28 Δεκ 2007

Διακινήσεις προεκλογικών επιτελείων (updated)

Όπως έγινε ήδη γνωστό, ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Δημήτρης Χριστόφιας εξασφάλισε για τις διακινήσεις του προεκλογικού του επιτελείου, ένα υπερπολυτελές διόροφο λεωφορείο. Το λεωφορείο ήταν ειδική παραγγελία από την Ελλάδα για αυτό και είναι αριστερο-τίμονο. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στο τιμόνι του λεωφορείου βρίσκεται ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ ενώ στη θέση του συνοδηγού βρίσκονται οι κύριοι Ν. Κατσουρίδης και Α. Κυπριανού (εκ περιτροπής). Στα πιο πίσω καθίσματα βρίσκεται η Έρση Χριστόφια, ο Σταύρος Ευαγόρου, ο Μάρκος - Ράϊνερ Ράουφμαν, ο Κύπρος Χρυσοστομίδης και ο Πανίκκος Σταυριανός (just in case). Ο Χάρης Χαραλάμπους σερβίρει καφέδες, τσίηπιτος και αφρόζα του Λαϊκού Καφεκοπτείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του το λεωφορείο λίγο έλειψε να κτυπήσει τον πρόεδρο της Ομόνοιας κ. Δώρο Σεραφείμ ο οποίος τελικά γλίτωσε με ελαφρές εκδορές.

Εξάλλου, μετά από έρευνες της "φουκούς", το παράδειγμα του Χριστόφια ακούθησαν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι εξασφαλίζοντας εξειδικευμένα οχήματα για τις μετακινήσεις τους κατά την προσεχή περίοδο. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Τάσσος Παπαδόπουλος προμηθεύτικε λεωφορείο με τρία τιμόνια (συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια), για την ομαλή διεκπεραίωση της προεκλογικής του εκστρατείας. Τα τιμόνια του λεωφορείου χειρίζονται οι κύριοι Κάρογιαν, Συλλούρης και Ομήρου, και την οδήγηση του οχήματος συντονίζει ο Τάσσος (πάτημα του κλαtch) μαζί με τον Λιλλήκα (αλλαγή ταχυτήτων). Το όχημα είναι οικολογικό και κινείται μόνο με φυσικό αέριο (το παράγει σε μεγάλες ποσότητες η κα. Αντιγόνη). Στο λεωφορείο επιβαίνουν επίσης η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του Προέδρου μαζί με όλους τους κουμπάρους τους. Ο Πιττοκοπίτης κάνει face control και η Αναστασία σερβίρει cafe latte του Gloria Jeans. Σημειώνεται ότι τα τιμόνια των κυρίων Συλλούρη και Ομήρου αγοράστηκαν πρόσφατα από το Jumbo και είναι εικονικά (απλά για να ποσκολιούνται και να νομίζουν ότι κάτι κάμνουν). Ο Λιλλήκας προς το παρόν έμαθε να βάζει μόνο την πισινή.

Όσον αφορά τον κ. Κασουλίδη, διακινείται με ένα γαλανόλευκο mini-bus. Οδηγός του οχήματος είναι ο Νίκος Αναστασιάσης και δίπλα του κάθεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου με τη σύζυγο του (και σούζουν τα πόδια τους ρυθμικά). Ο κ. Αναστασιάδης κρατά συνεχώς το μικρόφωνο και φωνάζει από τα μεγάφωνα του λεωφορείου για να επιβάλει την τάξη στους υπόλοιπους επιβάτες, και ταυτόχρονα παίζει συνέχεια την πουρού για να φοβίσει τα άλλα οχήματα (λεωφορεία) στο δρόμο. Πιο πίσω κάθονται ο Πρόδρομος Προδρόμου και ο Ττίμης Ευθυμίου (έπεσαν από το οικολογικό εξώστ του Τάσσου) ντυμένοι με φανελλούες του Κασουλίδη. Επίσης βρίσκεται η Ελένη Θεοχάρους και η Καίτη-Εμινέ Κληρίδου. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα είναι ο Λευτέρης Χριστοφόρου. Ο κ. Κασουλίδης κάθεται στην τελευταία σειρά του λεωφορείου μαζί με τον Λουκά Φουρλά και τον Χρίστο Στυλιανίδη και βαζουν wet-look hair-gel στα μαλλιά τους. Το mini-bus αντιμετωπίζει κάποια τεχνικά προβλήματα με το χειροφρένο του γι’αυτό πάει συνεχώς κωλωμένο. Αναμένονται εξαρτήματα (τύπου Protoporia) από την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τον Φεβρουάριο για αποκατάσταση του προβλήματος.

Συνεργάτης της φουκούς κατάφερε επίσης να απαθανατίσει τα οχήματα μεταφοράς άλλων δύο προεκλογικών επιτελείων, τα οποία και σας παρουσιάζουμε σήμερα σε αποκλειστικότητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

The DE particles act to puncture the exoskeletons of most insects, mites,
fleas, ticks, etcetera, causing them to die by dehydration.
They don't control every bad bug, but it will help you have better success gardening. Grab a few bags of organic potting soil and lean them up against the sunny side of your garage or a brick wall of your home.

Also visit my homepage :: sweepstake