3 Μαρ 2008

Φαντάσματα


Με χθεσινή του ανακοίνωση ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Λεμεσού αναφέρει τα ακόλουθα:

" Δυστυχώς ακόμη ένα παιγνίδι χάθηκε χωρίς κανένα βαθμολογικό κέρδος για την ομάδα μας αν και αξίζαμε κάτι καλύτερο! Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τους Αελίστες που έδωσαν το παρών τους στον τελευταίο αγώνα. Μετά και απο τα "φυσιολογικά" αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του Κυπριακού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος η ομάδα μας περιπλέκεται για τα καλά σε σενάρια του μαύρου παρελθόντος! Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, όπως πάντα απευθύνεται στον μεγάλο και περήφανο κόσμο του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΑΕΛΙΣΤΕΣ ψηλά το κεφάλιΙ!!!! Τα όποια σατανικά σχέδια κάνουν οι οποιηδήποτε που στόχο έχουν να πλήξουν το σωματείο μας , είναι πολύ αδύναμα μπροστά στην δύναμη του κόσμου της ΑΕΛ!Καλούνται όλοι οι Αελίστες όπως σταθούμε μέχρι και τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ασπίδα και φρουροί αυτής της ιδέας όπως έπραξαν γενιές και γενιές πριν από εμάς!΄Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Αθλητικής Ενωσης Λεμεσού στέλνει το μήνυμα οτι τίποτα δεν έχει χαθεί και καλεί τους πάντες στον επόμενο αγώνα της ομάδας μας όπως μεταβούμε όλοι μαζί, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλλου στην Πέγεια μόνο με τα λεοφωρεία που θα δρομολογήσει ο ΣΥΦΑΕΛ και τα οποία θα αναχωρήσουν από το οίκημα μας στον Εναέριο!! Ολοι μαζί μπορούμε για τα πάντα... Για την θρησκεία μας... Για την ΑΕΛ μας!!! ΑΕΛ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ!! "

Καταρχήν το ΑΕΛ ή Θάνατος θυμίζει μου λίγο τον Ούτοπο που έλεγε πριν τις εκλογές το Νίκη ή Θάνατος. Κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια η ΑΕΛ ξεκινά το πρωτάθλημα με μεγάλα λόγια και στόχους πρωταθλητισμού αλλά γύρω στην 6η-7η αγωνιστική είναι εκτός στόχων από καθαρά δικά της λάθη. Στη συνέχεια ακούμε τη γνωστή πλέον κασέτα ότι συνομότισε το σύμπαν εναντίον της ομαδάρας που λέγετε ΑΕΛ. Έχει καταντήσει βαρετό και γραφικό να ακούμε τα ίδια και τα ίδια μετά από κάθε αποτυχία της ΑΕΛ.

Οι φίλοι της ΑΕΛ βλέπουν εναντίον τους φαντάσματα, σκευωρίες, σικέ, σκόπιμα λάθη διαιτητών, σχέδια εξόντωσης αλλά δεν βλέπουν τα οφθαλμοφανή, ότι δηλαδή η ΑΕΛ είναι μια μικρό-μεσαία ομάδα με φοβερές αδυναμίες. Από την στιγμή που δεν καταφέρνουν να νικήσουν την Αλκή, τον Άρη, την Δόξα ας μην έχουν παράπονα από τους άλλους ότι τάχα τους φοβούνται και προσπαθούν να τους πλήξουν. Τι να πρωτοθυμηθούμε ? Τον βαρώνο Πήτερ Θίο Βασιλείου που το καλοκαίρι κουβάλησε καμιά εικοσαριά αχάπαρους παίκτες τους οποίους παρουσίαζε ως τους νέους Ανρί και Ροναλτίνιο οι οποίοι τώρα κάνουν καριέρα στην ΑΕΖ Ζακακίου ? Την διοικητική αστάθεια και τους Αελοπατεράδες που υπόσχονταν λεφτά αλλά λεφτά δεν έβαζαν (Κυπριανού και σία) ? Τους απλήρωτους παίκτες που έκαναν απεργία ? Τα χρέη και το εμπάργκο μεταγραφών ? Τις συνεχείς αλλαγές προπονητών ?

Το πλέον αστείο είναι που οι Αελίστες νομίζουν ότι η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. Εάν η ΑΕΛ είναι μεγάλη, τότε τι είναι η Ομόνοια, η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ, ακόμα και ο Απόλλωνας ? Η ΑΕΛ είναι loser της κλάσης της ΑΕΚ, της Ένωσης και της Άχνας. Ναι, ο κόσμος της είναι φανατικός με φοβερή υποστήριξη στην ομάδα, αλλά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτε. Εάν ο κόσμος ήταν το πιο βασικό συστατικό ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα θα ήταν 1ος και όχι 9ος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ael-koblex,
1996 den xexno

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΛ ΕΝ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, έσιει τα πιο πολλά τρόπαια
30 Κύπελλα στο Πάσκετ
25 Σούπερ Καπ στο Πάσκετ
4 Ευρωπαικά πιο χαμηλού επιπέδου που το Ιντερτότο στο Πάσκετ
12 Πρωταθλήματα στο Γυναικίο Βόλειπολ
5 Πρωταθλήματα στο Πάσκετ των Γεναικών(που έχουσιν τζαι τρεις ξένες)
Back 2 Back τίτλοι σε Πινγκ-Πονγκ τζαι Μπόουλινγκ
45 Πρωταθλήματα τα τσικό της ΑΕΛ στα τελευταία 5 χρόννια (αλλά παίκτες εν προωθούμε γιατί έχουμε το Πίτερ Θίο να μας φέρνει παίχτες)
Φέτος εννά πιάμε τζαι το ττάβλι

Κανταλέχο είπε...

καλό το άρθρο αλλά loser, όχι looser ρε παιδιά

Ανώνυμος είπε...

lol το πασκετ αρεσε μου ρε ανωμυμε!!

Ανώνυμος είπε...

δεν θα παρει τροπαιο ποτε η πουτανα η ααααελ

οκ τωρα εβρισα! lol

Ανώνυμος είπε...

AEL EXEI 200 TROPEAS RE!!!!!AXAPARI