20 Φεβ 2008

Κυβέρνηση τραβεστί;

Μετά από 6 μήνες προεκλογικού αγώνα και σφοδρών αντιπαραθέσεων τάχατες (όπως συνήθιζε να λέει κάποιος συνταξιούχος πολιτικός), πλησιάζουμε επιτέλους στο τέλος της κούρσας που πιθανότατα να μας φέρει την αλλαγή! Μετά και τις αποφάσεις της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα Δημήτρη Χριστόφια, η Κύπρος ετοιμάζεται να μεταπηδήσει από την τριμερή ...στην τριμερή! Τέρμα πια στην άγονη συμμαχία ΔΗΚΟ, ΑΚΕΛ & ΕΔΕΚ! Τώρα ετοιμαζόμαστε με φόρα για την αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω. Ετοιμαζόμαστε για τη νέα, γόνιμη, διαφορετική συμμαχία ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ & ΕΔΕΚ. Μετά τους κουμπάρους του Τάσσου οφείλουμε να βολέψουμε και τους κουμπάρους της εργατιάς.

"Άλλαξε ο Μανωλιός, κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς" ...και αυτή τη φορά ετοιμάζεται να φορέσει τα κόκκινα του (Mmmmmmm! Kinky!)

Το Ευρωπαϊκό look της Κύπρου παίρνει σάρκα και οστά. Η Κυπριακή Δημοκρατία που φέτος συμπληρώνει 49 χρόνια, ετοιμάζεται να μετατραπεί σε Κομμουνιστικό κράτος. Τι θα αλλάξει στον τρόπο διακυβέρνησης της Κύπρου; Θα συνεχίσουν να μην τα βρίσκουν οι συγκυβερνούντες; Θα μείνουν μαζί για άλλα τεσσεράμισι χρόνια για να βολέψουν κι άλλους κουμπάρους; Έξι μήνες πριν τις επόμενες εκλογές θα ανακοινώσουν και πάλι ότι ουδέποτε συμφωνούσαν;

*Quo vadis?

Αισθανόμενος τη βεβαιότητα ότι ένα νέο Κομμουνιστικό κράτος θα προστεθεί στον παγκόσμιο χάρτη, ο comandante Fidel Castro, ήσυχος πια με τη συνείδηση του, διάλεξε τη μέρα αυτή για να αποχωρήσει από την ηγεσία της Κούβας. Hasta la victoria siempre.

*Που βαδίζουμε;

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

VIVA LA REVOLUTION

Ανώνυμος είπε...

ti na pei kaneis? auto p simvenei tora einai apla axaraktiristo...

Ανώνυμος είπε...

O Fidel Castro enje paretithiken pu tin Cuba dioti egerasen. Eprosferen tu to ipurgion exoterikon o Dimitris (ama eleen ti nixtan tis kiriakis "arxiste ta sms je o Dimitris arxisen idi ta dika tu" en ton Fidel pu ennouse). Pantos aresen mu o tritos enikos à la Kessaras....

Banana Republic Cyprus είπε...

Εγώ καταλαβαίνω αυτά που γράφεις. Και οι δύο υποψήφιοι γλέιφουν εκεί που έφτυναν, παρόλο που οι κατηγορίες του Χριστόφια προς Τάσσο ήταν μόνο πολιτικές ενώ του ΔΗΣΥ ήταν και πολιτικές και προσωπικές (μαύρο πρόβατο, πινόκιο κτλ). Είναι λυπηρό που η μεταμόρφωση του ΔΗΣΥ από την μια μέρα στην άλλην τον ανάγκασε να λέει πως ο τάσσος είναι πατριώτης και άξιος κτλ κτλ. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι το γεγονός πως ΚΑΙ ο ΔΗΣΥ ζήτησε την στήριξη του ΔΗΚΟ, άσχετα αν δεν την πήρε, οπόταν τα σχόλια σου είναι ακριβώς επειδή το ΔΗΚΟ στηρίζει Χριστόφια και όχι Κασουλίδη. Επίσης το άλλο που δυσκολεύομαι να καταλάβω, είναι πως την Κυριακή η ωρα 4:59μμ όλοι σας ήσταν έτοιμοι για υπέρβαση και να ψηφίσετε Χριστόφια και τώρα αθυμηθήκετε κομουνισμούς και τα γνωστά σας φαντάσματα, που -σαν αφελής- πίστεψα πως τα είχατε ξεπεράσει και ήμουν έτοιμος να ψηφίσω ΚΑσουλίδη...

Ανώνυμος είπε...

eixa tin entyposi , oti ayti i selida itan antikeimeniki kai me xioumoristiko yfos. o psistis firestarter omos edei3e m to anti8eto. opos eppesan oi maskes ton 10 a8litikon somateiwn etsi epese k i diki sas. epe8ymisa polla na akouso " MA EISAI ARISTEROS "

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν άκουσα ούτε τον Κασουλίδη ούτε κανένα στέλεχος του Συναγεργμού να αποκαλέι τον Τάσσο "μαύρο πρόβατο" και "πινόκιο". Αν το είπε κάποιος οπαδός δικαίωμα του. Το γελοίο της υπόθεσης είναι που διαλύουν και ξαναστήνουν την τριμερή για χάρη της εξουσίας. Είναι φανερός ο λόγος που ο Κάρογιαν και ο Τάσσος πίεσαν υπέρ της υποψηφιότητας Χριστόφια. Τους πρότεινε άμεσα την προεδρία της βουλής και επίσης είναι ακόμα ένας τρόπος να βγάλουν τον Μάρκο Κυπριανού έξω από το κόμμα μια και καλή. Σε λυπεί που ο ΔΗΣΥ ξαφνικά αποκάλεσε αποκάλεσε τον Τάσσο πατριώτη για να κερδίσει την υποστήριξη του. Γιατί ΔΕΝ σε λυπεί που ο Χριστόφιας τώρα θυμήθηκε ότι η συνεργασία του με τον Τάσσο για 4.5 χρόνια ήταν άψογή; Γιατί ΔΕΝ σε λυπεί που ο Χριστόφιας πρότεινε στον Τάσσο σημαντική θέση στη διαπραγμάτευση του Κυπριακού (παρόλο που ο χειρισμός του στο Κυπριακό ήταν δήθεν ο λόγος που αποχώρησε από την τριμερή); Γιατί δεν σε λυπεί που ο Λιλλήκας σήμερα δήλωσε ότι η καρδιά του πάντα ήταν υπέρ της αριστεράς και του ΑΚΕΛ; Ο ΔΗΣΥ ήταν αναγκασμένος να παίξει αυτό το παιγνίδι επειδή πάλεψε μόνος του. Κατάφερε όμως να βγει Πρώτο κόμμα παρόλο που ο αγώνας ήταν άνισος. ΔΗΚΟ ΚΑΙ'ΣΥ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΣΥ!

Ανώνυμος είπε...

re timi ma eisai aristeros gie mou?

haha είπε...

Φίλε/η BRC, εμείς εξακολουθούμε να τα καίμε όλα. Αν σήμερα κάηκες λίγο παραπάνω εσυ... δεν φταίμε εμείς.
Όπως πολύς κόσμος χτες, έτσι και εμείς, κάτσαμε μέχρι αργά και περιμέναμε να δούμε την τελική απόφαση του ΔΗΚΟ για το 2ο γύρο. Όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα να είσαι σίγουρος ότι εμείς θα το σχολιάζαμε με την ανάλογη ειρωνεία (...είναι στη φύση μας).
Αν το ΔΗΚΟ αποφάσιζε να υποστηρίξει Κασουλίδη και το σχολιάζαμε με το ανάλογο καυστικό ύφος, θέλω να πιστεύω ότι και εσύ θα αντιδρούσες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αντέδρασες σήμερα :)

Ανώνυμος είπε...

re den 8a vgalei proedro pote to akel to akel. en ts areskoun ts koumounistes ama ts laloun ali8keies ti na kamoume?? esini8isan toso xronia na ts parami8iazoun.
re ekatastrafikame an fkei o xristofkias!! ELEOS PLEON ELEOS
pros gkremos kai pisw koumounismos

Ανώνυμος είπε...

Είστε αστείοι, το παίζετε ανεξάρτητοι και υπεράνω επειδή δεν έχετε τα κότσια να παραδεχτείτε οτι είστε ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ. Και με το δίκιο σας, και εγω στη θέση σας θα ντρεπόμουν. Αλλά γελώ που λέτε θα ειρωνευόσασταν το ΔΗΚΟ αν υποστήριζε και τον Κασουλίδη.... Η απορία μου είναι τους δικούς σας τους ΑΒΕΡΩΦ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ και λοιπούς γελοίους γιατί δεν τους ειρωνεύεστε τόσο όσο τους πολιτικούς άλλων κομμάτων. Πάντως με τις λιγοστές σας εσκεμμένες ειρωνείες μας ξεγελάσατε όλους τελικά και προς στιγμης πιστέψαμε πως έισασταν οντως ανεξάρτητοι. Ευτυχώς που ήρθαν και οι εκλογές και δεν αντέξατε και ξεσκεπαστήκατε. Και έτσι για τα records ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΒΕΡΩΦ ΤΙΤΣΙΡΟ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

re anonyme, dkiavase tous orous xrisis tis foukous sto telos tis selidas: "Υπευθυνη Δηλωση
Το ψησιμο στην φουκου αποτελει αποκλειστικη ευθυνη των ψηστων. Η φουκου ουδεμια ευθυνη φερει για τυχον παραψησιμο των μεζεδων. Εαν εχετε παραπονο για την ποιοτητα των μεζεδων προβλημα σας."

ΣΙΕΦΤΑΛΙΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ

ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ρε ανωνυμε αμα θελεις μεν μπενεις δαμεσα αφου εν ""συναγερμικοι"". εν πειραζει αν ακουμε εναν αριστερο λιοττερο να λαλει τις μαλακιες του στο internet. ατε τωρα πιενε συσπηρωθου με το ακελ σου τζαι ουσσου

Ανώνυμος είπε...

Asxeto alla Quo Vadis simainei "pou vadizeis/ete" kai oxi pou vadizoume

Ανώνυμος είπε...

oulloi kamnete polemo stous aristerous. en mas xonefkete (den ennow gia tous ipef8inous p grafou, alla gia tous sxoliastes) giati isaste genimenoi na mas vrizete giati etsi sas ipe i akommatisti(apoel,ano,apollon) omada sas kai oi gonioi sas.... TELIKA EN ESEIS OMOS POU ISASTEN TA PIO MEGALA ARNIA.......

antinor είπε...

ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ΚΟΚΙΝΗ ΓΑΤΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ?