14 Φεβ 2008

Happy Valentines Day

Η Φουκού και οι Ψήστες, εύχονται σε όλους τους ερωτευμένους μια υπέροχη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Όσοι από σας σκοπεύετε να περάσετε μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι συντροφιά με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν μεριμνήσει να σας φτιάξουν την ερωτική σας διάθεση με άκρως αισθησιακές εκπομπές. Φέτος η μέρα των ερωτευμένων θα σας μείνει αξέχαστη. Ξεχωρίζουμε τις ακόλουθες εκπομπές:

ΡΙΚ1, 21.15: Διακαναλική Διάσκεψη Υποψήφιων Προέδρων
MEGA, 21.15: Διακαναλική Διάσκεψη Υποψήφιων Προέδρων
ANT1, 21.15: Διακαναλική Διάσκεψη Υποψήφιων Προέδρων
SIGMA, 21.15: Διακαναλική Διάσκεψη Υποψήφιων Προέδρων
PLUS, 21.15: Διακαναλική Διάσκεψη Υποψήφιων Προέδρων
(Update 15/2):
ΡΙΚ2, 21.15: Διακαναλική Διάσκεψη Υποψήφιων Προέδρων με ταυτόχρονη ερμηνεία στη νοηματική γλώσσα

Όσο για τους υποψήφιους προέδρους, αυτή τη χρονιά αποφάσισαν να αναβάλουν τη μέρα του Άγιου Βαλεντίνου για την ερχόμενη βδομάδα. Από νωρίς τη Δευτέρα μάλιστα, κάποιοι θα αρχίσουν να φλερτάρουν και μεταξύ τους! Η Φουκού σας προτρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί την άλλη βδομάδα θα σας φλερτάρουν πολλοί...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

simera eprepe na paiksoun to roz DVD tou zaxopoulou

ctrl-alt-backspace είπε...

Απόψε δεν βλέπουμε τηλεόραση!!

haha είπε...

Φοβερή ποικιλία στα κανάλια απόψε. Sorry Minus και to.telecontrol αν σας κλέψαμε τη δουλειά σήμερα

to.telecontrol είπε...

καθόλου δε μας 'κλέψατε' τη δουλειά. πολύ ωραία τα λέτε κάθε φορά, απλώς τυγχάνει η τηλεόραση, που είναι το δικό μας αντικείμενο,λέμε τώρα, να είναι ένα σημαντικό μέσο ενημέρωσης και για αυτό που κάνετε πολύ επιτυχημένα εδώ εσείς.
όμως σήμερα εγώ και ο minustv απεργούμε λόγω της άδικης μεταχείρισης που τυγχάνουμε, μέρα που είναι, από τα κανάλια σήμερα :)!!! αστειεύομαι φυσικά. Με εκνευρίζει αυτή η γιορτή, έτσι με το debate -αν και βαρέθηκα όλες αυτές τις προεκλογικές συζητήσεις -μας δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγουμε από αυτό το κλίμα της δήθεν γιορτής!!

Ανώνυμος είπε...

pantos terkazei polla to debate me tin mera twn eroteumenwn an to skefteite... alloi 8a lene pipes kai alloi 8a kanoune!! lol