17 Μαρ 2008

Νέα αρχή για το Κυπριακό;

Έφυγε ο Τάσσος και επαναρχίζουν οι συναντήσεις με τον Ταλάτ, "ανοίγει" το οδόφραγμα της οδού Λήδρας και αναπτερώνονται οι ελπίδες μας για κάτι θετικό στο εθνικό μας πρόβλημα.

Ερώτηση:
Άραγε οι αδιάλλακτοι τα τελευταία χρόνια είμασταν εμείς, και όχι οι τούρκοι;


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σίγουρα αλλάξαν πολλά πράματα!
ευτυχώς που έφυεν ο κομπλεξικός ο τασσσσος. ασς εν τζαι κουμμουνιστής ο γριστόφκιας, πιστέφκω θα κάμει περίπου ότι θα έκαμνεν τζαι κασουλίδης (δηλαδή θα προσπαθήσει να έβρει λύσην). αμφιβάλλω αν θαν καλλύττερη που το αυνάν, αλλά ίσως αναγκαστούμεν να την δεχτούμεν πριν να μας φαν οι τούρτζιοι.
τωρά που επιστρέφει ο συναγερμός στο εθνικό συμβούλιο είμαι σίγουρος ότι θα στηρίξει αρκετά τον γριστόφκια (τουλάχιστον στο εθνικό).
η μόνη μ...κία είναι που συγκυβερνά το δηκο. αλλά όπως εγίναν τα πράματα, τζείνος που θα κατάφερνεν να πιάσει τους ψήφους του δηκο εγίνετουν πρόεδρος, τζαι το ακελ είσιεν τες πιο πολλές αποδείξεις για να απειλήσει τους παπαδόπουλλους...

Ανώνυμος είπε...

pote tha gini i sinantisi xristofia-talat?

Ανώνυμος είπε...

o xristofias tha mas pulisi stus turkus.

mono o tassos tha mas glitone

Ανώνυμος είπε...

O tasos den eixen idea ti ithele ...

Ανώνυμος είπε...

ναι καλο βλεπουμε κινητικοτητα στο κυπριακο αλλα θετικη για μας?? ο χριστοφκιας οπως ηταν αναμενομενο παιζει το καλος στους τουρκους("αδελφια" για να μην ξεχνιομαστε) για να του δειξουν εμπιστοσυνη,βασικα εν το παιζει καλος ειναι καλος γιατι ολοι ξερουμεν τη συμπαθεια που τους τρεφει ο προδοτης.
για μενα εν αρνητικο το οτι ανοιγει η ληδρας γιατι ειναι συμβολο κατοχης,επισης εννα εχουμεν τους κουβαλητους πιο πολλα μες τα ποδκια μας τωρα.
ο γριστοφκιας εννα μας πουλησει στους τουρκους αλλα οι συναγερμικουρες ηταν να μας πουλησουν στους αμερικανους, ποιους προτιματε??
τζαι ειμαστε σιγουροι οτι ο ΑΝΑΝστασιαδης στηριζει τον χριστοφκια αφου εν το ιδιο σκατο ενει.

χριστοφια συνεχισε να γλυφεις τα αυτια των αδελφων σου ετσι μπραβο

Ανώνυμος είπε...

O PONOS SOU EN POLLIS RE APOELISTA.
KAPOTE ALALEN TZIE O MAMAS.
PONIS,PONO,PONI,APTO KREVATI TOU PONOU O APOELISTAAAAAAS!!!!!!
EN NA TO XONEPSETE RE FASISTOUTHKIA,SIGA SIGA

Ανώνυμος είπε...

ο Γλαύκος Κληρίδης από το '63 οραματιζόταν την Κύπρο σαν Ελβετία, ένα κοινό έθνος Ε/Κ και Τ/Κ, σύμφωνα με τον Ραούφ Ντεκτάς. Λαμπρόν να με κάψει που τον εψήφισα. Τελικά είχε δίκιο ο Φτωχόπουλλος: "Έξω οι Βαλεντίνοι του ΔΗΣΑΚΕΛ!". Γιατί θα μας ποσπάσουν μια κ καλή απ' ότι φαίνεται...

Ανώνυμος είπε...

ουυυυυ ρε ανωνυμε μεεεν δεις ποσος εν ο πονος μου ρε φιλε που εφκηκε κομουνιστης προεδρος που παει σαν καλος "αγωνιστης" στα μνημοσυνα της ΕΟΚΑ και υποστηριζει οτι ειναι Ελληνας Ορθοδοξος Χριστιανος. τσ τσ τσ τι εννα καμουμε εμεις τα φασιστοπαιδα με ετσι προεδρο??
αλλα να το ΘΥΜΑΣΤΕ οτι προεδρο εν οι δεξιοι(ΔΗΚΟ) που σας εφκαλαν!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

k ego pistefko ena vrethi lisi!!! kalo polla pu ena evrun! to kypriako en liete. oti lisi k na vrun dn tha ine dikei, apo to 1950kati pu evale i Agglia episima tn turkia sto pexnidi k diekdikun polla! ute i dixotomisi simferi gt meta kindinevi o turismos kathos k to oti i turkia tha exi to elefthero na feri oso strato theli xoris na logodotisi se kanena.. dld imaste teliomeni mono me thavma oti ena gini.

Ανώνυμος είπε...

Ρε, έχετε τρελαθεί; Τι θα λύσει ο Χριστόφιας; Ανοίγει τη Λήδρας που ήταν κλειστή από το 1963! Ε και; Θα τον συγχαρούμε γι' αυτή την ανοησία; Θα πήξουμε στους πράκτορες, στους εμπόρους ναρκωτικών, στους λογής-λογής προβοκάτορες και κακοποιούς και στους εποίκους! Θα αποκτήσουμε πολλά, πάρα πολλά νέα προβλήματα!

Τώρα: ρε μάγκες, ποιος θα κάνει lobbying για την Κύπρο στο ευρωκοινοβούλιο; Ο κομμουνιστής Χριστόφιας; Με τη στήριξη ποιανής ισχυρής ομάδας; Την πατήσαμε! Απομονωθήκαμε από μόνοι μας! Κι αυτό, γιατί κάποιοι φαγώθηκαν να φάνε τον Τάσσο και τους "ξίνισε" και ο Κασουλίδης! Τα δεινά τώρα αρχίζουν!

Ανώνυμος είπε...

lol... Oti na 'nai!!!!!!
o ka8enas ti diki tou propaganda damesa

Ανώνυμος είπε...

ego pistefko ftei to fenomeno tu thermokipiu k oi evraioi gia ula mas ta provlimata. oi tourkoi ine adelfia mas opos lei k o syntrofos syntrofkias... me esti miala pos tha to lisume??

Ανώνυμος είπε...

ναι σιουρα οι τουρκοι ειναι αδελφια μας...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΦΛΟΚΤΟΝΟΙ
τα "αδελφια" σου ρε γυφτο κατεχουν παρανομα τη μιση σου πατριδα τζαι εσκοτωσαν αλλους τοσους συμπατριωτες σου. αλλα τι σου τα λαλω εσενα αφου στα @@ σου η πατριδα. ατε πιεννε στην τουρκια να τους εκφρασεις τα αδελφικα σου αισθηματα τζαι αν δε σε πεξουν που το πρωτο λεπτο γραψε μου...ατε εφιες μακακα