11 Απρ 2008

Αν ήταν στην Κύπρο... (Μέρος Α')

Βρήκαμε στο ίντερνετ κάποιες εταιρείες, προϊόντα και άτομα που αν βρίσκονταν στην Κύπρο θα δυσκολεύονταν πολύ να δημιουργήσουν "καλό όνομα". Όχι γιατί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους... Απλά ρίξτε μια ματιά πιο κάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε.





Μπορείτε να μαντέψετε τι κατασκευάζει η εταιρεία VILLOS στη Βραζιλία; Μάλλον όχι ...αλλά πιστεύω ότι αρκετοί από εσάς θα πλησιάσατε αρκετά! Η VILLOS ασχολειται με την κατασκευή και το εμπόριο σωλήνων και υδραυλικών συστημάτων (Άραγε διάλεξαν τυχαία το όνομα αυτο;). Εάν ενδιαφέρεστε να παραγγείλετε VILLOS σε χοντρικές ποσότητες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους (http://www.villos.com.br/).





Μια άλλη εταιρεία, με την επωνυμία RUFATO ασχολείται με το εμπόριο εξαρτημάτων για αυτοκίνητα (http://www.rufato.com.br/). Παρόλο που και αυτή η εταιρεία εδρεύει στη Βραζιλία, δεν μάθαμε ακόμα αν ο VILLOS και η RUFATO σχετίζονται μεταξύ τους...


Με την πρώτη επίσκεψη στην ιστοσελίδα http://www.putti.ca/ το πιο κάτω (πολλά υποσχόμενο) μήνυμα μας προσκαλεί να εισέλθουμε...
"ENTER PUTTI HERE"
Προς μεγάλη απογοήτευση όμως, διαπιστώνουμε ότι το PUTTI είναι απλά μια εταιρεία επίπλων... Διατήρω όμως μια κρυφή ελπίδα ότι ίσως το Putti να κάνει καλά κρεβάτια!



Η Ασιατική εταιρεία PELLOS κατασκευάζει δερμάτινα προϊόντα υψηλής ποιότητας όπως: δερμάτινες τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες, παπούτσια και άλλα συναφή. http://www.pellos.com/en/Company.asp


Το σλόγκαν τους μου φάνηκε αρκετά πελλό:
"Choose PELLOS, means you choose success!
Choose PELLOS, you can display your larruping personality!"




Ο Όμιλος Θαϋλανδών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Purdue στην Indiana ονομάζεται ...PUTSA. Όταν σπούδαζα εξωτερικό είχαμε και εμείς ένα όμιλο της ...πούτσ@ς αλλά εμείς τον λέγαμε Hellenic! (http://web.ics.purdue.edu/~putsa)





Εάν προτιμάτε να εγγραφείτε σε φοιτητικό όμιλο στην Αγγλία, τότε μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οργανισμό HESE στη Μεγάλη Βρετανία! Ο HESE ασχολείται με την προώθηση σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Νοτιο - Ανατολικής Αγγλίας. Αν δεν σας κάνει ούτε αυτό... τότε χεστήκαμε: http://www.hese.ac.uk/




Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Ρωσσία σας συστήνουμε να μείνετε στο ξενοδοχείο KOLOS (ή KOΛΟC στα ρωσσικά). Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Μόσχας και στα 19 δωμάτια του παρέχονται όλες οι ανέσεις (...ότι θελήσει ο κώλος σας δηλαδή).




Αν δεν σας κάνει ο KOLOS μπορείτε να ταξιδέψετε στην Αγγλία όπου εδρεύει και η εταιρεία παραγωγής λογισμικών KOLARA...
http://www.kolara.co.uk/contact.htm



Διετωτηθήκατε ποτέ τι τρώνε οι Νορβηγίδες και γίνονται τόσο ωραίες γυναίκες; Η απάντηση είναι KAVLI.
Η Νορβηγική εταιρεία KAVLI παράγει εδώ και 100 χρόνια περίπου τρόφιμα (φρυγανιές, τυριά, μαγειρικά λάδια κλπ) πλούσια σε πρωτεΐνες και άλλες θρεπτικές ουσίες... Αν ενδιαφέρεσται να φάτε υγιεινές και θρεπτικές τροφές, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να φατε KAVLI. Αν επισκεφτείτε το http://www.kavli.com/ θα διαπιστώσεται ότι υπάρχει και αντιπρόσωπος στην Κύπρο (ίσως η μόνη από τις εταιρείες σε αυτό το άρθρο που εκπροσωπείται στην Κύπρο).






Τέλος, εάν ενδιαφέρεστε να εξασφαλίσετε καλά και ευχάριστα γηρατεία, μπορείτε να συμβουλευτείτε την ασφαλιστική εταιρεία PORTUS που ειδικεύεται σε συνταξιοδοτικά πακέτα. Μην ακούτε τους πόρτους περί βιωσιμότητας του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων...
http://www.portusconsulting.co.uk/home-wide.html



Σύντομα κοντά σας το Β΄Μέρος με άτομα που
αν ήταν στην Κύπρο...

Έρευνα & Επιμέλεια: Φουκού Blog
Copyright © 2008

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Kavli είναι και hearty thick. Ο,τι πρέπει δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

nomizw oti auto to posting einai aisxro, prepei na ntrepeste.

to.telecontrol είπε...

πολύ γέλιο!!
περιμένουμε και το β'μέρος....

Stefania είπε...

xaxaxa πολυ πετυχεμενα! ότι πρεπει για την Κύπρο (NOT) εννοείτε οτι περιμενουμε και το β'μερος.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa πολλα καλο!!!

ctrl-alt-backspace είπε...

Στέλιο 307 (με το Peugeot 307 έχετε συγγένεια?) πλάκα μας κάνεις έτσι; ή είσαι κανένας ανιψιός του Τσιάκκα;
---
χε χε γέλασα πολύ (και κόντεψα να πνιγώ από τον βήχα)

Ανώνυμος είπε...

αα μπραβο ρε minustv τζαι επρσπαθουσα να βρω τι μου θυμιζει ο στελιος, τελικα θυμιζει μου τζινους που πεζουν στο μιλα μου του σιγμα!! τζαι αν δεν παιζει νομιζω οτι πρεπει συντομα η σειρα να αποκτησει "γεροντισσο".
ελεος δηλαδη!

Ανώνυμος είπε...

sta servika 'pousti' simainei let go... en antexo na men kryfogelo opote to akouo! hih

SKonte είπε...

δεν υπηρχε λόγος να βάλετε το λογοτυπο σας στις φωτο διότι αυτό το θέμα κυκλοφόρησε σε email παλαιότερα με τις φωτο αυτες σωστά; δηλαδή αν κάνατε κάποιο κόπο να τις φτιάξετε οι ίδιοι τότε ας το βάζατε το λόγότυπο σας.

haha είπε...

Ναι, κάναμε κόπο να το φτιάξουμε και δεν το πήραμε με e-mail από κανένα.

Γι'αυτό άλλωστε γράψαμε από κατώ "έρευνα και επιμέλεια φουκού"