13 Δεκ 2007

Μία ερωτική σχέση οδηγεί υπουργό στο δικαστήριο

Τον Οκτώβριο η ελληνική ιστοσελίδα gnews.gr δημοσίευσε άρθρο σχετικά με ερωτικό σκάνδαλο που αφορά Κύπριο Υπουργό. Δυστυχώς το original άρθρο (το οποίο περιείχε αυτούσιο το δικαστικό έγγραφο της Εκθεσης Απαιτήσεων) έχει αποσυρθεί από το διαδύκτιο.
Εμείς παραθέτουμε το άρθρο όπως αναδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα sportactive.gr (χωρίς την Έκθεση Απαιτήσεων): http://www.sportactive.gr/index.php?news=9809

"Οι εξώγαμες και όχι μόνο ερωτικές σχέσεις πολιτικών είναι κάτι που απασχόλησε έντονα εκατοντάδες φορές ιστορικά και σε όλο το κόσμο τη κοινή γνώμη. Η υπόθεση που αποκαλύπτει το Gnews.gr αφορά ένα Κύπριο πολιτικό – υψηλόβαθμο κυβερνητικό παράγοντα: Τον υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Φώτη Φωτίου. Δεν πρόκειται για φήμες, ούτε για δημοσιογραφικές πληροφορίες. Πρόκειται για υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Η Ενάγουσα, υποστηρίζει ότι είχε ερωτική σχέση επί 15 χρόνια με τον νυν υπουργό και ότι εξαπατήθηκε με πολλούς τρόπους και μεθόδους από τον ίδιο, στην υπόσχεση που της έδωσε να πάρει ο ίδιος διαζύγιο και να την παντρευτεί.

Ζητά αποζημιώσεις της τάξης των ₤250.00 – ₤1.000.000. Η επίσημη Εκθεση Απαίτησης, στην αγωγή που κατέθεσε ενώπιον του Υπουργού, κατατέθηκε στο Δικαστήριο τον περασμένο Μάιο. Εκτοτε πολλοί ψίθυροι και φήμες ακούγονται σε σχέση με την υπόθεση. Για το λόγο αυτό, το Gnews.gr παραθέτει το αυτούσιο κείμενο της Εκθεσης Απαιτήσεων – έγγραφο πλέον της δικαστικής διαδικασίας. Οι ισχυρισμοί είναι έντονοι και οι κατηγορίες σοβαρές. Δέσμευσή μας, μόλις εξασφαλίσουμε τις απαντήσεις και τις θέσεις της άλλης πλευράς ενώπιον του Δικαστηρίου, να τις δημοσιεύσουμε επίσης αυτούσιες στο χώρο αυτό. Οπως και την απόφαση αν δεν υπάρξει προηγουμένως διακανονισμός. O Φώτης Φωτίου έχει στο μεταξύ υποβάλει παράπονα και αγωγές για ενέργειες της ενάγουσας.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι της απόφασης δημοσίευσης του εγγράφου, προηγήθηκε έντονος προβληματισμός, αφού το περιεχόμενο είναι ιδιόμορφο και ευαίσθητο. Ομως ο Υπουργός είναι υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος και δημόσιο πρόσωπο πρώτης γραμμής. Οι πολίτες μπορούν και πρέπει να ξέρουν. Με τον ίδιο τρόπο που τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τις ασθένειες υψηλόβαθμων πολιτικών ή ακόμα και για το πως πέρασαν σε ένα οικογενειακό Σαββατοκύριακο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία τόσο μακρά εξώγαμη ερωτική σχέση, με τόσα θέματα και ισχυρισμούς όσους αναφέρονται στην έκθεση απαίτησης της αγωγής και της δικαστικής διαδικασίας. Επηρεάζονται δυστυχώς και κάποια άλλα πρόσωπα από την υπόθεση. Τα οποία όμως επηρεάζονται έτσι ή αλλιώς και ακόμα περισσότερο από τους ψίθυρους και τις φήμες.

Κι ας μην ξεχνούμε τις δεκάδες περιπτώσεις τέτοιων υποθέσεων στη σύγχρονη πολιτική ζωή. Αν οι συνάδελφοί μας στις ΗΠΑ δεν δημοσιοποιούσαν τα στοιχεία για την ερωτική ζωή του Προέδρου Κλίντον στον Λευκό Οίκο, αν οι Γάλλοι συνάδελφοι δεν αναφέρονταν στις εξώγαμες σχέσεις του Προέδρου Μιτεράν ακόμα και στην ημέρα της κηδείας του, αν οι Ισραηλινοί συνάδελφοι δεν αποκάλυπταν ερωτικές συμπεριφορές υψηλόβαθμων κρατικών τους παραγόντων – αναφέρουμε μόνο μερικά παραδείγματα – θα υπήρχαν μόνο οι ψίθυροι. Ομως αποκαλύφθηκαν, διερευνήθηκαν, υπήρξαν παραιτήσεις και παύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις, υπήρχαν ξεκαθαρίσματα και αθωώσεις. Σε καμιά περίπτωση οι αποκαλύψεις αυτές δεν έβλαψαν τις κοινωνίες που αφορούσαν. Αντίθετα. Με αυτό το σκεπτικό το Gnews.gr αποκαλύπτει σήμερα το σχετικό έγγραφο. Που μοιάζει πολύ με σενάριο βραζιλιάνικης νουβέλας με κακό τέλος.

πηγη: Gnews.gr"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

There are so many ways to use brick, block, slabs, rocks, gravel and other stone formations.
Approach human resource professionals and companies and
ask what skills and qualities they look for in staff and be
able to tick all the boxes before applying. If you choose an activity
that the both of you enjoyed together, this will aid remind your ex of how pleasurable it was spending time
with you, bring back the good days.

Also visit my site; mining

Ανώνυμος είπε...

In the US, we still express this as cubic inches, feet, or yards.
Another benefit of rubber mulch versus typical mulch is its
lifespan. This Wednesday night there is a lot going on in Atlanta.


Visit my web page: concrete

Ανώνυμος είπε...

In the US, we still express this as cubic inches, feet, or
yards. Another benefit of rubber mulch versus typical mulch is its lifespan.

This Wednesday night there is a lot going on in Atlanta.


Stop by my web site concrete

Ανώνυμος είπε...

This makes the mixing phase a lot easier, just put in your concrete and water, and off you
go by the wheelbarrow load. If a hairline crack in concrete has turned into a large crack, it will need
to be cleaned out before the patching and repairing process.

This Wednesday night there is a lot going on in Atlanta.

Ανώνυμος είπε...

Its not surprising that people might become depressed during stressful times – such as going through a divorce,
caring for a sick relative or financial problems.
The Bluetooth Headset is a symbol of recognition and
acceptance. Yeast Infection No More Book By Linda Allen is a 150 page downloadable
e-book, jam-packed with the whole set of blueprint all-natural yeast
infection treatment solutions, distinctive highly
effective methods as well as the step by step holistic yeast infection process.
, one of the chiropractors in Fayetteville, is pleased to
announce the implementation of programs for natural detoxification therapy.
Members of the press and/or other interested parties may obtain more information about this practice and/or the
content of this press release by contacting the following: Fayette Chiropractic Center Dr.


Have a look at my site ... overlicentiously