22 Απρ 2010

Συνεργασία Κύπρου - Κατάρ



Σημαντική συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν χτες στη Λευκωσία ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο Εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ Μπιν Χαλιφά Αλ Θάνι, στη διάρκεια μονοήμερης επίσκεψής του στη Λευκωσία.

Με βάση τη συμφωνία, κοινοπραξία στην οποία θα συμμετέχουν εξ ίσου οι δύο χώρες, θα ανεγείρει μεγάλο πολυτελές ξενοδοχείο, στη Λευκωσία, έναντι δαπάνης, σε πρώτη φάση, 150 εκατομμυρίων δολαρίων. Σε δεύτερη φάση θα ανεγερθούν διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα.

Η διαχείριση του έργου θα γίνεται από το Κατάρ που έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και ειδικές ομάδες συμβούλων. Ωστόσο, το κράτος διαθέτει το 50% των μετοχών της κοινοπραξίας και μέσω ενός εξαμελούς διοικητικού συμβουλίου στο οποίο θα μετέχουν τρεις Κύπριοι, θα εποπτεύει την ανέγερση και την διαχείριση του έργου. Η συνολική επένδυση δεν αποκλείεται να φτάσει και το μισό δισεκατομμύριο δολλάρια.

Η Φουκού εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστική φωτογραφία από την τελετή υπογραφής της συμφωνίας.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa xa xa xa xa xa egelasamen pale...

Thoro ton Miltin thoreite on pantou....mallon kai sta ygra sas oneira prepei na sas perna ena xeraki...
Ante lamogia, xioumoristes tis kakias oras..

Ανώνυμος είπε...

leventis o miltis.

seismos seismos apoelismos είπε...

Εν ο Χριστόφκιας που τον βάλλει παντού. Άτε, έκαμεν την η χομόνοια τζαι για του χρόνου.
Φημολογείται οτι ο Εμίρης θα χρηματοδοτήσει και το νέο γήπεδο της χομόνοιας, αφού εσείς εν εξορτώσατε.

Ανώνυμος είπε...

Παλε καλά .
χαχαχαχα
Καπιοι θωρουν τον μιλταρο εφιαλτη αχαχαχ.
Ειδικα οι χαχες.ΧΑΧΑΧΑΠΟΕΛ.
Αχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

enorxistromeni propaganda..
http://img535.imageshack.us/i/antiparakmiapoelnews.jpg/

Ανώνυμος είπε...

Τζιε να φανταστεις οτι τουντα φασισταρια του αποελνιους επαιζαν το οτι ταχατες εθελαν να καταπολεμησουν τον φανατισμο.
Αχαχαχαχ.
Λεχριτικα αρρωστημενα μυαλα.
Παλε καλα που εν τζιε κουρουπεττοι τζιε ουτε μαφία εν μπορουν να καμουν.

Κκουλλάς είπε...

ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ !!

Ανώνυμος είπε...

oste gia afto grafun simera oi efimerides oti i omonia etimazi protasi ston pao pano apo 1 ekatomorio evro gia apoktisi tu silva cleyton.

now it makes sense.

kokokoko

Ανώνυμος είπε...

A malista.
Oti grafoyn oi fillades en tzie pragmatikotita.
Ego nomizo oti i megaliteri ependisi ine i agora toy apoel olokliroy.
Etsi en tha shi anagi gia toso megales ependisis.
Mia tzie kali

Κκουλλάς είπε...

Φουκούβιε εν υπαρχει λόγος να δικαιολογείστε. Αγνοήστε καλλύτερα τζαι συνεχίστε, απλά κάποιοι μουγιάζουνται άμαν έχουν σοβαρήν έλλειψη χιούμορ.
Η δουλειά που κάμνετε με τo photoshop εν πολλά καλή όπως μπορεί ναν πολλά καλοδουλεμένες τζαι οι εικόνες που φκάλλει το λινκ του ανώνυμου. Μπορεί ναν τζαι αληθινές αλλά so what?
Όσοι εν χωνεύκουν τα της σχάρας ψημένα απλά μπόρουν να μεν τα θωρούν

Ανώνυμος είπε...

καλα εισαστεν για τα παναιρκα δαμε ο μιλτιαδης κλεφκει κανονικοτατα το κρατος και εσεις υποστηριζετε τον επειδη ριχνει μερικα που τα κλεψιμια στην ομονοια. Ελεος ποιον με τις κολοομαδες σας εσεις εννα εδεχεστουν και χουντα αν ηταν η ομαδα σας να πιαννει πρωτατθλημα(τουτον παει για ουλλον των χρωματων τα προβατα)

Ανώνυμος είπε...

η εικόνα

http://img535.imageshack.us/i/antiparakmiapoelnews.jpg/

ειναι αυθεντικότατη. Είναι επίσης και σπάνιας ομορφιάς γιατί το printscreen έγινε στα λίγα δευτερόλεπτα πρίν να το αντιληφθεί ο διαχειριστής ότι αντί να ποστάρει στο αποελνιουζ πόσταρε στο αντιπαρακμή.

Το αποελνιουζ ειναι της αντιπαρακμής και το διατηρουν για να ψουμνίζουν φανατικά αποσβολωμένα οπαδίδια...γνωστη πετυχημένη κυπριακή συνταγή!

Φούρπος και "πολιτική" ειναι επικίνδυνο κοκτεϊλ και δεν σηκώνει so what mr KOYΛΛA...κι εσύ αποελλάκι είσαι, δεν σε ενοχλεί που γέμισε η κερκίδα σας αρωστημενα μωρά με ξυρισμένα κεφάλια που τεντώνουν το χέρι μπροστά και πιθηκίζουν στην θέαση εγχρωμου?

Δεν είπαμε ότι είσαι ενάντια στην βία?

Τότε πώς κρίνεις φουκόβιε και κκουλλα τα κείμενα γεμέτα φανατισμό και μίσος του αποελνιούζ?

Πώς σου φαίνεστε οι θρησκόληπτοι της "αντιπαρακμής" να είναι έτσι φανατίλες? Λέτε να επιτρέπει το χρηστιανικό μίσος τόση λεκτική βία?

Εσείς σαν φουκού εν φανερο ότι είσαστεν αποελίστες και ότι συμμετέχετε ενεργά σε μια συγκεκριμμένη πολιτική γραμμή στα κυπριακά blogs άρα μην διαιρωτάσαι γιατί είσαι στα blogroll τους...

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεν ασχολειστε με τα φασισταρια.
Πολλα μεγαλη βρομια.
Παααααρα πολλα μεγαλη βρομια.
Μαγκια του προεδρου του αποελ που θελει να τους διαγραψει.
Ιδωμεν.
Εμεις που εν ειμαστεν αποελ ειμαστε μαζι του.

Κκουλλάς είπε...

Ανώνυμε
22 Απριλίου 2010 11:02 μ.μ.

Παρόλο που εν μου αρέσκει το να έχω ανώνυμο απέναντι τζαι να μιλώ, με το συμπάθκειο, αλλά θωρώ ξέρεις με καλά. Εσύ ποιος είσαι τζαι τι αντιπροσωπεύεις? Τέλοσπάντων.

Είμαι ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ναι
Ενάντια στη βία ναι.
Φυσικά ενοχλεί με η βλακεία ορισμένων που βρέθονται πάνω στην κερκίδα τζαι κάμνουν κάθε λοης μαλακίες.
Αποελνιουζ που λαλείς εν θκιαβάζω, όπως εν θα εθκιάβαζα τζαι GATE9 ας πούμε αν ήμουν Ομονοιάτης.

"Φούρπος και "πολιτική" ειναι επικίνδυνο κοκτεϊλ"
Συ είπας , και συμφωνώ !!

Άλλες απορίες?

Ανώνυμος είπε...

o anonymos ezilepsen pou den ton valloun oi bloggers sto blogroll tous. episis einai tzai omonoiatis sparkomenos

Ανώνυμος είπε...

ta 7 xronia xoris protathlima tus exun prokalesi sovara psixologika provlimata.

apalasonte logo psixologikon.
I5 pu lene kai sto strato.

Ανώνυμος είπε...

To xioumior kai i satira kalo einai na min ginete monoplevra alla pros olous kai gia ola. Distixws i eutixws sthn fokou o stoxos panta einai i Omonoia.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΘΑΝΟ.

Ειπες "so what" αν η αντιπαρακμή (που είσαι συχνος αναγνώστης) διατηρεί ταυτόχρονα το ιστολόγιο "αποελνιουζ" με εντελώς διαφορετικό θεμα αλλά και ύφος. Είμουν υπόχρεος να σου ανταπαντήσω.

Λοιπόν, ειναι πλεον δεδομένο ότι διατηρουν αυτα τα δυο ιστολόγια.

Αλλά γιατί τόσο μένος στο να το κρύψουν? Όταν τους ρωτησα στα σχόλια του μπλογκ τους, μου εσβηνναν τα μυνήματα και ακολούθως έκλεισαν τα σχόλια.

πιθανότητα 1 : Διχασμένη προσωπικότητα οι αντιπαρακμίτες.

πιθανότητα 2 : Πιστεύουν αυτά που γράφουν στο αντιπαρακμή και το αποέλνιουζ είναι απλά ένα μέσο "ψαρέματος" αναγνωστών. Έδω εξηγείτε και πολύ λίγη φροντίδα που του δίνουν, κάτι που προκάλεσε και πολυ κριτικά σχόλια από άλλους αποελίστες.

πιθανότητα 3 : Είναι πρώτα απ' όλα ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ μετά αποελίστες και πιστεύουν στον ακραίο φανατισμό και διχασμό του λαού ανάλογα με τα χρώματα της φανέλλας που φορεί. Πίστευουν στην ανάγκη να "υποτάξουν" τους αντιπάλους ακόμα κι αν είναι συμπολίτες, συνάδελφοι, γείτονες κτλ. Τους αρέσει να υποθάλπουν τα φαινόμενα χουλιγκανισμού και βίας.

Σε αυτή την περίπτωση το αντιπαρακμή είναι απλά ένα μέσο διάδωσης της προπαγάνδας των "οινο-πνευματικών" πατέρων των οπαδών αυτών. Εδώ ίσως εξηγείτε η απόλυτη συγχυση που επικρατεί στους συντάκτες αυτούς που πολύ ευκολα σμίγουν τον χριστιανισμό με τον ρατσισμό και τον τυφλό εθνικισμό, πράγμα εντελώς κουφό.

Αυτά, φυσικά μπορεί και να μην σαν νοιάζουν όλα αυτά. Η δολιότης και η ψευτιά είναι πλέον στο dna μας και να τοέχετε αποδεκτεί, so what?

θΑνΟς

Sabato είπε...

Ανώνυμε - Θάνο
πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις!

1. Αν κάποιοι απο την Αντιπαρακμή γράφουν και στο Apoelnews ή το αντίστροφο είναι δικαίωμα τους και αυτό συβαίνει με πολλούς Bloggers που γράφουν σε διάφορα Blogs. Εσένα το πρόβλημα σου δεν κατάλαβα πιο είναι. Προσπαθείς να το παίξεις τροχονόμος των blogs? Τι ζόρι τραβάς? Τόσο πολύ σε ενοχλούν αυτά που γράφουν στο Apoelnews? Έχεις διαβάσει ποτέ του kifines και Θύρα 9 να δείς πόσο πιο φανατισμένα και κάφρικα γράφουν?


2. Η foukou τι σχέση έχει με τα πιο πάνω και γεμίζεις με άσχετα links το blog τους?

3. Ο Κκουλάς τι σχέση έχει με τα πιο πάνω και του επιτήθεσαι? Επειδή ο άνθρωπος δηλώνει ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ? Έλεος!

4. ΦΟΥΚΟΒΙΕ μην μασάς! Είσαι αρχηγός!

5. Κκουλά, το ίδιο.

6. Θάνο, περαστικά.

Κκουλλάς είπε...

@ ΘΑΝΟΣ - Aνώνυμος 2.51μμ

ΘΑΝΟ, έτσι στα σύντομα φίλε , μεν παρεξηγούμεν την Ανωνυμία. Υπάρχουν λογιών λογιών ανώνυμοι.

Ναι, είμαι τζι εγώ ανώνυμος αλλά έχω μπλογκ, γράφω, δίνω στίγμα των ιδεών μου τζαι του χαρακτήρα μου, τι άνθρωπος είμαι τελοσπάντων.
Πως αλλιώς ξέρεις ότι ο Κκουλλας θκιαβάζει "Αντιπαρακμή" (όσο θκιαβάζει)?
Επήες στο μπλογκ του τζαι είδες τους συνδέσμους !! Σωστό? Τζαι μπόρεις να δεις τζαι πολλά άλλα για τον ίδιο που τα γραφόμενα του. Πολλές φορές αν εν κοντινό σου άτομο ο μπλόγκερ μπορεί τζαι να καταλάβεις ποιος ένει.

Εγώ τζαι όποιος άλλος τι ξέρω για σένα? Τζαι τον κάθε Ανώνυμο?
Εν σε μέμφομαι. Αλλά πρόσεξε, έσhει πολλούς Ανώνυμους που απλά φακκούν γυρόν τα μπλογκς τζαι ξαπολούν πελλάρες, ακόμα τζαι ύβρεις. Τι διάλογο μπόρεις να κάμεις με τον άλλον άμα στρουθοκαμηλίζει?

Εννα επανέλθω

Γόρδιος είπε...

Θάνο-Ανώνυμε,

Παρακολουθώ και τα δύο blogs εδώ και καιρό και έχω διαπιστώσει χωρίς πολύ κόπο ότι και στα δύο συμμετέχουν τουλάχιστον 4-5 διαφορετικοί άνθρωποι, στο Antiparakmi υπάρχουν πολλά θέματα ελλαδικού ενδιαφέροντος εκτός από κυπριακού, το θέμα του blog είναι η παρακμάζουσα κοινωνία μας. Το apoelnews από την άλλη είναι καθαρά αθλητικό - Αποελίστικο blog.

Προσωπικά βρίσκω απόλυτα ΣΩΣΤΟ να γίνεται θεματική χρήση των Blogs όπως ακριβώς κάνει ο συγκεκριμένος blogger.

Οφείλεις Ανώνυμε να τεκμηριώσεις αυτό που περιέγραψες ως "Ενορχηστρωμένη Προπαγάνδα", το γεγονός ότι υπάρχουν σύνδεσμοι από το ένα Blog στο άλλο δεν αποδεικνύει τίποτε!

Το ότι δεν σου αρέσουν αυτά που γράφονται είναι φανερό, εάν όμως δεν μπορείς να τεκμηριώσεις αυτό που λες τότε κάνεις αυτό που κατηγορείς ότι κάνουν οι άλλοι: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και μάλιστα την αισχρότερη του είδους, σκορπίζοντας λάσπη, βρωμιά και ψιθύρους.

APOELfire - Ίδας είπε...

Η σχέση του APOELnews με άλλα ιστολόγια ή Δώστε του το Πούλιτζερ να τελειώνουμε!

(Αφορά και την Φουκού):

http://apoelnews.blogspot.com/2010/04/apoelnews.html

Ανώνυμος είπε...

το αποελ και οι νεοναζι εκπροσωποι του συνεχως φιμωνουν ενα νεαρο που δικο τους που τους βαλλει γυαλια.λει την αληθεια αλλα παλει μουνταρουν τον.νομιζω χριστι κατι ευ\τσι τον λενε.οι ακροδεξιοι απολειστες βριζουν τον πουρεκκο για την επενδυση αυτη γιατι τα φιλομαφιοζικα κομματα τους εν ε ξορτωσαν να φερουν μια επενδυση δαμεσα και εφιλουσαν ουλλο τον κολο των εγγλεζων

Ανώνυμος είπε...

προς 11.46
ΠΑΑΙΝΕ ΑΦΤΩΚΤΩΝΑ.

πρασινε λαγε εισαι σικέ σικέ

Ανώνυμος είπε...

Σήκω εζεκία για να δεις το παιδί της αλλαγής

ΕΖΕΚΙΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΕΝΩΣΙΣ ΝΑΙ ΝΑΤΟ ΟΧΙ

αντε γεια ιδεολογικα ορφανα

Τσε και βάρα είπε...

"καλα εισαστεν για τα παναιρκα δαμε ο μιλτιαδης κλεφκει κανονικοτατα το κρατος και εσεις υποστηριζετε τον"

το ΑΚΕΛ εννοείς, όϊ ο Μιλτής...

Τσε και βάρα είπε...

'καλα εισαστεν για τα παναιρκα δαμε ο μιλτιαδης κλεφκει κανονικοτατα το κρατος και εσεις υποστηριζετε τον'

το ΑΚΕΛ εννοείς, όϊ ο Μιλτής...