13 Ιαν 2008

Femme Fatale - Ευδοκία Καδή

Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στο φετεινό ημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι με το τραγούδι Femme Fatale που ερμηνεύει η Ευδοκία Καδή. Η επιλογή του τραγουδιού έγινε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ΡΙΚ χθες βράδυ (Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008).
Η συμμετοχή της Κύπρου στον τελικό (δηλαδή η πιθανότητα πρόκρισης μας μέσα από τις καθιερωμένες σικέ ψηφοφορίες) φαντάζει φέτος ακόμα πιο απομακρισμένη.
Όμως, αφού επιμένουμε να πηγαίνουμε κάθε χρόνο στη Eurovision και να μας την τραβούν τα λόμπυ της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, της πρώην Γιουγκοσλαβίας, της Σκανδιναβίας, των Βαλκανίων, της Βαλτικής, του Συμφώνου της Βαρσοβίας, οι Σλάβοι, οι Κέλτες, οι Σάξονες, οι Ίβηρες, οι αθίγγανοι, οι καυκάσιοι, οι καρπάθιοι, οι τουρκόσποροι, και άλλες οργανωμένες κομμουνο-φασιστο-γεωγραφικο-εθνικο-πολιτικές, ευρω-wannabe κλίκκες, τότε καλά να μας κάνουν!
Καλή επιτυχία στην κυπριακή συμμετοχή και στην Ευδοκία μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το μόνο σίγουρο είναι το τουζ-πουάν(douze points) από την ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

"...τα λόμπυ της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, της πρώην Γιουγκοσλαβίας, της Σκανδιναβίας, των Βαλκανίων, της Βαλτικής, του Συμφώνου της Βαρσοβίας, οι Σλάβοι, οι Κέλτες, οι Σάξονες, οι Ίβηρες, οι αθίγγανοι, οι καυκάσιοι, οι καρπάθιοι, οι τουρκόσποροι, και άλλες οργανωμένες κομμουνο-φασιστο-γεωγραφικο-εθνικο-πολιτικές, ευρω-wannabe κλίκκες".
Γράψατε μεγάλοι! Μια σύνοψη της Ευρώπης του σήμερα που θέλει να λογιέται "Ενωμένη", αλλά απ' ότι φαίνεται οι εθνικιστικές μερικότητες των λαών της καλά κρατούν. Ας ελπίσουμε ότι θα εκδηλώνονται μόνο σε χαζοχαρούμενες γιορτούλες του τύπου Eurovision...