18 Ιαν 2008

Καλπονοθεία - Ούτοπος για πρόεδρος


Σε συγκλονιστικές δηλώσεις - αποκαλύψεις προέβη ο υποψήφιος πρόεδρος της δημοκρατίας Κώστας Κυριάκου «Ούτοπος». Όπως ανέφερε, στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές του 2003 έγινε καλπονοθεία που του στέρησε την εκλογή αφού έπρεπε να πάρει το 73% των ψήφων και ο Τάσσος μόλις 14%. Οι δηλώσεις του Ούτοπου έγιναν κατά την επίσημη διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων.

Ο Κώστας Κυριάκου (Ούτοπος) γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1958. Ο πατέρας του κατάγεται από τον Άγιο Ερμόλαο και η μητέρα του από την Σύσκληπο. Υπηρέτησε στο πεζικό με τον βαθμό του έφεδρου ανθυπολοχαγού ενώ σπούδασε στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης με δικά του φυσικά έξοδα. Είναι Γεωργός - Συγγραφέας και είναι χωρισμένος με τρία παιδιά. Μιλάει Ελληνικά και λίγα Αγγλικά.

Του αρέσει η ποιοτική Ελληνική μουσική και η γυμναστική, ενώ αγαπάει την φύση. Λατρεύει τα σπορ αν και δεν υποστηρίζει κάποια ομάδα ιδιαίτερα. Παρακολουθεί ελάχιστα τηλεόραση και δεν διαβάζει εφημερίδες. Δεν πάει ποτέ διακοπές ενώ οδηγεί ένα Fiat Tembra. Το αγαπημένο του χρώμα είναι το πράσινο. Δεν πηγαίνει εκκλησία και δεν νηστεύει ποτέ. Προσέχει όμως την διατροφή του και το αγαπημένο του φαΐ είναι ο μουσακάς. Από ποτά του αρέσει ο χυμός και δεν πίνει ποτέ αλκοόλ. Όταν νικήσει την καλπονοθεία και εκλεγεί θα οικοδομήσει σωστά όλες τις πόλεις και θα απαγορεύσει κάθε ιδιωτικοποίηση. Θα απαγορεύσει κάθε κακή συνήθεια και θα δώσει βαρύτητα στην υγεία των ανθρώπων μέσα από ένα σύστημα καλών συνηθειών. Τέλος θα απαγορεύσει τον γάμο μεταξύ ανδρών και γυναικών, αντιπροτείνοντας ένα καθεστώς ελεύθερου έρωτα.

Γιατί λέει όχι:

Στον Παπαδόπουλο
Επειδή είναι ανίκανος να προβεί στις αναγκαίες ρήξεις που χρειάζεται η Κυπριακή κοινωνία για να προοδεύσει, το ξαναχτίσιμο των πόλεων σε σωστές βάσεις, την απελευθέρωση του έρωτα με την κατάργηση των γάμων κτλ

Στον Χριστόφια
Επειδή δεν είναι πραγματικός κομμουνιστής. Ο Ούτοπος προτείνει την πλήρη απαγόρευση κάθε ιδιωτικοποίησης με την κομμουνιστοποίηση των πάντων. Ο Χριστόφιας τολμά;

Στον Κασουλίδη
Επειδή θέλουμε να πηδάμε ελεύθερα, όχι να μας πηδάνε!

Στον Θεμιστοκλέους
Επειδή δεν του λέει και κανείς άλλος ναι (εκτός από τον Ηγουμενίδη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: