28 Φεβ 2008

Poll: Ποιούς δεν θέλετε για Υπουργούς

Με την ανακοίνωση των Υπουργών της νέας κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια, έκλεισε και το poll της Φουκούς. Τα τελικά αποτελέσματα στο ερώτημα: "Ποιούς δεν θέλετε για Υπουργούς;" εδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα σε 2 πρόσωπα (από τα 12 που είχατε να επιλέξετε).

Συγκεριμένα, από τα 154 άτομα που ψήφισαν, 74% δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να δουν τον "πολύχρωμο" Γιώργο Λιλλήκα στη νέα κυβέρνηση, και 55% ψήφισαν κατά του "ζωντανού - μπούλουκκου" Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Στις επόμενες θέσεις (3 μέχρι 9) έγινε μεγάλη μάχη. Τελικά η μασσή Αντιγόνη Παπαδοπούλου πήρε την 3η θέση με 48%, ο μέχρι χθες κυβερνητικός εκπρόσωπος Βασίλης Πάλμας την 4η θέση με ποσοστό 47% και η κυρία Πραξούλλα με το άφρο μαλλί ήρθε 5η με 46%.

Στην 6η θέση, πολύ κοντά με την Πραξούλλα, τερμάτισε ο Δώρος Θεοδώρου και λίγο πιο πίσω ήταν ο αδερφός της Κενεβέζου, η σύζυγος του Βασιλείου Αντρούλλα και ο Mr Έπαλξης Cyprus Chrysostomides.

Στον πάτο του poll ξεχώρισαν 3 πρόσωπα (με διαφορά από τους υπόλοιπους), ως οι λιγότεροι αντιπαθείς προς τους επισκέπτες του blog. Συγκεκριμένα, τη νέα Υπουργό Εργασίας Σωτηρούλλα Χαραλάμπους καταψήφισαν μόλις το 37%, τον Άντρο Κυπριανού το 33%, ενώ ο νέος Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού αναδείχθηκε ως ο πλέον δημοφιλής από τους 12 υποψήφιους που είχαμε προτείνει με ποσοστό μόλις 20% εναντίον του.

Συμπερασματικά αναφέρουμε ότι ο Χριστόφιας φαίνεται να συμφωνεί μαζί σας, αφού από τους 12 υποψήφιους της Φουκούς, κανένας από τους 7 πρώτους (πιο αντιπαθείς) δεν θα καταλάβει αξίωμα, ενώ αντιθέτως από τους 5 πλέον δημοφιλείς οι 3 γίνονται υπουργοί και 1 (η Ανδρούλλα) γίνετε Επίτροπος Ε.Ε.

Ρε, μπας και διαβάζει Φουκού ο Χριστόφιας?

9 σχόλια:

Sike είπε...

μακάρι!!! χαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι υπουργοι του ειναι αντιπαθητικοι. lol αρεσε μου πολλα η φωτο με τον χριστοφια και φοντο απο πισω τον τσε!! τωρα ενα εχουν τουλαχιστο μια δικαιολογια τζινοι που λαλουν οτι ο τσε ηταν παλια προεδρος του ακελ
ο τσε ηταν επαναστατης και ασυμβιβαστος, ο χριστοφιας ειναι προσκυνημενος τζαι ετοιμος να μας πουλησει για να μεν δυσαρεστησει τους "αδελφους" μας τους τουρκους...οποταν τι κοινο εχουν??=S

Ανώνυμος είπε...

to akel taxa ine epanastatiko komma enantion tis disis ton amerikanon kai egglezon

alla sto epos tu 55-59 gia apeletherosi tis kipru den simetixan. itan iper tis katoxis ton eglezon

Ανώνυμος είπε...

Και τι θα απογίνουμε τώρα χωρίς τον ποιητή του χαρτοφυλακίου;

Ανώνυμος είπε...

Μόλις απέδειξε ότι εν Ευρωσκεπτικιστής: έστειλε τους την Αντρούλλα

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 4:45 ακριβως οπως τα ειπες...επαναστατες του κολου και μονο στα προσχηματα

Κανταλέχο είπε...

χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης για τον Τσε ο οποίος ήταν σπουδαίος άντρας, το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο ένας Κύπριος να τον έχει σε μεγαλύτερη υπόληψη από έναν Γρηγόρη Αυξεντίου ο οποίος ηθελημένα ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ για τούντον τόπο!

Ανώνυμος είπε...

ramon amigos +100000
re file m men tous laleis gia ton Au3entiou gt enna se vaftisoun "fasista"...kapoioi epe8anan gia tin Patrida tous gia na erkountai simera oi epanastates tou kanape na sikonoun simees tou ka8e che
trizoun ta kokkala twn irwwn

BlaCk piTt είπε...

Paidkia, min aggizete 8emata ta opoia den gnwrizete kala...

Kaneis den tima to che epeidi itan enas epanastatis stin Kouva...
O che einai sumvolo! sumvolo antistasis enantion t fasismou...

P.S Den amfisvitw oti o Au3entiou einai enas megalos irwas