22 Φεβ 2008

Ήρεμα

Όπως είναι γνωστό ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ΙΙ ανακοίνωσε την υποστήριξη του προς τον Κασουλίδη στον 2ο γύρο των εκλογών με αποτέλεσμα να ενοχληθεί το επιτελείο Χριστόφια και τα κόμματα που τον υποστηρίζουν. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η εκκλησία δεν πρέπει επιλέγει προέδρους και να συνάπτει προεκλογικές συμφωνίες με υποψήφιους προέδρους. Ο ρόλος της εκκλησίας είναι να διακονεί τον λαό, όπως πολύ σωστά υποστήριξε ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρος.

Το ευτράπρελο είναι ότι στον 1ο γύρο ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε δημόσια την προτίμηση του στον Τάσσο Παπαδόπουλο χωρίς όμως να αντιδράσει ούτε το ΔΗΚΟ ούτε η ΕΔΕΚ που σήμερα είναι ενοχλημένοι διότι τότε βολεύονταν.

Με την ευκαιρία νιώθουμε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε ότι η Κοινωνική Συμμαχία Κύπρος 21 που υποστηρίζει τον Κασουλίδη έχει ξεπεράσει τα "επιτρεπτά" όρια στην προσπάθεια της να συσπειρώσει τον κόσμο του ΔΗΣΥ και όχι μόνο. Ο Κασουλίδης υποστηρίζει ότι πρεσβεύει το μέλλον, την ενότητα και την Ευρωπαϊκή νοοτροπία αλλά δυστυχώς οι πιό κάτω διαφημίσεις καλλιεργούν την πόλωση και τη διχόνοια του λαού.


Από την άλλη, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του blog CNC Minus TV το κρατικό ΡΙΚ αποφάσιε να μην μεταδόσει το επεισόδιο του Αλ Τσαντίρι Νιούζ αυτής της βδομάδας λόγω ενός σχολίου που έκανε ο Λαζόπουλος για τον Τάσσο. Tο ΡΙΚ εκτελώντας διαταγές του Προεδρικού φίμωσε τον Λαζόπουλο με σκοπό να μην αλλοιώσει την εικόνα του Προέδρου. Ύστερα και από αυτό περιμένουν να τους πιστέψουμε ότι ο Τάσσος δεν πήρε θέση για την επιλογή του υποψηφίου προέδρου. Βλέποντας το απόσπασμα της εκπομπής που ανέβασε ο MinusTv μπορούμε να συμπεράνουμε τι εικόνα που βγάζει προς τα έξω ο Πρόεδρος μας.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

diladi amfivallei kanenas oti enna ta vapsoun oulla kotsina an piasoun tin eksousia sta sherka tous?
MAVRISTE STOYS KOKKINOYS!

Ανώνυμος είπε...

e kani olan.

giati en lalis re kubbare gia tus apoelistes pu pernun ton griva kai tis svastikes sta gipeda ?
oti sas simfere re koko

Ανώνυμος είπε...

μα τι λαλεις γιε μου?? συγκρινεις τα σφυροδρεπανα τις κοτσινες σημαιες τη φατσα του τσε πιντωμενη πανω(ερωτισετε τον τσε αν θελει να τον κρατατε εσεις στα σιερκα σας??) με τον στρατηγο Γριβα Διγενη?? ρε τουτος επολεμησε για την κυπρο τους κολοεγγλεζους τζαι επεθανε για την ελευθερια μας ρε. α ρε πλυση εγκεφαλου που πεφτει τζιαμε στα γραφεια της εδον!! ΕΛΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
αμα εν θελετε να θορειτε τους κουμουνους να σηκωνουν σφυροδρεπανα τζαι να καφκουν Ελληνικες σημαιες τζαι ο προεδρος της δημοκρατιας να μεν εχει προβλημα ξερετε τι να ψηφισετε!

Ανώνυμος είπε...

τζαι να ξερασιν ποιος εν ο che στ'αναθεμα!! πιθανες απαντησεις σε ερωτηση ενος που εσχει τον che στην φανελα του:
-ηταν πεχτης της ομονοιακκας
-ηταν προπονητης της ομονοικκας
-ηταν κυπραιος
-επολεμισε τους φασιστες
και αλλες πολλες μαλακιες!

ctrl-alt-backspace είπε...

Δε θέλω να πάρω πολιτική θέση αλλά οι ΔΗΣΥ το έχουν παρακάνει με τα sms. Σιεφταλια αν θες βάλε direct link στην ανάρτηση του blog μου για τον Λάκη για να σας εμφανίσει στα blogs που δικτυώθηκαν".

haha είπε...

thanks minus :)

AnTonymous είπε...

Διαβάζοντας τόσα πολλά comments από μή σκεπτόμενα φανατισμένα άτομα σε πάρα πολλά blogs, πείστηκα για το συμπέρασμα μου:
Τελικά έπεσε και το τελευταίο οχυρό σκεπτόμενων ανθρώπων στο ιντερνετ.

Ανώνυμος είπε...

ego pisteuko oti kapios prepi na pei tzinon pou lipei. morei i alithkia na men eni telia mesa stin mesi alla ennen oute pou tin "deksia" pantan oute pou tin "aristerin" en kai oi 2 pleures iperbolikes stous ixirismous tous oi en na erti o koumounismos oi en na erti o fasismos ktlp kai ksianoun ta lathi pou ekaman pou ennen kai lia kai 2 plebres

to astion eni oti os tin kyriakin to proin esifonousan kai itan oi kalitteroi filoi

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.