5 Φεβ 2008

Απολογίες απο τα ΜΜΕ


Με ικανοποίηση δεχθήκαμε - μέσω email - τις απολογίες τόσο της Εφημερίδας "Πολίτης", όσο και της εκπομπής του ΡΙΚ ΕΝΑ "Πατάτες Αντιναχτές" για τη χρήση υλικού από το blog μας χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την έγκριση μας. Και οι δύο πλευρές ανέφεραν ότι έλαβαν το εν λόγω υλικό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και δεν γνώριζαν την πραγματική προέλευση του (η εφημερίδα Πολίτης δεσμέυτηκε μάλιστα ότι θα επανορθώσει το λάθος της στο τεύχος της ερχόμενης Κυριακής με αναφορά στο blog μας).


Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί, αφού ουδέποτε είχαμε σκοπό να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τα ΜΜΕ. Θα θέλαμε όμως να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι η ανωνυμία που επιλέξαμε να διατηρήσουμε στον κυβερνοχώρο μέσα από το blog μας, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται και ως ανυπαρξία. Αντιθέτως, πιστεύουμε ότι η εδώ παρουσία μας είναι ένδειξη δημιουργικότητας και ελεύθερης έκφρασης των ιδεών μας για τις οποίες απαιτούμε σεβασμό αλλά και εκτίμηση (ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κάτι πρωτότυπο).


Σημειώνουμε ότι όλες οι εικόνες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Πολίτη και το ΡΙΚ, οταν είχαν δημοσιευτεί αρχικά στο blog μας, έφεραν ευδιάκριτα τη διεύθυνση foukou.blogspot.com.


Ευχαριστούμε τον MinusTv καθώς επίσης και όλους τους άλλους bloggers, αναγνώστες και φίλους της Φουκούς που είτε επώνυμα είτε ανώνυμα εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pale kala...

Unknown είπε...

ωραία...!

Panayiotis είπε...

mpravo re.toulaxiston eixan tin tsippan na to poun gt kallittera na sou klepsoun to spiti sou para ta pnevmatika sou dikaiwmata.