2 Απρ 2008

Απο τους γιατρούς στους κτιστάες

Διεξήχθησαν την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008 εκλογές για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας. Κατά την διεξαχθήσα ψηφοφορία οι 28 υποψήφιοι έλαβαν κατά σειρά προτίμησης τους πιο κάτω σταυρούς προτίμησης.

1) Μιλτιάδης Νεοφύτου 601
2) Τζιοβάνης Χριστάκης 594
3) Νικολάου Νικ 569
4) Ιωάννου Φώτος 444
5) Πέτρου Πέτρος 435
6) Τσαγγάρης Χρίστος 431
7) Χαραλάμπους Νίκος 424
8) Αντωνίου Κόκος 378
9) Καραμαλλάκης Μάριος 378
10) Λεωνίδου Ανδρέας 366
11) Μυλωνάς Στέλιος 366
12) Σουππουρής Πέτρος 339
13) Καϊάφας Σωτήρης 337
14) Χρίστου Κώστας 328
15) Χρυσάνθου Παύλος 314

16) Αριστοδήμου Δάφνης 288
17) Δημητρίου Φίλιππος 267
18) Κτενάς Στέλιος 228
19) Γεωργίου Χρύσανθος 217
20) Αργυρού Πάμπος 205
21) Φάντης Ανδρέας 149
22) Θεοδούλου Ξένιος 148
23) Ζυμαράς Αντώνης 142
24) Δανός Γιώργος 65
25) Διαμαντίδης Ευάγγελος 44
26) Χριστοδούλου Νικόλας 44
27) Χατζηβασίλη Ρένος 43
28) Μούζουρος Νίκος 42

Συνεπώς οι 15 πρώτοι, σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, θα αποτελέσουν την Νέα Διοίκηση του Σωματείου για την προσεχή διετία, οι δε υπόλοιποι δεκατρείς είναι επιλαχόντες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από το Δ.Σ. Συμβούλιο της Ομόνοιας αποχωρούν μετά από πολυετή παρουσία πολλοί γνωστοί παράγοντες του Λευκωσιάτικου σωματείου. Ο λαός της Ομόνοιας, αφού έκρινε ότι η προηγούμενη Διοίκηση απέτυχε στα καθήκοντα της, κατάφερε να φέρει (σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον) την πολυπόθητη αλλαγή. Μετά την παραίτηση του τέως προέδρου Δώρου Σεραφείμ, οι γιατροί Άγις Ιακωβίδης και Λώρης Κυριάκου αποφάσισαν να μη διεκδικήσουν θέση στο νέο Δ.Σ., και μετά την εκλογική Συνέλευση έχασαν τις θέσεις τους οι επίσης γιατροί Δάφνης Αριστοδήμου και Ανδρέας Φάντης αφού δεν πήραν τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων. Από την άλλη, ξεχωρίζεί η εκλογή των δύο γνωστών επιχειρηματιών ανάπτυξης γης Μιλτιάδη Νεοφύτου και Χριστάκη Τζιοβάννη (κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις σε ψήφους), καθώς επίσης και η επανεκλογή των γνωστών παραγόντων Νικ Νικολάου και Σωτήρη Καϊάφα.

Οι developers άρχισαν αμέσως δουλειά λαμβάνοντας σημαντικά μέτρα στρατηγικής σημασίας. Πληροφορίες της Φουκούς αναφέρουν ότι η νέα διοίκηση άρπαξε αμέσως το μυστρί, τον πηλό και το τούβλο και άρχισε σκληρή δουλειά χτίζοντας τα θεμέλια και τα τείχη της νέας Ομόνοιας (αφήνοντας έξω το αποτυχημένο προηγούμενο Δ.Σ.).


Όσον αφορά το νέο ιδιόκτητο γηπέδο της Ομόνοιας, την εργολαβία του διεκδικούν επί ίσοις όροις η εταιρεία Τζιοβάννη Developers, η Κατασκευαστική Εταιρεία Μιλτιάδη καθώς επίσης και Κοινοπραξία που αποτελείται από Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους χτίστες φανατικούς οπαδούς της Θύρας 9.


Ήδη γίνονται σκέψεις για αντικατάσταση του συμβόλου της Ομόνοιας! Το γνωστό Τριφύλλι σύντομα αναμένεται ότι θα αντικατασταθεί με το Τριμύστρι (δηλαδή μυστρί με 3 επιφάνειες). Επίσης, το γνωστό σύνθημα που ηχούσε για χρόνια στις κερκίδες των οπαδών της Ομόνοιας "Ομόνοια, Λαός, Πρωτάθλημα" θα αλλάξει (αφού η Ομόνοια έπαψε από καιρού να διεκδικεί πρωταθλήματα) και από τώρα και στο εξής θα γίνει "Ομόνοια, Land, Developers". Η Φουκού εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες με το νέο λογότυπο της νέας Ποδοσφαιρικής Εταιρείας της Ομόνοιας, καθώς επίσης και φωτογραφίες με τους Μούσα Μγκούνι, Νικόλα Γεωργίου και Μάγκνο Μοσελίν να προβάρουν τις νέες στολές της ομάδας που θα φορεθούν στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Το πρώτο βήμα για αλλαγή στην Ομόνοια άρχισε να πραγματοποιείται. Αυτό που απομένει τώρα να δούμε είναι αν οι Developers θα τα καταφέρουν καλύτερα από τους γιατρούς.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήξερα το ότι είσαστε κουμμουνιστές

Ανώνυμος είπε...

looooool γαμωτο ρε πεδκια εφιρετε με!! πολλα ευστοχα τα σχολια σας
ε χτιστες μανα μου τι επεριμενες?? αφου εν θορεις οτι ουλλοι ομονοιατες εν παταταριες??
εννα εχει πολλη χαζι που μετα την πολυποθητη αλλαγη και τους πολλους αγωνες που εδωσαν οι θιραεννιαιτες τιποτε εν θα αλλαξει τζαι παλε θα κλεουνται...εκτος βεβαια και αν καποιο..ανωτερο(πολλα ανωτερο) κοκκινο χερι βαλει το shερουι του!!:@
πολλα καλη ιδεα ειναι να κτισουν οι ιδιοι με τη βοηθεια των "αδελφων" τουρκων το γηπεδο τους να γλυτωσουν τζαι τα εξοδα...αλλα βεβαια τωρα υπαρχουν λεφτα με τη σεσουλα στη χομο. ειπα με, κουμουνιστες με λιμουζινες ολεεεε

Ανώνυμος είπε...

siga na men eni koummounistes!
einai antiomonoiates kai synexeia peripaizoun mas... dystyxos to xtesino keimeno itan protapriliatiko psema.
alla kata vathos oti kai na poun axizei mas afou i omonoia apo vasilissa ekatantise zitiana! kai epiasan tin fotografia me ti simaia tou psevdokratous kai tha mas tin fakkoun gia mia zoi epidi sti thyra 9 exei merikous kathisterimenous pou en ikseroun ti tous ginete

Ανώνυμος είπε...

ναι φιλε μου πονεμενε ομονιατη μπορει στη θυρα 9 να εν λιοι τζαι καθυστερημενοι τζινοι που εσηκωσαν τη κολο"σημαια" αλλα ουλλοι οι αλλοι που εν αντεδρασαν ειναι συνενοχοι. κανενας σας ενα καμε τιποτε για τουτο. τζαι το πανο istanbul εσηκωθηκε στον πυρηνα της θυρας.ετσι για να μεν λαλουμε τζαι πελλαρες
οι πλειστοι στην ομονοια ειναι ανθελληνες και τουρκοφιλοι, υπαρχουν βεβαια και οι λογικοι ομονοιατες αλλα δεν αντιδρουν καθολου σε τουτα που γινονται.

εγω πιστευω οτι οι ψηστες σχολιαζουν συνεχεια την ομονοια γιατι απλως ανησυχουν για το μελλον της ομαδας τους!;)

giorgos είπε...

kanena problima tha milisoume tou xronou

Ανώνυμος είπε...

Ούλλο μαλακίες γράφετε...
Ο Μγκούνι εννα παίζει εμιράτα την άλλη σεζόν...

Ανώνυμος είπε...

oi omonoiates arxisan opows tous aelistes twra. Tou xronou ena deite kai 3erw egw. Orimaste .. Kame omada prota kai meta miloume

Ανώνυμος είπε...

ουυυυ σιουρα εννα μιλησουμε του χρονου!! αφου εξεκινησαν που τα τωρα να πιανουν δουλεια οι συντροφοι στην κοπ. του χρονου θα δουμε "ως εκ θαυματος" μιαν αλλη χομονοια!!
προς το παρον ομως και φετος θα πιατε το μεγαλυτερο απο τα τρια