23 Φεβ 2008

Εβιάστηκες λίον Δημήτρη μου (updated)



Επίδειξη αλαζονείας από τον υποψήφιο πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια ο οποίος αποφάσισε να αυτό-ανακυρηχθεί ως ο νέος πρόεδρος της δημοκρατίας από τις 21 Φεβρουαρίου στο studio του Μega.

Πριν να καβαλιτζιέψει σούζει τα πόδκια του ο Δημήτρης. Τελεία !!!

Update: Βρήκαμε στο Youtube τα 9 λεπτά που προηγήθηκαν της ατάκας Χριστόφια. Πράγματι φαίνεται ότι η σκηνή αυτή ήταν η κλιμάκωση ενός καταιγισμού ερωτήσεων για Ευρωπαϊκά θέματα τα οποία δυσκόλεψαν και ενόχλησαν τον Χριστόφια, αυτό όμως του δίνει το δικαίωμα να αυτο-ανακυρήσσεται πρόεδρος;


6 σχόλια:

ctrl-alt-backspace είπε...

Το βίντεο είναι παραπλανητικό.

Όσοι είδαν τα 4-5 λεπτά που προηγήθηκαν και δεν υπάρχουν στο video καταλαβαίνουν ότι άλλο έλεγε.

Αλλά σαν πολιτικός ο Δημήτρης Χριστόφιας έπρεπε να ξέρει ότι αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα αυτό που θα πει να παρεξηγηθεί, τότε θα παρεξηγηθεί.
Ας πρόσεχε!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα 4-5 αυτά λεπτά; Για να δούμε περί τίνος πρόοκειται..

Ανώνυμος είπε...

ο Δημητρης Χριστοφκιας δηλωνει Ελληνας!!! ενεν σωστα πραματα τουτα που καμνει ο συντροφος διοτι εχει τοσα χρονια που καμνει πλυση εγκεφαλου στα αρνακια γαλακτος για να τα μαθει οτι ενεν Ελληνες τζαι τωρα που ακουν τον μεγα αρχοντα ηγετη και βοσκο τους να ξεστομιζει αυτες τις ""υβρεις"" ε οσα να πεις συγχιζουνται τζαι ενειξερουν τι να δηλωνουν πιον. δημητρη μεν μας συγχιζεις τα εδονοπουλλα να χαρεις!!

AnTonymous είπε...

Τα 4-5 λεπτά που προηγούνται δύσκολο να τα βρείς, εκτός αν κάποιος άλλος έχει γράψει την εκπομπή και την ανεβάσει.Το κλιπ αυτό ξεκινά από συγκεκριμένο σημείο και αυτός που το έκοψε και ανέβασε είχε συγκεκριμένο στόχο.Είναι το τρίτο μπλόγκ που το βλέπω και έχει πάνω κάτω τα ίδια σχόλια από αυτούς που είδαν ολόκληρη την εκπομπή, όπως και εγώ.
Επίσης το είδα και σε κάποια φόρουμ και μάλλον στάληκε και σε email οπότε σχεδόν αποδεικνεται ότι είχε στόχο να διαδοθεί και να αφήσει συγκεκριμένες εντυπώσεις...

Ανώνυμος είπε...

AS PROSEXE.
EPESE STIN PAGIDA TON DIMOSIOGRAFON.

EPI TIS USIAS TO AKEL KAI O XRISTOFIAS INE EVRO-FOVISTES KAI AFTO KANENAS DEN BORI NA TO AMFISVITISI.

Ανώνυμος είπε...

kati ixere o demetris.
leventis