21 Φεβ 2008

Συλλεκτικό CD: Κασουλίδης

Η εταιρεία Foukou Music Productions ανακοινώνει την κυκλοφορία του Συλλεκτικού Album "Μοναξιά μου Όλα" του νέου ανερχόμενου ευρωπαίου καλλιτέχνη Ιωάννη Κασουλίδη. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης είχε εργαστεί στο παρελθόν ως ιατρός και υπήρξε προσωπικός γεροντολόγος του πρώην προέδρου Γλ. Κληρίδη. Επίσης υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών και Ευρωβουλευτής, ενώ τις τελευταίες ημέρες αποφάσισε να κάνει νέα στροφή στην καριέρα του δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο τραγούδι.

Στο CD αυτό, ο Κασουλίδης ερμηνεύει γνωστά τραγούδια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Στα φωνητικά οι καταξιωμένοι τραγουδιστές: Κομπανία Αναστασιάδη, Φούλης, Cool Timmys, Golden Mouth (the 2nd), και Κacharistra. Στο δίσκο περιλαμβάνεται και Bonus Track έκπληξη με τη φωνή του βετεράνου τροβαδούρου Γλαύκου.

Την κυκλοφορία του CD χορηγούν οι εταιρείες "4Ε - Coka Cola Yorkadjis Co. Ltd", "Antonio MPM Eurocarz" & "Evresis Akis Kleanthous Call Centers". Χορηγοί επικοινωνίας η εφημερίδα "Pολίτης" και ο ραδιοσταθμός "Soupes Spor FM". Το CD περιλαμβάνει τα ακόλουθα τραγούδια:

1. Μοναξιά μου όλα
2. Are you lonesome tonight
3. Νύκτες μοναξιάς (radio mix)
4. Τι κάνω μόνη μου μες το σαλόνι μου
5. All by myself (acapella)
6. Here I go again on my own
7. Μου είσαι πλέον περιττός
8. Αχ Ευρώπη (εσύ μας μάρανες)
9. She's gone
10. Σ' έχω επιθυμήσει
11. Τα πήρες όλα και έφυγες
12. Σε θέλω, με θέλεις, γιατί δεν παντρευόμαστε
13. I miss you like crazy
14. Bonus Track: Γιέ μου (Τραγουδά ο Γλαύκος)

Τιμή πώλησης: 5 Υπουργεία, 1 Προεδρία βουλής, 6 Ημικρατικοί Οργανισμοί και άλλα ωφελήματα.

Όσοι επιθυμούν να τον ακούσουν να τραγουδά live μαζί με την ορχήστρα του, μπορούν να τον επισκεφθούν στον κέντρο του στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή 28 στη Λευκωσία.

Από την ερχόμενη Δευτέρα ο Κασουλίδης θα αρχίσει περιοδεία στην Ευρώπη και ακολούθως θα επιστρέψει στο νησί μας και θα εμφανίζεται στο κέντρο "Υπάρχω" στα Λατσιά, όπου θα τραγουδά μόνος του.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kali i prospatheia sas alla paramenete synagermikoi ....

haha είπε...

φίλε "ανώνυμε", δεν σε υποχρέωσε κανενας να επισκέπτεσαι τη Φουκού. το διαδίκτυο είναι χώρος ελεύθερης έφρασης απόψεων (γι'αυτό και σου επιτρέπεται και σένα να προσβάλεις ελεύθερα όποιους θέλεις υπό την κάλυψη της ανωνυμίας σου).

είμαστε ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες και έχουμε τις δικές μας απόψεις κάποιες από τις οποίες εκφράζουμε δημόσια (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ). όπως είναι φυσικό, ψηφίζουμε στις εκλογές, όπως όλοι οι πολιτές αυτού του τόπου, αλλά ΔΕΝ ανήκουμε σε κομμά, ΟΥΤΕ πληρωνόμαστε από κανένα, ούτε καν βάλαμε διαφημίσεις στο blog μας.

δεν είμαστε υπόχρεωμένοι να σου αποδείξουμε τίποτε, αλλά αν ψάξεις τις προηγούμενες αναρτήσεις μας θα δεις ότι σχολιάζουμε αρνητικά ή θέτικα όλους και όλα. γιατί σε ενόχλησαν ΜΟΝΟ συγκεκριμένα κείμενα μας αυτή τη βδομάδα που καυστηριάζουν συγκεκριμένη άποψη; γιατί ηδονίζεσαι κάθε φορά που μας αποκαλείς "συναγερμικούς";

εάν δεν το γνωρίζεις, τα blogs παρέχουν δωρεάν χώρο στο διαδίκτυο για όποιον θέλει να δημοσιεύσει αυτά που θέλει. μπορείς λοιπόν και εσύ να γράψεις αυτά που θέλεις σε δικό σου blog και θα χαρούμε πολύ να τα διαβάσουμε. είναι πολύ απλός ο τρόπος δημιουργίας blog.

μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή σου να επισκέπτεσαι το blog μας, όμως αν σε ενοχλούν αυτά που γράφουμε ίσως να ήταν καλύτερο για όλους μας να μην τα διαβάζεις.

Ανώνυμος είπε...

kai tora kai panta akel akel akel.

Ανώνυμος είπε...

Πεεεε χέσε ψηλά κι αγνάντευε, που λέμε... Κάποιοι δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ! Ξεκολλάτε επιτέλους απ' τα κόμματα!

Ανώνυμος είπε...

ρε κουμουνιστες γιατι μπαινετε δαμε καλο? το site του ακελ εν λιο παρατζι. παντου θορειτε φαντασματα γαμωτο. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΙΑ ΑΡΝΙΑ ΑΡΝΙΑ. μπεεεεε

Ανώνυμος είπε...

polla oreo to post alla eksiasete merika hits tou en logo tragoudisti

opos to "polite patris" kai to "nai moro mou sou laio nai!!"
to teleuteo einai ekseretika afieromeno ston Anan

Ανώνυμος είπε...

σεισμος σεισμος συναγερμος για δεστε πως πουλιεται ο Ελληνισμος!
ντροπη στους προδοτες η Κυπρος δεν ειναι προς πωληση
αλλα εκαταντισαμε να τους ψηφιζουμε για να μεν φκει ο πολλα χειροτερος τους

Ανώνυμος είπε...

telika parolo pou to komma sas en to apoel, en eseis pou isaste ta pio megala arnia.. peripezete k ton kasoullidi, alla telika pienete athoriva gemonete ton topo filladia kai istera vallete kai enan stavroudaki sto disi.... akoma kai ston apollona o kasoullidis evale to xeri tou gia na paroun pisw oi apollonistes ta vivliaria tous kai na ton stavrwsoun stis ekloges.