28 Φεβ 2008

Φάντης μπαστούνι

Υπάρχει ένας πολιτικός που (σχεδόν) ανελλιπώς είναι νεκατωμένος σε κάθε κυβέρνηση που εκλέγηκε σε αυτό τον τόπο. Από τον καιρό που θυμούμε, ο Γιώργος Ιακώβου υπηρέτησε Υπουργός Εξωτερικών στις κυβερνήσεις Κυπριανού, Βασιλείου και Παπαδόπουλου. Επίσης είχε αποπειραθεί να αναλάβει και την προεδρία της δημοκρατίας με τη στηρίξη του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ αλλά ηττήθηκε από τον Γλαύκο Κληρίδη.

Στη νέα κυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια, ο Γιώργος Ιακώβου κάνει ξανά την εμφάνιση του σαν Φάντης-μπαστούνι υπό την ιδιότητα του "Επίτροπου Προεδρίας". Σύμφωνα δε με σημερινά δημοσιεύματα ο Ιακώβου θα έχει έντονη παρουσία στη νέα κυβέρνηση και θά έχει ενεργό εμπλοκή στη διαπραγματευτική ομάδα για το Κυπριακό.

Κανένας δεν αμφιβάλλει για την πείρα και τις γνώσεις του κ. Ιακώβου, όμως είχα την κρυφή ελπίδα ότι η "αλλαγή" στην προεδρία θα έφερνε την ανανέωση και θα προέβαλλε ένα φρέσκο πρόσωπο για την Κύπρο που δεν θα είχε μυρωδιά ναφθαλίνης...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ontos touti eprepe na itan i simaia tis Kyprou. en sas sigxerw omos gt 3erw pws en eironika pou tin evalete

Ανώνυμος είπε...

Хяистофиа Яулэс. ТУРКИ ИЗ КИПРА
Греки и турки соединяют!
Свобода к острову Кипра

Мы надеемся Кипр будет соединено скоро. От России с влюбленностью!

Ανώνυμος είπε...

@apoelismos

re koumpare epellanes mas. den mas koftei ti nomizeis gia tes simaies tzai ton griva. an den sou areskei tounto blog giati erkese?

@anonymos

spasiba baby

Ανώνυμος είπε...

re epelane mas re toutos

Ανώνυμος είπε...

asila en san ton fantin pikkan! Jacovou of spades

Ανώνυμος είπε...

ee doroui ama en s'areskei na 8oreis touta pou grafw MEN TA 8OREIS
oti 8elw enna grafw kouMOUNAKI