση της Μενεγάκη και του Λάτσιου τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους φάνηκαν όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε το τραγούδι Κόκκινη Γραμμή στη πρωινή εκπομπή της κουμέρας της.

- Παρά τη φουρτούνα που περνά η σχέση της Μενεγάκη και του Λάτσιου, το ζευγάρι έχει τακτικές συναντήσεις και ο φακός του έχει συλλάβει αρκετές φορές σε στενά τετ-α-τετ, αφού λέγεται ότι προσπαθούν να τα ξαναβρούν για να μην διαλυθεί ο γάμος τους. Την ίδια ώρα ο Χριστόφιας και ο Κάρογιαν έχουν συναντηθεί αρκετές φορές τετ-α-τετ για να συζητήσουν τρόπους βελτίωσης των σχέσεων τους ώστε να μην διαλυθεί η συγκυβερνηση.

- Πάντως είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι απλά ένα τρικ για να ψηλώσει τα ποσοστά τηλεθέασης της η ξανθιά παρουσιάστρια, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι υποστηρίζουν ότι η τριβή στις σχέσεις ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα ποσοστά των δύο κομμάτων.

2 σχόλια:

MARINOS είπε...

:) Εξαιρετικό!

chris είπε...

ου Γριστός!!!
Εν καλά που λαλειτε!!
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα