15 Ιαν 2008

Φωτογραφίες Ζαχόπουλου

Νυχθημερών μας πρήζουν τα Ελλαδικά ΜΜΕ για το περιβόητο σκάνδαλο Ζαχόπουλου. Για όσους δεν γνωρίζουν εξηγούμε περιληπτικά ότι, ο Γ.Γ. του Υπ. Πολιτισμού Χρ. Ζαχόπουλος (προσωπικος φιλος του πρωθυπουργου Κ. Καραμανλη) το έκανε με μια 34χρονη υπάλληλο του Υπουργείου και αυτή τον έγραψε σε video και τον απειλούσε. Αυτός φοβήθηκε ότι θα ρεζιλευτεί και προσπάθησε ανεπιτυχως να αυτοκτονήσει, και τώρα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική
Η Φουκού ανακάλυψε και παραθέτει links με δύο φωτογραφίες από το επίμαχο DVD, όπως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Πρώτο ΘΕΜΑ" του Θέμου Αναστασιάδη και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Όσοι θέλετε να τις δείτε κάντε κλικ πιο κάτω, αλλά μετά μην μας κατηγορήσετε για ανήθικη συμπεριφορά
Σημέιωση: Οι φωτογραφίες δεν είναι αναρτημένες στο blog Φουκού. Τα πιο πάνω links σας συνδέουν κατευθείαν με το ιστολόγιο "Γρηγόρης" (http://deilogos.wordpress.com/).

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ήθελε για το κορμί του

Ανώνυμος είπε...

εγώ μπήκα για να δω τα βυζιά της τσέκου ...αλλά βλέπω μόνο τα βυζιά του ζαχόπουλου

Ανώνυμος είπε...

gia ena mouni egine olokliro skandalo.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
haha είπε...

Το blog αυτό ΔΕΝ έχει την ανάγκη να κλέψει εικόνες από κανένα επειδή έχει άτομα που ξέρουν να σκέφτονται και να δημιουργούν από μόνα τους. Όσες φορές πήραμε κάτι από άλλο site (και ιδιαίτερα από ελληνικά blogs) αναφέραμε την πηγή. Απλά δες και τα υπόλοιπα posts και θα καταλάβεις. Η χρήση του "Sex Lies & Videotape" μας ήρθε αυθόρμητα (και δεν είναι παράξενο που το σκέφτηκαν κιάλλοι)

ctrl-alt-backspace είπε...

Δεν ξέρω τι κλάπηκε ή δεν κλάπηκε γιατί το σχόλιο διεγράφει αλλά Φουκού και Ψήστες κάνετε πολύ καλή δουλειά!! Συνεχείστε έτσι δυναμικά, είστε από τα καλύτερα blogs που διαβάζω.

ΦΟΥΚΟΥΒΙΟΣ είπε...

Φίλε MinusTv σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, και ανταποδίδουμε. Το cncminustv ήταν από τα πρώτα ΚΑΛΑ κυπριακά blogs και το παρακολουθούμε πολύ τακτικά.
Απλά εξηγώ ότι ο ανώνυμος φίλος, μας κατηγόρησε ότι κλέψαμε την ιδέα για την εικόνα του post από άλλο blog http://prezatv.blogspot.com/2008/01/dvdpodcast.html .
Το σχόλιο του αφαιρέθηκε όχι επειδή μας θίγει, αλλά επειδή χρησιμοποίησε προσβλητικό λεκτικό.