25 Νοε 2010

Συνέδριο ΑΚΕΛ

Από όσα θυμούμαι, το ΡΙΚ τα τελευταία 5-6 χρόνια άρχισε να μεταδίδει ένα 5λεπτο δελτίο ειδήσεων την ημέρα με ταυτόχρονη ερμηνεία για κωφάλαλους. Και αυτό το κάνει επειδή είναι πλέον υποχρεωτικό (για όλα τα κανάλια).



Ξαφνικά σήμερα είδα με έκπληξη μου ότι ερμηνεία για κωφάλαλους προσφέρεται και στην ζωντανή μετάδοση του Συνεδρίου του ΑΚΕΛ! Επίσης το εν λόγω Συνέδριο μεταδίδεται ζωντανά και μέσω δορυφόρου, αλλά και μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ. Πως τους ήρθε έτσι ξαφνικά να καινοτομήσουν;

Δεν ήθελα να κλέψω την "δουλειά" του christofias-watch (σόρρυν α!), αλλά δεν μπορούσα να αγνοήσω αυτή την παρατήρηση.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.

ΚΚΕ ΑΚΕΛ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΑΓΡΙΝΑ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

βασικά εγώ κουφάθηκα δικέ μου μ'αυτό το ΡΙΚ! σε λίγο θα χρειάζομαι κι εγώ μετάφραση στη νοηματική...

Ανώνυμος είπε...

Reee zavlakomene en kai to cncplus pou ta ekame touta oula kai dias sigxaritiria stous sintrofous tou AKEL!

En sto RIK pou prepei na doseis sigxaritiria afou ine to pio pisto provataki tou megalou tsopani Dimitri Xristofkia!

Sike είπε...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΑΓΡΙΝΑ ΤΗΣ
hahahahahhahahahaah

Anef_Oriwn είπε...

Ψήστη [και λοιποί παρατρεχάμενοι],

Επιαστήκετε αδκιέβαστοι [προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα και συνήθεια]!!!
Η απ’ ευθείας μετάδοση [από το ΡΙΚ2] της έναρξης κομματικών συνεδρίων είναι πρακτική που ακολουθείται – για όλα τα κόμματα - εδώ και χρόνια] ... Για ψάξτε το νακκουρίν [για επικεντρωθείτε σ’ αυτό που ΣΑΣ περνά – στα καρβουνά]...

Ανώνυμος είπε...

Ελα τα αρνια να κλαινε! Ρε κοπελια μεν προσβαλλετε τον βοσκο τους.

(εντομεταξυ από τι επροσεξα εμιλησε και ο Ανεφ Ορχιων δαμέσα άρα βαρτε το PC σας μεσα σε μια κασια γιατι αυριο το πρωι εννα ρτουν οι μπατσοι να το σηκώσουν)

Ανώνυμος είπε...

το σιουρο εν οτι περνά τους το αρνάκι στα καρβουνα

Χαμάλης είπε...

Θαυμάστε το ήθος και τους τρόπους του εκμαυλισμένου Anef_Oriwn σε σχόλιο του πριν 6 μήνες.

Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Σκαλιώτικον καβληντήριν τζιαι λατζιηνάριν,

Τελικά εκατάφερες τα τζιαι εσυγκέντρωσες πάνω ΣΟΥ τα φώτα της προσοχής των σχολιογράφων αυτού του Blog [όπως ο κάθε κκομπλεξικός τζιαι λαφαζάνης επιδιώκει για πάρτη του]. Ο εδώ Blogοδεσπότης μάλιστα [ο Μιχάλης – εναντίον του οποίου έχεις επικεντρώσει τα τσιοφτολογικά πυρά ΣΟΥ, δηλαδίς τες αρλούμπες, ασυναρτησίες, ατεκμηρίωτες λαφαζανιές και τα πολλά κι ανέξοδα μπλα – μπλα ΣΟΥ], ΣΟΥ αφιέρωσε και [το παρόν] ειδικό post!
ΕΣΥ όμως, αντί να μπεις σ’ ένα ουσιαστικό διάλογο και να αποδείξεις αυτά που διατείνεσαι [όπως ας πούμεν τα περί λογοκλοπής – αλλά που τέτοια ικανότητα], συνεχίζεις με πείσμα γαϊδουρινό και συμπεριφορά αυτιστική κι ανοιακή, να μαλακολογείς [και μάλιστα δημοσίως] ως ένας κοινός κι αρρωστημένος μουτσιοπαίκτης [αποκαλώντας μάλιστα τους διαφωνούντες μαζί σου «μαλάκες» - προφανώς εξ ιδίων κρίνοντας τα αλλότρια] ...
Παράλληλα όμως [αν ΔΕΝ το κατάλαβες στο λεω ΕΓΩ], αναδεικνύεις τον Εαυτό ΣΟΥ, σε φωτεινό παράδειγμα πλήρωσης του ρητού “Με του φασίστες ΔΕΝ συνδιαλέγεσαι! Απλώς τους ασσιχτιρίζεις!”
Γι’ αυτό κι ΕΜΕΙΣ οι Επαγρυπνούντες της “Επαγρύπνησης” ΔΕΝ φειδόμαστε χρόνου σε αγρυπνήσεις για να παρακολουθούμε και αν μελετούμε τον φασίζονται λόγο ΣΑΣ! Και στες ιταμές, χυδαίες κι ανοίκειες επιθέσεις και προκλήσεις ΣΑΣ, ρε αγράμματο καθίκι, ν’ απαντάμε με χλεύη και απαξίωση!
Και όταν αναφέρεσαι σ’ ΕΜΕΝΑ να βουτάς πρώτα τα δάκτυλα ΣΟΥ [με τα οποία θα κτυπήσεις τ’ όνομα ΜΟΥ στο πληκτρολόγιο] σε ξύδι για σκοπούς απολύμανσης!!!
Γκέγκε, φασιστάκο;
6/26/2010 12:44 μμ