12 Φεβ 2008

Δεν φταίμε εμείς!

Τελικά ο Τάσσος είναι αυτός που τρώει το πιο πολύ περιπαίξιμο σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία. Φαντάζομαι ο λόγος είναι επειδή κατέχει ήδη το αξίωμα του προέδρου και οι υπόλοιποι μνηστήρες του βάλλουν ανελέητα με σκοπό να τον εκθρονίσουν. Φυσικά δεν τον βοηθά ούτε η φάτσα του (εν μούττην που έσιει σιόρ;)! Και δεν έφταναν αυτά που δημοσιεύουμε καθημερινά στο blog, τώρα έχουμε και αρκετά e-mail που μας στέλλετε εσείς:

- Ένας μεζετζιής επισκέπτης της Φουκούς ισχυρίζεται ότι το DNA του Τάσσου ταιριάζει και με το DNA του Καραγκιόζη. Η Φουκού εκφράζει τις επιφυλάξεις της μέχρι τη διενέργεια τεστ DNA από εγκεκριμένο κλινικό εργαστήριο. Με τέτοιο κόλλημα, μάλλον είναι το Κολλητήρι και όχι ο Καραγκιόζης...



- Ένας άλλος φίλος, μας ενημέρωσε για την πρόσφατη κυκλοφορία της επικής κινηματογραφικής υπερπαραγωγής "Ο Προστάτης του ΟΧΙ". Εντυπωσιακά τα 3D γραφικά (όπως και στα άλλα 2 video που ανέβασε στο Google Videos). Απολαύστε την ταινία.



Δεύτερος στο κόλλημα έρχεται ο Κασουλίδης, αλλά αυτού του κολλούν πιο πολύ οι δημοσιογράφοι στις live τηλεοπτικές εκπομπές (π.χ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος, Κυριάκος Πομηλορίδης κλπ).

Αν ο Τάσσος είναι φάτσα για κόλλημα ...δεν φταίμε εμείς!

Ααα... και λίγο πιο σεμνά με τα σχόλια σας please

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OREOS

Ανώνυμος είπε...

πάει του τάσσου να είναι cartoon!

Ανώνυμος είπε...

ontos..kiriolektika enas karagkiozis!!