11 Ιαν 2008

Αποκαλυπτικό: Τεστ DNA σε επώνυμους Κύπριους

Μετά το γνωστό σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ελλάδα με το εξώγαμο παιδί του γνωστού τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη, συνεργάτες της Φουκούς διεξήγαγαν εξετάσεις DNA σε επώνυμους Κύπριους (εν αγνοία τους) με σκοπό να διαπιστωθεί κατά πόσον έχουν άλλους συγγένειες για τους οποίους δεν γνωρίζουμε.

Τα αποτελέσματα ήταν άκρως αποκαλυπτικά! Πολλοί γνωστοί συμπατριώτες μας έχουν ομοιότητες στο γενετικό τους υλικό με γνωστές προσωπικότητες του εξωτερικού, που ξεπερνούν το 99.78%.
Η Φουκού αποκαλύπτει πρώτη παγκοσμίως τα πρώτα αποτελέσματα που λήφθηκαν από γνωστό εργαστήριο του Λονδίνου. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τις φωτογραφίες τους δίπλα από αυτές των (μέχρι πρότεινος) άγνωστων συγγενών τους για σκοπούς σύγκρισης. Τα συμπεράσματα δικά σας.




Σύντομα θα ακολουθήσουν και νέες αποκαλύψεις που σίγουρα θα κάνουν αίσθηση (και πιθανόν να επηρεάσουν και το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών!)


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o antonis vasiliou tzai o miyagi en sioura didimoi!

haha είπε...

Υπομονή! Έρχονται κι άλλα αποκαλυπτικά αποτελέσματα από τεστ DNA... Αν έχετε και εσείς οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλώ ενημερώστε μας (εδώ ή στο foukoublog@gmail.com)

david santos είπε...

Good posting. Thank you.
have a good weekend.

Ανώνυμος είπε...

o ttimis den pezete

ctrl-alt-backspace είπε...

χαχα. τέλειο!!

Μαύρος Γάτος είπε...

Βρε θα πέφκει φωτιά να σε κάφκει!

Σ;-)))))